Arturoo Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Jestem ciekaw porównania q a 4motion A jaki masz problem? Dzwoń do Stanleya i w 0,5 h większość dylematów rozwiążecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 (edytowane) oska bokiem? Chyba nie jechałeś Q Ja panowie w ogóle jestem w głębokim szoku bo po raz pierwszy użytkuje q w zimie. to jest dla mnie nienormalne jak to się odpycha... jak czołg... na śniegu normalnie wciska w fotel ale fakt, trzeba pamiętać, że tak samo nie hamuje Jedno jest pewne, nigdy więcej ośki... to co że straty w lato itp. srata tata... pogoda na Q jest zawsze Amen .Ja też mam banana odkąd quattro na pokładzie i pada śnieg... Ostatnio na stożek pod górna stacje na samych zimowych a kumpel oplem w połowie został. Ale nie mówię jakby ładne b8 się znalazło bez quattro to bym się skusił [emoji6] Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka Ja tak mam przy RWD.... Parkingisą moje... Dziś rano przed 5 rano uapalałem dziada na parkingu AuchanaNaciapane z Z2 Mario a grałeś w forze hgorizon3 lub project cars? Synku do kogo to pytanie... Nie ma Forzy w którą nie grałem.... ;-) co do Forzy 3 to spoko ale chyba dwójka jednak mnie bardziej powaliła i więcej godzin jej poświęciłem... W tej chwili ma ją Diman więc troche jestem po tyłach ale upalam Drivecluba więc zero stresu... Horizon 3 dostał teraz dobre DLC za jedyne Ok 80 zł... Troche lipa skoro się kupuje gre za 230 zł i jeszcze prawie stówa DLC... Komercha w h*j i wszystko idzie w tym kierunku... Aż się boje nowego GT na PS4 i nowej Forzy torowej.... Skarbonki będą rozbiteCo do Project Cars miałem na xbox one i mam na PS 4... Wyższa szkoła jazdy... Nie bede sie rozpisywał bo to nie forum o grach. Ale jak ktoś wymiata na projekcie na padzie to mega szacun... Ja tam ogarniam fury typu Clio RS lub Megane RS... Kuzynek ma game rooma z projektorem fotel kubełek i mocnego kompa z dobrą kierą i jest ogień ale potrzeva godzin nauki żeby to pochytać także cZuje respekt przed Project Cars tak samo jak przed Assetto Corsą... Naciapane z Z2 Ale driveclub lepszy jak dla mnie bardziej dopracowany Naciapane z GT-N7105 Jest bardziej Arcadowy...do tego sporo DLC w dobrej cenie... Tryb drift.... Jest naprawde dobrze i ja bym tego nie porównał do Horizona czy jakielkolwiek ForzyNaciapane z Z2 Na Xbox jak się nie mylę to nie ma driveclub a to jest prawie to samo co Forza 3 horizon Naciapane z GT-N7105 Na Xbox jak się nie mylę to nie ma driveclub a to jest prawie to samo co Forza 3 horizon Naciapane z GT-N7105 Driveclub to tytuł flagowy tylko na PS4. Nie wyszedł ani na xboxa ani na nintendo czy na PC... To jest inclusive Play Station... Jedyny z typy wyścigowych poza GT ale na nowe GT jeszcze poczekamy...Naciapane z Z2 Nadrobiłem... Siema z wieczora Naciapane z Z2 Edytowane 4 Stycznia 2017 przez Mario22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Do wieczór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Jeszcze apropos quattro. Dzisiaj jechałem z sąsiadem Przemkiem (od tej białej B8) Wsiadam do auta, patrzę, a On ESP wyłączone. I jego tekst: teraz to dopiero uczę się tego samochodu.... Jest dzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Jeszcze apropos quattro. Dzisiaj jechałem z sąsiadem Przemkiem (od tej białej B8) Wsiadam do auta, patrzę, a On ESP wyłączone. I jego tekst: teraz to dopiero uczę się tego samochodu.... Jest dzik Dzik! Ja u siebie jeszcze nie wyłączyłem ESP Jeszcze apropos quattro. Dzisiaj jechałem z sąsiadem Przemkiem (od tej białej B8) Wsiadam do auta, patrzę, a On ESP wyłączone. I jego tekst: teraz to dopiero uczę się tego samochodu.... Jest dzik Dzik! Ja u siebie jeszcze nie wyłączyłem ESP Jeszcze apropos quattro. Dzisiaj jechałem z sąsiadem Przemkiem (od tej białej B8) Wsiadam do auta, patrzę, a On ESP wyłączone. I jego tekst: teraz to dopiero uczę się tego samochodu.... Jest dzik Dzik! Ja u siebie jeszcze nie wyłączyłem ESP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 (edytowane) Jak trzeba wykorzystać napęd to tylko esp off Edytowane 4 Stycznia 2017 przez stanley Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Psyyyyt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Ruby l4 czy już robisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 L4 ... ale pić moge... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Bry Naciapane z Z2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 L4 ... ale pić moge... