Miszka82 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Pany skąd pochytać Office 2013 Profesional Plus , bo wczoraj mi się wysrał cały i nie mogę znaleźć gdzie miałem zapisany plik który kiedyś pobrałem
pajda Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 A dlaczego sobie samemu tego nie zrobisz ? Jedziesz do chłopaków z MrCleaner'a kupujesz niewidzialną wycieraczke z H2GO dobrze umyć szybe odtłuścić i jazda z koksem. U mnie wytrzymuje ok 7 miesięcy w zależności jak dobrze sie postarasz przy przygotowaniu. Ja wczoraj właśnie nałożyłem na wszystkie szyby VW 2 warstwy H2O od Angelwax i jest w pyte Tak jak na filmie a nawet lepiej, a zużyłem może kilka ml z opakowania 100ml. https://www.youtube.com/watch?v=bOnAKvJPDxw Jak skończe lakier w Audi to też przesmalcuje tym wszystkie szyby. Super sprawa muszę takie coś zrobić u siebie
Bulczas Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Pany skąd pochytać Office 2013 Profesional Plus , bo wczoraj mi się wysrał cały i nie mogę znaleźć gdzie miałem zapisany plik który kiedyś pobrałem Rozumie że nie chodzi o ori... To szukaj po torentach najlepiej
akjam Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 A dlaczego sobie samemu tego nie zrobisz ? Jedziesz do chłopaków z MrCleaner'a kupujesz niewidzialną wycieraczke z H2GO dobrze umyć szybe odtłuścić i jazda z koksem. U mnie wytrzymuje ok 7 miesięcy w zależności jak dobrze sie postarasz przy przygotowaniu. Ja wczoraj właśnie nałożyłem na wszystkie szyby VW 2 warstwy H2O od Angelwax i jest w pyte Tak jak na filmie a nawet lepiej, a zużyłem może kilka ml z opakowania 100ml. https://www.youtube.com/watch?v=bOnAKvJPDxw Jak skończe lakier w Audi to też przesmalcuje tym wszystkie szyby. Super sprawa muszę takie coś zrobić u siebieNa pewno będziesz zadowolony! Świetna sprawa! Mam na wszystkich szybach.
turzol Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 U mnie tak samo. Kiedyś buteleczka była ze spryskiwaczem i sie to fajnie aplikowało ale teraz też nie ma źle. Ja babie płatki kosmetyczne podbieram i nimi powłoki zawsze aplikuje
Bulczas Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Kto oglądał siatkarzy? Prawie zawału dostałem
Przeno Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Trzeci set, a w zasadzie końcówka piękna.
stanley Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 jutro rusy, mogą nie zdobyć medalu, ale tych sk...wysynów muszą ograć
Horneth Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 No to szybkie psyt po robocie i spać
Czesiu Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Wysłane z mojego HTC 10 przy użyciu Tapatalka
Pucek Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Cześć Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi