pajda Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Lepiej powiedzcie czy znacie ten komis z linku z tej meganki? Naciapane z Z2 Auto z myslowice gość oddał do komisu bo dach cieknieW tej megance? To dzieki bo chciałem jechać ogladac. Wisze pifkoNaciapane z Z2 Żartowałem[emoji39]
Mario22 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Lepiej powiedzcie czy znacie ten komis z linku z tej meganki? Naciapane z Z2 Auto z myslowice gość oddał do komisu bo dach cieknieW tej megance? To dzieki bo chciałem jechać ogladac. Wisze pifkoNaciapane z Z2 Żartowałem[emoji39]Ty no to nie rób se jajNaciapane z Z2
pajda Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Lepiej powiedzcie czy znacie ten komis z linku z tej meganki? Naciapane z Z2 Auto z myslowice gość oddał do komisu bo dach cieknieW tej megance? To dzieki bo chciałem jechać ogladac. Wisze pifkoNaciapane z Z2 Żartowałem[emoji39]Ty no to nie rób se jajNaciapane z Z2 Jechać, oglądać, brać! [emoji6]
Arturoo Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Hi Siema zarobasy, każdy nowe auto nie pasuję tutaj kompletnie ani nie gadaj Ktoś z klubu ? PS.: Jak nie chcesz czekać to przewiń do 0:35 Jak by był avant ....to spod czeskiej granicy by się nadawał jeden Ja mam czym wyhamować pytanie brzmi tylko po co ?
Mario22 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Lepiej powiedzcie czy znacie ten komis z linku z tej meganki? Naciapane z Z2 Auto z myslowice gość oddał do komisu bo dach cieknieW tej megance? To dzieki bo chciałem jechać ogladac. Wisze pifkoNaciapane z Z2 Żartowałem[emoji39]Ty no to nie rób se jajNaciapane z Z2 Jechać, oglądać, brać! [emoji6]Jade dzis na ok 15Naciapane z Z2
morsik26 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zaje..li mi dziś telefon w robocie i szlak mnie trafi Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka
Multis Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zaje..li mi dziś telefon w robocie i szlak mnie trafi Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka Jak to na grubie... Spróbuj śledzenia, o ile masz możliwość, a nuż widelec trafiło na ciemna masę i nie zrobi wipe...
morsik26 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 No na grubie z haka z plecaka jakiś debil to zrobił. Jak to się robi? Jadę zaraz na policje zgłosić bo telefon trochę wart był
Multis Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 (edytowane) Zaloguj sie na konto google z komputera, i tam poszukaj ustawien i lokalizacja telefonu, kasowanie danych... Edytowane 5 Sierpnia 2016 przez Multis
Mario22 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Lepiej powiedzcie czy znacie ten komis z linku z tej meganki? Naciapane z Z2 Auto z myslowice gość oddał do komisu bo dach cieknieW tej megance? To dzieki bo chciałem jechać ogladac. Wisze pifkoNaciapane z Z2 Żartowałem[emoji39]Ty no to nie rób se jajNaciapane z Z2 Jechać, oglądać, brać! [emoji6]Jade dzis na ok 15Naciapane z Z2 Wyszło jak zawsze u handlarza... ;-) Naciapane z Z2
pajda Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 (edytowane) Lepiej powiedzcie czy znacie ten komis z linku z tej meganki? Naciapane z Z2 Auto z myslowice gość oddał do komisu bo dach cieknieW tej megance? To dzieki bo chciałem jechać ogladac. Wisze pifkoNaciapane z Z2 Żartowałem[emoji39]Ty no to nie rób se jajNaciapane z Z2 Jechać, oglądać, brać! [emoji6]Jade dzis na ok 15Naciapane z Z2 Wyszło jak zawsze u handlarza... ;-) Naciapane z Z2 Czyli?Niemiec do dziś dzwoni silnika posłuchać [emoji6] Jest zakup czy nie? Edytowane 5 Sierpnia 2016 przez pajda
Multis Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Dzień święty święcić... Także tego.... Psyyyyyyyyt...
Miszka82 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 jak Wy możecie łoić browary ile tego trzeba wypić żeby się nadupcyć ? no chyba, że Wy degustatory jesteście myk dziś na bogato Hennessy
Multis Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 jak Wy możecie łoić browary ile tego trzeba wypić żeby się nadupcyć ? no chyba, że Wy degustatory jesteście myk dziś na bogato Hennessy Alkoholik gawędziarz... Psyyyyyt
Mario22 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 (edytowane) Lepiej powiedzcie czy znacie ten komis z linku z tej meganki? Naciapane z Z2 Auto z myslowice gość oddał do komisu bo dach cieknieW tej megance? To dzieki bo chciałem jechać ogladac. Wisze pifkoNaciapane z Z2 Żartowałem[emoji39]Ty no to nie rób se jajNaciapane z Z2 Jechać, oglądać, brać! [emoji6]Jade dzis na ok 15Naciapane z Z2 Wyszło jak zawsze u handlarza... ;-) Naciapane z Z2 Czyli?Niemiec do dziś dzwoni silnika posłuchać [emoji6] Jest zakup czy nie? Niby igla ale jak powiedzialem ze biore auto de renault to nagle tu bylo malowane tu bylo malowane a czy trzeba to aso itd. A na placu u goscia lakiernia warsztat i myjnia.... Stwierdził ze możemy do aso najwyzej posiedzi wypije kawe i tyle z tego bedzie....Naciapane z Z2 Kolejny ale brak skóry.. http://allegro.pl/show_item.php?item=6380054849 Ale 2.0 Naciapane z Z2 Edytowane 5 Sierpnia 2016 przez Mario22
Polko_V Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zaś to samo, nuda. Tak się zastanawiam czego Wy szukacie? Czy jest już "taki" wóz w produkcji albo na świecie? A Tobie więcej ten lansowóz stoi jak jeździ - znowu stoi w Orzeszu Pajda, widziałem dziś w komisie na przeciw myjni w Rybniku białego paska b7 w Rlinie - był mega Problem w tym że rok 2014 za 59999zl taki problem to nie problem Szacun... Ktoś z klubu ? PS.: Jak nie chcesz czekać to przewiń do 0:35 mm...pięknie poszedł...zapewne też bym tak zrobił. ...zresztą kiedyś się zdarzyło, ale to tuż przed pyskiem wyjechał Zaje..li mi dziś telefon w robocie i szlak mnie trafi Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka ...a wiadomość wysłałeś z telefonu
Rekomendowane odpowiedzi