bakuś Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 lampy tego buca nie interesują...jak by były do sedana to łykam do ADRa ojca jak by były do sedana to inny buc by łyknął Panowie z Avantami przed liftem typu Kanar Oko łykajcie http://www.allegro.pl/item930113795_lampa_oryginalna_tyl_audi_a4_95_00_lift_2_szt.html za swoje przedliftowe więcej weźmiecie E, mi się tam moje przedliftowe podobają. Co innego z przodem... Jak będę miał kasę to pierwsze co to je wymieniam i wkładam zenony, bo mnie krew zalewa jak jeżdżę po ciemku z tymi siuśkami co świecą na żółto [br]Dopisany: 21 Luty 2010, 15:24_________________________________________________ Kurde, ale mi się dzisiaj nic nie chce... Mam kupe roboty, ale musiałem sobie w końcu jak człowiek zrobić chociaż dzień wolnego. Fajna pogoda i myślę gdzie by się tu wybrać. ja chyba idę na dwór, odpalę furę, pojeżdżę sobie z otwartymi szybami i będę się delektował tym ssyyyyy... Jakim syyyy? Robiłeś coś? Mnie korci żeby 18'tki wrzucić...
Pucek Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 lampy tego buca nie interesują...jak by były do sedana to łykam do ADRa ojca jak by były do sedana to inny buc by łyknął Panowie z Avantami przed liftem typu Kanar Oko łykajcie http://www.allegro.pl/item930113795_lampa_oryginalna_tyl_audi_a4_95_00_lift_2_szt.html za swoje przedliftowe więcej weźmiecie E, mi się tam moje przedliftowe podobają. Co innego z przodem... Jak będę miał kasę to pierwsze co to je wymieniam i wkładam zenony, bo mnie krew zalewa jak jeżdżę po ciemku z tymi siuśkami co świecą na żółto [br]Dopisany: 21 Luty 2010, 15:24_________________________________________________ Kurde, ale mi się dzisiaj nic nie chce... Mam kupe roboty, ale musiałem sobie w końcu jak człowiek zrobić chociaż dzień wolnego. Fajna pogoda i myślę gdzie by się tu wybrać. ja chyba idę na dwór, odpalę furę, pojeżdżę sobie z otwartymi szybami i będę się delektował tym ssyyyyy... Jakim syyyy? Robiłeś coś? Mnie korci żeby 18'tki wrzucić... posłuchać jak turbo wkręca się na obroty :gwizdanie: ogólnie niech robi się ciepło żebym mógł ten cooler wrzucić i jechać na program :gwizdanie: 18stki? przecież sprzedajesz...no i jeszcze nie ma warunków na letnie
bakuś Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 e tam, jak słońce świeci to już są warunki ... do lansu Jak się nie sprzedadzą, to je pomajluje i wrzucę do siebie na nowych kapciach. Szkoda mi oddawać je za bezcen.
Bulczas Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Jakiś buc kupił ten grill poliftowy :baseball:
Pucek Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Jakiś buc kupił ten grill poliftowy :baseball: chcesz kupic Rafałku grill poliftowy za 120 zł?
keżor Opublikowano 21 Lutego 2010 Autor Opublikowano 21 Lutego 2010 Jakiś buc kupił ten grill poliftowy :baseball: chcesz kupic Rafałku grill poliftowy za 120 zł?
Bulczas Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Jakiś buc kupił ten grill poliftowy :baseball: chcesz kupic Rafałku grill poliftowy za 120 zł? Rozmawialiśmy już o tym i znasz moją propozycje :gwizdanie:[br]Dopisany: 21 Luty 2010, 15:38_________________________________________________Ja się będę śmiał jak sobie załatwię gril z esy za 150zł
keżor Opublikowano 21 Lutego 2010 Autor Opublikowano 21 Lutego 2010 http://www.allegro.pl/item918927457_prawdopodobnie_najladniejsza_a4_b5_w_polsce.html kumpel furke sprzedaje
Pucek Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Jakiś buc kupił ten grill poliftowy :baseball: chcesz kupic Rafałku grill poliftowy za 120 zł? Rozmawialiśmy już o tym i znasz moją propozycje :gwizdanie:[br]Dopisany: 21 Luty 2010, 15:38_________________________________________________Ja się będę śmiał jak sobie załatwię gril z esy za 150zł grill z eski mnie nie interesuje, auto ma być niczym nie wyróżniającym się poliftem żeby takich buców w klekotach jak Ty łykać na każdym biegu
Bulczas Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 http://www.allegro.pl/item918927457_prawdopodobnie_najladniejsza_a4_b5_w_polsce.html kumpel furke sprzedaje Furka pirwsza klasa
Bulczas Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Jakiś buc kupił ten grill poliftowy :baseball: chcesz kupic Rafałku grill poliftowy za 120 zł? Rozmawialiśmy już o tym i znasz moją propozycje :gwizdanie:[br]Dopisany: 21 Luty 2010, 15:38_________________________________________________Ja się będę śmiał jak sobie załatwię gril z esy za 150zł grill z eski mnie nie interesuje, auto ma być niczym nie wyróżniającym się poliftem żeby takich buców w klekotach jak Ty łykać na każdym biegu Nie wypowiadam się już na ten temat. Bawisz się w daidsa212 :polew:
keżor Opublikowano 21 Lutego 2010 Autor Opublikowano 21 Lutego 2010 Jakiś buc kupił ten grill poliftowy :baseball: chcesz kupic Rafałku grill poliftowy za 120 zł? Rozmawialiśmy już o tym i znasz moją propozycje :gwizdanie:[br]Dopisany: 21 Luty 2010, 15:38_________________________________________________Ja się będę śmiał jak sobie załatwię gril z esy za 150zł grill z eski mnie nie interesuje, auto ma być niczym nie wyróżniającym się poliftem żeby takich buców w klekotach jak Ty łykać na każdym biegu ścigamy sie do Wrocławia i spowrotem ? :cool1:[br]Dopisany: 21 Luty 2010, 15:45_________________________________________________Bulczas , dostałeś PW
Pucek Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 http://www.allegro.pl/item918927457_prawdopodobnie_najladniejsza_a4_b5_w_polsce.html kumpel furke sprzedaje Furka pirwsza klasa noo ujdzie, tylko ten silnik... pozdro dla Kędziorka ogólnie fajna, ale szału nie robi :> Rafał, felgi idealnie pasujące do Ciebie Keżor, spoko, nie ma sprawy, wystarczy mi paliwa
Pucek Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Rafał, a Kolega davids212 to robił bardziej perfidnie, ja tylko miałem na myśli że auto ma być idealną serią z inną felgą i niższym zawiasem, a to co pod maską siedzi to tajna broń
keżor Opublikowano 21 Lutego 2010 Autor Opublikowano 21 Lutego 2010 co do tego auta kumpla to przejrzyjcie uważnie fotki , bo moja jest na kilku fotkach
Pucek Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 co do tego auta kumpla to przejrzyjcie uważnie fotki , bo moja jest na kilku fotkach eeee to nie ma co oglądać a to pewnie kolega z ełu... bo na spotach go nie widać :gwizdanie:
keżor Opublikowano 21 Lutego 2010 Autor Opublikowano 21 Lutego 2010 co do tego auta kumpla to przejrzyjcie uważnie fotki , bo moja jest na kilku fotkach eeee to nie ma co oglądać a to pewnie kolega z ełu... bo na spotach go nie widać :gwizdanie: był kiedyś na PLce , potem wtedy kiedy ja na Ełu , a potem jak ja wróciłem na PL to on zrezygnował z obu klubów
Rekomendowane odpowiedzi