Miszka82 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Opublikowano 8 Grudnia 2016 „Głupi ten, kto głupio robi.” - Forrest Gump
stanley Opublikowano 8 Grudnia 2016 Opublikowano 8 Grudnia 2016 albo " Życie jest jak tabliczka czekoladek, nigdy nie wiesz co Ci się trafi"
Miszka82 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Opublikowano 8 Grudnia 2016 to chyba najlepsze : "Od tej pory zawsze jak gdzieś szedłem to biegłem." pora spać
stanley Opublikowano 8 Grudnia 2016 Opublikowano 8 Grudnia 2016 to chyba najlepsze : "Od tej pory zawsze jak gdzieś szedłem to biegłem." pora spać albo W Wietnamie było zawsze gdzie iść. I zawsze coś do roboty. Pewnego dnia zaczęło padać i nie przestało przez 4 miesiące. Doświadczyliśmy każdego możliwego rodzaju deszczu. Były małe kapuśniaczki i wielkie ulewy. Deszcz zacinający z boku i taki, co padał jakby z dołu w górę. Kurczę, lało nawet w nocy. i ten, który mi się podobał Mama mówiła: „poznasz głupiego po czynach jego”. psyt i spać
Onyks Opublikowano 9 Grudnia 2016 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Na zdjęciu solisko-kamienna. Ludzi na stoku niewiele, warunki przyzwoite, a 4h wieczorem jedynie 20zł
afroo. Opublikowano 9 Grudnia 2016 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Ktoś w niedzielę na Skrzyczne pośmigać? Otwierają Ondraszka i jeśli tylko to ocieplenie nie pokrzyżuje planów to jadę bo muszę odreagować przeyebaną przeprowadzkę. Może coś w tygodniu się zorganizuje? Ja chętny jak zawsze Grzechu, mam pierwszą zmianę i kończę o 14 także na jakiś popołudniowo-wieczorny karnet jak najbardziej. Może wtorkowy spocik na stoku?
pajda Opublikowano 9 Grudnia 2016 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Z potencjałem na +300PS Szkoda kasy [emoji6]
pajda Opublikowano 9 Grudnia 2016 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Kasa rzecz nabyta Na twoim miejscu bym wkladal do skarbonki i za inwestowaj później w b8 [emoji6]
Rekomendowane odpowiedzi