stanley Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 No to i ja się dołączę psyt złoty bazantwysłalem zapytanie do Cro He zobaczymy czy mamy gdzie jechać ☺Jest good
diman Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 No to i ja się dołączę psyt złoty bazantwysłalem zapytanie do Cro He zobaczymy czy mamy gdzie jechać ☺Jest goodCzyli jedziemy jeszcze ino te boxy założę i będzie git
stanley Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 No to i ja się dołączę psyt złoty bazantwysłalem zapytanie do Cro He zobaczymy czy mamy gdzie jechać ☺Jest goodCzyli jedziemy jeszcze ino te boxy założę i będzie git masz krótkie info na @
Arturoo Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 (edytowane) Hi Zazdroszczę Wam tego wypadu Edytowane 20 Sierpnia 2016 przez Arturoo
diman Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 No to i ja się dołączę psyt złoty bazantwysłalem zapytanie do Cro He zobaczymy czy mamy gdzie jechać ☺Jest goodCzyli jedziemy jeszcze ino te boxy założę i będzie git masz krótkie info na @Spoko dzięki czytałem ☺ Hi Zazdroszczę Wam tego wypadu To nie ma czego zazdrościć, trzeba ogarnąć urlop, spakować rodzinę i jechać z nami wyjeżdżamy 3.09 wieczorem
Arturoo Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Nie dam rady Panie....może na przyszły rok
diman Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Na przyszły rok tez się wybieramy ale to czas pokaże
Miszka82 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 coś delikatnie trzeba bo jak tak na sucho
Rekomendowane odpowiedzi