Pucek Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 super aktorka przepiękne ma oczęta wypasik ciekawe czy prawdziwe noo oczy fajne, ale nic więcej
Kędzior Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 super aktorka przepiękne ma oczęta wypasik ciekawe czy prawdziwe a co kurr szklane????????? :polew: super aktorka przepiękne ma oczęta może i super, ale trochę ryj ma nie tego ty popatrz w lustro i później na nią i się zastanów co napisałeś :polew: [br]Dopisany: 21 Luty 2010, 23:14_________________________________________________ super aktorka przepiękne ma oczęta synek ty mosz gust :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: super aktorka przepiękne ma oczęta może i super, ale trochę ryj ma nie tego dwa bezguścia amen
Pucek Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Kędzior, ja Ci tego nie napisałem tak wprost jak wspomniałeś o lambo taki z Ciebie kolega
krolu Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 dwa bezguścia no fakt laska z niej po chOOju...:
keżor Opublikowano 21 Lutego 2010 Autor Opublikowano 21 Lutego 2010 super aktorka przepiękne ma oczęta wypasik ciekawe czy prawdziwe noo oczy fajne, ale nic więcej
Pucek Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 dwa bezguścia no fakt laska z niej po chOOju...: Królu, przecież ona pasuje idealnie do Kędziora :gwizdanie: chce to ma pasztet :polew:
Kędzior Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Kędzior, ja Ci tego nie napisałem tak wprost jak wspomniałeś o lambo taki z Ciebie kolega oj przepraszam może byłem zbyt wulgarny pisząc ten oto tekst lecz moję ciśnienię podskoczyło na wieść o tym co napisałeś gdyż tosz jest że tak powiem mój ideał kobitki
Pucek Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Kędzior, ja Ci tego nie napisałem tak wprost jak wspomniałeś o lambo taki z Ciebie kolega oj przepraszam może byłem zbyt wulgarny pisząc ten oto tekst lecz moję ciśnienię podskoczyło na wieść o tym co napisałeś gdyż tosz jest że tak powiem mój ideał kobitki teraz to
keżor Opublikowano 21 Lutego 2010 Autor Opublikowano 21 Lutego 2010 dwa bezguścia no fakt laska z niej po chOOju...: nie wszyscy są tacy boscy jak Ty bez fotoshopa
Pucek Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 dwa bezguścia no fakt laska z niej po chOOju...: nie wszyscy są tacy boscy jak Ty bez fotoshopa teraz to pojechałeś :polew:
Kędzior Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 dwa bezguścia no fakt laska z niej po chOOju...: foto montaż z tym brzuchem do tego powiem wam w tajemnicy że dziewczyna lubi sobie od czasu do czasu gulnąć więc napewno bym się jej spodobał
krolu Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 dwa bezguścia no fakt laska z niej po chOOju...: nie wszyscy są tacy boscy jak Ty bez fotoshopa ale jesteś kozak- ty na pewno masz mega kaloryfer...
bakuś Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 dwa bezguścia no fakt laska z niej po chOOju...: nie wszyscy są tacy boscy jak Ty bez fotoshopa ale jesteś kozak- ty na pewno masz mega kaloryfer... ale się chłopak zbulwersował...
Kędzior Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 dwa bezguścia no fakt laska z niej po chOOju...: nie wszyscy są tacy boscy jak Ty bez fotoshopa święte słowa Keżor czasem pisząc i oceniając innych spójrzmy na siebie :gwizdanie: alee Kroluuuuu widzę że ostro koksisz :buahaha:
keżor Opublikowano 21 Lutego 2010 Autor Opublikowano 21 Lutego 2010 dwa bezguścia no fakt laska z niej po chOOju...: nie wszyscy są tacy boscy jak Ty bez fotoshopa ale jesteś kozak- ty na pewno masz mega kaloryfer... laski nie narzekają ale ja nie szukam dziury w całym , laska jest za***ista i to że nawet wyszła z tym brzuchem tak na zdjęciu , to nie znaczy , że taki ma. może akurat kichała , czy sie śmiała , potem poprawili pismaki troche w PS , żeby wyszła mniej atrakcyjnie i już mega sensacja do gazet .
Kędzior Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 jakoś mi się ta laska nie widzi wiesz ja tam niewiem czy ona pije czy co tam i jak tam bo takie rzeczy mnie nieinteresują ale jak widzę to zdjęcie to typowo moja wymarzona buźka kobitki jak dla mnie:
krolu Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 dwa bezguścia no fakt laska z niej po chOOju...: nie wszyscy są tacy boscy jak Ty bez fotoshopa ale jesteś kozak- ty na pewno masz mega kaloryfer... laski nie narzekają ale ja nie szukam dziury w całym , laska jest za***ista i to że nawet wyszła z tym brzuchem tak na zdjęciu , to nie znaczy , że taki ma. może akurat kichała , czy sie śmiała , potem poprawili pismaki troche w PS , żeby wyszła mniej atrakcyjnie i już mega sensacja do gazet . ona po prostu miała tyle operacji i liposukcji, że jej się tak brzuch zapadł... Ja na swoją figurę też nie narzekam
keżor Opublikowano 21 Lutego 2010 Autor Opublikowano 21 Lutego 2010 Wolf tu coś dla Ciebie , ale ja tego nie czaje : http://files.capri.pl/u/c/6/47062250cc0c6.l.jpg ja zdupiam spać i przed snem jeszcze porobie brzuszki
Rekomendowane odpowiedzi