Bulczas Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Dostałem Keżor PW Rafał, a Kolega davids212 to robił bardziej perfidnie, ja tylko miałem na myśli że auto ma być idealną serią z inną felgą i niższym zawiasem, a to co pod maską siedzi to tajna broń No z tym się zgodzę ale sam wiesz jak jest
bakuś Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 mi sie podoba. i silnik tez fajny. ja mam do nich sentyment. przekonasz sie pucek jak uslyszysz kedziorowego o co chozi :gwizdanie:
keżor Opublikowano 21 Lutego 2010 Autor Opublikowano 21 Lutego 2010 Dostałem Keżor PW wrzuć link , Pucka poskręca :polew: a w ogóle tooooo , ide sobie dziś do sklepu , przechodze przez droge , a tammmm jeeedzieeee dziwne BMW , przyglądam sieeee , a tu X1 a najgorsze jest to , że było bardzo ładne [br]Dopisany: 21 Luty 2010, 15:55_________________________________________________http://www.bmw.com/pl/pl/newvehicles/x1/x1/2009/allfacts/design/exterieur.html
Pucek Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Dostałem Keżor PW Rafał, a Kolega davids212 to robił bardziej perfidnie, ja tylko miałem na myśli że auto ma być idealną serią z inną felgą i niższym zawiasem, a to co pod maską siedzi to tajna broń No z tym się zgodzę ale sam wiesz jak jest zawsze będzie wiadome że jestem górą a na poważnie to muszę zbierać na sprzęgło, bo się kończy w szybkim tempie Kamil, NIE, może i jest to fajny dźwięk, ale ja jestem chłopcem lubiącym turbo...mam nadzieję że uda mi się spełnić jedno marzenie z tym związane :gwizdanie: a dokładnie to tego typu :kox: nie raz już była, ale ten film mnie najbardziej niszczy :gwizdanie: http://www.youtube.com/watch?v=DEH6NM0qv8Q[br]Dopisany: 21 Luty 2010, 15:58_________________________________________________więc Keżorek, choćby to był najmocniejszy diesel, to i tak może się schować przy tej starej 80tce myślę że temat typu co lepsze diesel vs benzyna jest zamknięty
bakuś Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Wiem, o co chodzi. Ja też mam podobny plan, ale to jako auto-zabawka. W aucie cywilnym dla mnie V'ka to nr1.... EWENTUALNIE V'ka klekot. [br]Dopisany: 21 Luty 2010, 16:03_________________________________________________Jest teraz jedno takie autko, które bym zabrał bez zastanowienia jakbym miał kasę... Oddałbym nawet swoje jakby było komu.
keżor Opublikowano 21 Lutego 2010 Autor Opublikowano 21 Lutego 2010 myślę że temat typu co lepsze diesel vs benzyna jest zamknięty 80 rozpierda*a , ale daj mi 5 minut
Pucek Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Wiem, o co chodzi. Ja też mam podobny plan, ale to jako auto-zabawka. W aucie cywilnym dla mnie V'ka to nr1.... EWENTUALNIE V'ka klekot. do normalnej jazdy ma być apu, taka zabawka do mocy :gwizdanie: myślę że już w przyszłą zimę taka 80tka będzie u mnie stała w garażu, a potem mody a no i garaż od wiosny poszerzam i robię wyższy + ogrzewanie :>
krolu Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 co do tego auta kumpla to przejrzyjcie uważnie fotki , bo moja jest na kilku fotkach chciałem to właśnie napisać ale doczytuje powoli...
akjam Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Dobry! Ale wczoraj doje... Ledwo żyję! :kox: :kox:
piterra Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Wiem, o co chodzi. Ja też mam podobny plan, ale to jako auto-zabawka. W aucie cywilnym dla mnie V'ka to nr1.... EWENTUALNIE V'ka klekot. do normalnej jazdy ma być apu, taka zabawka do mocy :gwizdanie: myślę że już w przyszłą zimę taka 80tka będzie u mnie stała w garażu, a potem mody a no i garaż od wiosny poszerzam i robię wyższy + ogrzewanie :> czyli spoty będą u Ciebie :mysli: :mysli:
Maxito Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 ello i ello spadam nie powiem że ide widać nowych
Bulczas Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 TDi to jest to [br]Dopisany: 21 Luty 2010, 16:13_________________________________________________ Max
Maxito Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 keżor wymyśliłeś coś czy znowu jak połowa tego klubu doiłeś
Pucek Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 TDi to jest to [br]Dopisany: 21 Luty 2010, 16:13_________________________________________________ Max kupa czarnego dymu :gwizdanie: nie ten klank, nie widzi mi się kompletnie takie coś, już nie wspomnę że to typowo na wyścigi
keżor Opublikowano 21 Lutego 2010 Autor Opublikowano 21 Lutego 2010 siema Max, Siema Pitek Diesel Power , chciałbym żeby mi tak kopcił i jednocześnie jechał [br]Dopisany: 21 Luty 2010, 16:15_________________________________________________ keżor wymyśliłeś coś czy znowu jak połowa tego klubu doiłeś wymyśliłem , ale przez to jedna strona w tym temacie sie nadaje do wykasowania
Pucek Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Wiem, o co chodzi. Ja też mam podobny plan, ale to jako auto-zabawka. W aucie cywilnym dla mnie V'ka to nr1.... EWENTUALNIE V'ka klekot. do normalnej jazdy ma być apu, taka zabawka do mocy :gwizdanie: myślę że już w przyszłą zimę taka 80tka będzie u mnie stała w garażu, a potem mody a no i garaż od wiosny poszerzam i robię wyższy + ogrzewanie :> czyli spoty będą u Ciebie :mysli: :mysli: hmmm moooooże na allegro stoją 2 rodzyny...po swapnie na 2.2turbo, rocznik auta 84 a cena za jeden to 10 tysi a za drugi to 15 tysi może od strzała pójdę w takie coś :gwizdanie: wiem jedno, chciałbym, ale czy się uda to zobaczymy!
keżor Opublikowano 21 Lutego 2010 Autor Opublikowano 21 Lutego 2010 TDi to jest to [br]Dopisany: 21 Luty 2010, 16:13_________________________________________________ Max kupa czarnego dymu :gwizdanie: nie ten klank, nie widzi mi się kompletnie takie coś, już nie wspomnę że to typowo na wyścigi 10,37s @ 213 km/h , czas prawie jak Killera S4 :gwizdanie: , faktycznie brakuje mu Q , ale jak dla mnie wypasik i tak
Pucek Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 TDi to jest to [br]Dopisany: 21 Luty 2010, 16:13_________________________________________________ Max kupa czarnego dymu :gwizdanie: nie ten klank, nie widzi mi się kompletnie takie coś, już nie wspomnę że to typowo na wyścigi 10,37s @ 213 km/h , czas prawie jak Killera S4 :gwizdanie: , faktycznie brakuje mu Q , ale jak dla mnie wypasik i tak tylko cały haczyk w tym jest taki że ja nie chcę auta do 1/4 mili więc wolę takie general lee, choćby i 300 kuca, to będzie latać, dźwięk będzie mega a i ogromna radość z jazdy
keżor Opublikowano 21 Lutego 2010 Autor Opublikowano 21 Lutego 2010 w 2:26 jest pokazany silnik , a po lewej stronie jest jakaś dziwna butla , czy to jest NX ?
Rekomendowane odpowiedzi