turzol Opublikowano 17 Listopada 2016 Opublikowano 17 Listopada 2016 Jaki tam masz silnik 1.6 fsi? Stare dobre 1.6MPI
stanley Opublikowano 17 Listopada 2016 Opublikowano 17 Listopada 2016 Moje pierwsze auto zasilane lpg, trza to opić Żona zadowolona, ja mam z bańki bo nie muszę się już dociepywać do wachy nie mogli Ci tego gdzieś schować ? ja to mam schowane w popielniczce Akurat w Golfie nie ma gdzie schować za bardzo, a tak przynajmniej jest w miare czytelne dla baby. Pajda - zakładali mi to na Dobrego Urobku w Katosach. Za bardzo nie wiem co tam są za komponenty, kazałem wybrać najlepsze co jest obecnie dostępne na rynku Butla 59litrów, wlew pod klapką. Silesia Cars ?
turzol Opublikowano 17 Listopada 2016 Opublikowano 17 Listopada 2016 (edytowane) Tak. Trochę się naczekalem na termin u nich Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 17 Listopada 2016 przez turzol
stanley Opublikowano 17 Listopada 2016 Opublikowano 17 Listopada 2016 Tak. Trochę się naczekalem na termin u nich Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk też u nich robiłem Pajda, wiesz co mi się przypomniało
pajda Opublikowano 17 Listopada 2016 Opublikowano 17 Listopada 2016 Tak. Trochę się naczekalem na termin u nich Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk też u nich robiłem Pajda, wiesz co mi się przypomniało pryszcz w cińtuku się szafy woziło ;-)
oprych Opublikowano 17 Listopada 2016 Opublikowano 17 Listopada 2016 (edytowane) Nie słucham takiej muzyki Przelatujac po kanałach natrafiłem na coś takiego Częściej zaglądaj na forum chciałbym mieć tyle czasu co Ty - niebawem wam pokaże dlaczego mi tego czasu brakuje Edytowane 17 Listopada 2016 przez oprych
akjam Opublikowano 18 Listopada 2016 Opublikowano 18 Listopada 2016 Piątek, piąteczek, piątunio... Nie słucham takiej muzykiPrzelatujac po kanałach natrafiłem na coś takiegoCzęściej zaglądaj na forum chciałbym mieć tyle czasu co Ty - niebawem wam pokaże dlaczego mi tego czasu brakuje Parapetówa będzie?
ucho.77 Opublikowano 18 Listopada 2016 Opublikowano 18 Listopada 2016 Cześć Panowie SBL stan umysłu i jaki uj? Quwa tam badania psychotechniczne powinny być robione profilaktycznie co 6 miesięcy jak chce prowadzić , oni ostatnio nawet tych z SO przebijają
morsik26 Opublikowano 18 Listopada 2016 Opublikowano 18 Listopada 2016 Cześć Panowie SBL stan umysłu i jaki uj? Quwa tam badania psychotechniczne powinny być robione profilaktycznie co 6 miesięcy jak chce prowadzić , oni ostatnio nawet tych z SO przebijają O uj Ci chodzi?
ucho.77 Opublikowano 18 Listopada 2016 Opublikowano 18 Listopada 2016 Od rana mnie prześladują Najpierw debil na a4 quwa żeby ciężarówka małego wyprzedzać 4 razy bo pedał gazu mu się blokował Następnie dwa tłuki się wyprzedzały w tępić gorszym niż to "tiry" robią (już małym leciałem) I jeszcze kretyn który nie wie do czego lusterka i kierunkowskazy służą heble musze większe założyć
morsik26 Opublikowano 18 Listopada 2016 Opublikowano 18 Listopada 2016 Od rana mnie prześladują Najpierw debil na a4 quwa żeby ciężarówka małego wyprzedzać 4 razy bo pedał gazu mu się blokował Następnie dwa tłuki się wyprzedzały w tępić gorszym niż to "tiry" robią (już małym leciałem) I jeszcze kretyn który nie wie do czego lusterka i kierunkowskazy służą heble musze większe założyć No to przecież już masz zamowione [emoji12]
Arturoo Opublikowano 18 Listopada 2016 Opublikowano 18 Listopada 2016 Albo klakson z dużego ... Kładł ktoś takie coś do osobówki już ? Przydało by sie mi czasem
ucho.77 Opublikowano 18 Listopada 2016 Opublikowano 18 Listopada 2016 Artur iveco ma klakson jak w maluchu piiiiiiìiìi
Miszka82 Opublikowano 18 Listopada 2016 Opublikowano 18 Listopada 2016 Albo klakson z dużego ... Kładł ktoś takie coś do osobówki już ? Przydało by sie mi czasem
Rekomendowane odpowiedzi