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tolek85 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Jak trzeba wykorzystać napęd to tylko esp off Przy ESP OFF na parkingu kręcę się wokół swojej osi Pajda, opony mam nówki 235/40/18 kormoran snow pro 2 specjalnie do masy auta wziąłem nieco szersze. Zresztą do B8 będą pasować bo są szersze gumy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Jak trzeba wykorzystać napęd to tylko esp off no heloł q z esp to tak jak byś ośką jechał Jeszcze apropos quattro. Dzisiaj jechałem z sąsiadem Przemkiem (od tej białej B8) Wsiadam do auta, patrzę, a On ESP wyłączone. I jego tekst: teraz to dopiero uczę się tego samochodu.... Jest dzik Ewelina w fiescie w ogole nie ma kontroli trakcji i cały czas tak jezdzi od kilku lat... to dopiero szaleństwo hehehe oska bokiem? Chyba nie jechałeś Q Ja panowie w ogóle jestem w głębokim szoku bo po raz pierwszy użytkuje q w zimie. to jest dla mnie nienormalne jak to się odpycha... jak czołg... na śniegu normalnie wciska w fotel ale fakt, trzeba pamiętać, że tak samo nie hamuje Jedno jest pewne, nigdy więcej ośki... to co że straty w lato itp. srata tata... pogoda na Q jest zawsze Amen .Ja też mam banana odkąd quattro na pokładzie i pada śnieg... Ostatnio na stożek pod górna stacje na samych zimowych a kumpel oplem w połowie został. Ale nie mówię jakby ładne b8 się znalazło bez quattro to bym się skusił [emoji6]Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka Ja tak mam przy RWD.... Parkingisą moje... Dziś rano przed 5 rano uapalałem dziada na parkingu AuchanaNaciapane z Z2 Mario a grałeś w forze hgorizon3 lub project cars? Synku do kogo to pytanie... Nie ma Forzy w którą nie grałem.... ;-) co do Forzy 3 to spoko ale chyba dwójka jednak mnie bardziej powaliła i więcej godzin jej poświęciłem... W tej chwili ma ją Diman więc troche jestem po tyłach ale upalam Drivecluba więc zero stresu... Horizon 3 dostał teraz dobre DLC za jedyne Ok 80 zł... Troche lipa skoro się kupuje gre za 230 zł i jeszcze prawie stówa DLC... Komercha w h*j i wszystko idzie w tym kierunku... Aż się boje nowego GT na PS4 i nowej Forzy torowej.... Skarbonki będą rozbiteCo do Project Cars miałem na xbox one i mam na PS 4... Wyższa szkoła jazdy... Nie bede sie rozpisywał bo to nie forum o grach. Ale jak ktoś wymiata na projekcie na padzie to mega szacun... Ja tam ogarniam fury typu Clio RS lub Megane RS... Kuzynek ma game rooma z projektorem fotel kubełek i mocnego kompa z dobrą kierą i jest ogień ale potrzeva godzin nauki żeby to pochytać także cZuje respekt przed Project Cars tak samo jak przed Assetto Corsą... Naciapane z Z2 Ale driveclub lepszy jak dla mnie bardziej dopracowany Naciapane z GT-N7105 Jest bardziej Arcadowy...do tego sporo DLC w dobrej cenie... Tryb drift.... Jest naprawde dobrze i ja bym tego nie porównał do Horizona czy jakielkolwiek ForzyNaciapane z Z2 Na Xbox jak się nie mylę to nie ma driveclub a to jest prawie to samo co Forza 3 horizon Naciapane z GT-N7105 Na Xbox jak się nie mylę to nie ma driveclub a to jest prawie to samo co Forza 3 horizon Naciapane z GT-N7105 Driveclub to tytuł flagowy tylko na PS4. Nie wyszedł ani na xboxa ani na nintendo czy na PC... To jest inclusive Play Station... Jedyny z typy wyścigowych poza GT ale na nowe GT jeszcze poczekamy...Naciapane z Z2 Nadrobiłem... Siema z wieczora Naciapane z Z2 no ja wlasnie szukam czegos w podobienstwo project cars na kompa ale z wieksza iloscia normalnych aut i tu by mi pasowala forza horizon 3 forza to arkadowka czy raczej ala simu jak project? ja smigam w project na kierownicy na kompie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walada1987 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 (edytowane) Siemka chłopy ma ktoś namiary na horneth Naciapane z GT-N7105 Edytowane 5 Stycznia 2017 przez walada1987 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Mario tyś się z powołaniem pomylił trza było iść za testera gier byś recenzje pisał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Jak trzeba wykorzystać napęd to tylko esp off Przy ESP OFF na parkingu kręcę się wokół swojej osi Pajda, opony mam nówki 235/40/18 kormoran snow pro 2 specjalnie do masy auta wziąłem nieco szersze. Zresztą do B8 będą pasować bo są szersze gumy jak oceniasz tą gumę ? też chciałem je kupić ale w końcu wziąłem Nexen windguard sport aha bo bym zapomniał myk tak tak wiem mówiłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi