morsik26 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Tnx panowie i panie. Ja już w domku....My również dziękujemy [emoji1]
oprych Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 po urlopie Pajda kupiłeś passeratti? Nie jestem w temacie - gratulacje Miszka masz jeszcze ta ramkę biegów z automatu? Ta co miałeś na all wystawione - za 20zl zabieram
pajda Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 po urlopie Pajda kupiłeś passeratti? Nie jestem w temacie - gratulacje Miszka masz jeszcze ta ramkę biegów z automatu? Ta co miałeś na all wystawione - za 20zl zabieram siemka tak kupiłem u miszela passerati w kombi w kolorze czarnym oczywiście z pakietem chrom Dzięki Pajda za wczoraj A co do wódy to nie pije juz dopiero dochodzę do siebie masakra jakaś ☺ trochę tego poszło
ucho.77 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 PAjda a znalazłeś może moją kartkę ppo wczorajszym Sylwi powrocie
pajda Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 PAjda a znalazłeś może moją kartkę ppo wczorajszym Sylwi powrocie byłem za spacerze ale nie znalazłem
Miszka82 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Soprano a za dramo nie chcesz ? ramkę mam ale nie wiem gdzie, poszła na OLX ale za c**ja jej nie mogę znaleźć
ucho.77 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Cześć PAjda a znalazłeś może moją kartkę ppo wczorajszym Sylwi powrocie byłem za spacerze ale nie znalazłem Masakra I Daj Tu Babie auto
Pucek Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Siemka Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
oprych Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 (edytowane) Miszka - Może być za darmo skoro się upierasz Edytowane 15 Sierpnia 2016 przez oprych
Horneth Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Stanley przyholują dziś do roboty scirocco od mojej klientki po próbie kradzieży - szyby stacyjka blokada skrzyni ponoć szyba czołowa i rozpylona gaśnica w środku. Co mają dostarczyć nam i czy muszą osobiście czy moge ja to dostarczyć ?
stanley Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Stanley przyholują dziś do roboty scirocco od mojej klientki po próbie kradzieży - szyby stacyjka blokada skrzyni ponoć szyba czołowa i rozpylona gaśnica w środku. Co mają dostarczyć nam i czy muszą osobiście czy moge ja to dostarczyć ? przede wszystkim niech zgłoszą szkodę, muszą osobiście - bo muszą podpisać upoważnienia PS. kapa z tą gaśnicą
Horneth Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Szkode będą zgłaszać. Mają to w Alianzie ubezpieczone. Gaśnice zdrowo rozpylili , a na koniec jeb... nią w szybe czołową. Stacyjka rozwalona natomiast szyby boczne ocalały tylko je opuścili. Blokada skrzyni zadziałała uszkodzili lewarek DSG , moja redukcja na diagnoze też zadziałała.
Kędzior Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Cześć Panowie wczoraj urodził mi się syn
Rekomendowane odpowiedzi