turzol Opublikowano 7 Września 2016 Opublikowano 7 Września 2016 Dobry.... Podobno idą do was moje upały[emoji16][emoji16] Wczorajszy rekord w Granadzie... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Jak już jesteśmy przy pogodzie Jakie średnie temp panują w październiku bo planuje wygrzać się jeszcze w tym roku w Hiszpanii?
Miszka82 Opublikowano 7 Września 2016 Opublikowano 7 Września 2016 Dobry.... Podobno idą do was moje upały[emoji16][emoji16] Wczorajszy rekord w Granadzie... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Jak już jesteśmy przy pogodzie Jakie średnie temp panują w październiku bo planuje wygrzać się jeszcze w tym roku w Hiszpanii? do końca września 30+ od października 10 do 12st
turzol Opublikowano 7 Września 2016 Opublikowano 7 Września 2016 ujnia - wybieram garaż, tam mam zawsze +30
Multis Opublikowano 7 Września 2016 Opublikowano 7 Września 2016 No to tradycyjnie .... psyyyyyyyyyt....
diman Opublikowano 7 Września 2016 Opublikowano 7 Września 2016 Taka sytuacja z użytkownikiem stanley
Pucek Opublikowano 7 Września 2016 Opublikowano 7 Września 2016 Taka sytuacja z użytkownikiem stanley Ty lepiej wracaj bo zostawileś zupę na gazie Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
pajda Opublikowano 7 Września 2016 Opublikowano 7 Września 2016 Taka sytuacja z użytkownikiem stanley jak tam okolica ? zdjęcia okolicy daj a nie pustej flachy
GreGoriO Opublikowano 7 Września 2016 Opublikowano 7 Września 2016 (edytowane) Dobry.... Podobno idą do was moje upały[emoji16][emoji16] Wczorajszy rekord w Granadzie... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Jak już jesteśmy przy pogodzie Jakie średnie temp panują w październiku bo planuje wygrzać się jeszcze w tym roku w Hiszpanii? do końca września 30+ od października 10 do 12st zależy dokąd chcesz jechać... Tradycyjnie na CdS jest najcieplej. wybierz Malagę i okolice... ten rok jest wyjątkowo ciepły...przewidują, że i w październiku będzie powyżej średniej http://www.accuweather.com/es/es/manilva/302176/october-weather/302176?monyr=10/1/2016 póki co, u mnie nie padało od maja..... Edytowane 7 Września 2016 przez GreGoriO
diman Opublikowano 7 Września 2016 Opublikowano 7 Września 2016 Taka sytuacja z użytkownikiem stanley jak tam okolica ?zdjęcia okolicy daj a nie pustej flachy Okolica now A tak za dnia
GreGoriO Opublikowano 7 Września 2016 Opublikowano 7 Września 2016 To tak jak u mnie..... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Miszka82 Opublikowano 8 Września 2016 Opublikowano 8 Września 2016 Diman nie z użytkownikiem ino ze Vipem
Pucek Opublikowano 8 Września 2016 Opublikowano 8 Września 2016 Cześć Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
pajda Opublikowano 8 Września 2016 Opublikowano 8 Września 2016 Taka sytuacja z użytkownikiem stanley jak tam okolica ?zdjęcia okolicy daj a nie pustej flachy Okolica now A tak za dnia No spoko możesz coś jeszcze wrzucić plaża, bar na plaży itp
GreGoriO Opublikowano 8 Września 2016 Opublikowano 8 Września 2016 (edytowane) Z Hiszpanii też chcecie?[emoji16] Macie.... Miasteczko gdzie mieszkam.... Może ktoś się skusi na przyszłoroczne wakacje[emoji12] http://youtu.be/Mmdo0QlqpOc Edytowane 8 Września 2016 przez GreGoriO
KoJ@K Opublikowano 8 Września 2016 Opublikowano 8 Września 2016 Pozdrawiam srodkowym palcem jakies "lepkie raczki" ... Nie dosc, ze uj podwazyl jakims srubokretem i zostal zadarty slad, to jeszcze uyebal listwe w polowie ... Rozwalilo mnie to, zeby za 30zl ryzykowac ... Yhh ...
Rekomendowane odpowiedzi