OKO Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 nie chce mieć za dużo spamu do nadrabiana, to będę Wam obrzydzał heheh Stanley zobacz ile postów przybyło po Twoim obrzydliwym :gwizdanie: lepiej zmień taktykę :polew:
Bulczas Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 Weźmie mi ktoś ETKĘ dzisiaj :gwizdanie: trzeba było mówić wcześniej bo mam ją na chacie :gwizdanie: Teraz jakoś mi się przypomniało. To weź na spota a jak nie to jakoś podjadę po nią w tygodniu :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 Weźmie mi ktoś ETKĘ dzisiaj :gwizdanie: trzeba było mówić wcześniej bo mam ją na chacie :gwizdanie: Teraz jakoś mi się przypomniało. To weź na spota a jak nie to jakoś podjadę po nią w tygodniu :gwizdanie: nom ja mam tą płytkę od Krola-Dimana
OKO Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 Weźmie mi ktoś ETKĘ dzisiaj :gwizdanie: trzeba było mówić wcześniej bo mam ją na chacie :gwizdanie: Teraz jakoś mi się przypomniało. To weź na spota a jak nie to jakoś podjadę po nią w tygodniu :gwizdanie: nom ja mam tą płytkę od Krola-Dimana to zrób jak masz wolny CD kopię jedną dla mnie bo ost. coraz częściej potrzebuje :gwizdanie: :polew:
Bulczas Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 Weźmie mi ktoś ETKĘ dzisiaj :gwizdanie: trzeba było mówić wcześniej bo mam ją na chacie :gwizdanie: Teraz jakoś mi się przypomniało. To weź na spota a jak nie to jakoś podjadę po nią w tygodniu :gwizdanie: nom ja mam tą płytkę od Krola-Dimana Luzik. Zbieram się powoli do roboty
OKO Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 Weźmie mi ktoś ETKĘ dzisiaj :gwizdanie: trzeba było mówić wcześniej bo mam ją na chacie :gwizdanie: Teraz jakoś mi się przypomniało. To weź na spota a jak nie to jakoś podjadę po nią w tygodniu :gwizdanie: nom ja mam tą płytkę od Krola-Dimana Luzik. Zbieram się powoli do roboty miłej pracy
Bulczas Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 Wy też się weźcie za robotę a nie spamować mi tu :gwizdanie: Kędzior do książek
stanley Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 mi też możesz wypalić ETKE, może poszukam pracy w Audi
Kędzior Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 Wy też się weźcie za robotę a nie spamować mi tu :gwizdanie: Kędzior do książek nom właśnie idę narka
stanley Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 Wy też się weźcie za robotę a nie spamować mi tu :gwizdanie: Kędzior do książek nom właśnie idę narka no to powodzenia
OKO Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 Wy też się weźcie za robotę a nie spamować mi tu :gwizdanie: Kędzior do książek nom właśnie idę narka no to powodzenia jakie postanowienie nie poznaje kolegi :gwizdanie:
stanley Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 Wy też się weźcie za robotę a nie spamować mi tu :gwizdanie: Kędzior do książek nom właśnie idę narka no to powodzenia jakie postanowienie nie poznaje kolegi :gwizdanie: pewnie jeszcze kręci się przy lodówce :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 dzisiaj niebędzie mnie na spocie czuję się coraz gorzej i na tą sobotę na imprezkę też się jednak niepiszę chyba że mi przejdzie
stanley Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 dzisiaj niebędzie mnie na spocie czuję się coraz gorzej i na tą sobotę na imprezkę też się jednak niepiszę chyba że mi przejdzie uuu.... :gwizdanie:[br]Dopisany: 23 Luty 2010, 11:45_________________________________________________spadam do roboty
Fifiński Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 DO której siedzicie na parking ,albo inaczej o której przenosicie sie do mc'a ;p
OKO Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 DO której siedzicie na parking ,albo inaczej o której przenosicie sie do mc'a ;p na maca przenosimy sie jak zaczyna każdemu być zimno izaczynają sie już pierwsze odmorżenia :gwizdanie: nie zdarzyło się jeszcze chyba żeby do restauracji złote łuki udało sie przenieść się przed 21
Fifiński Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 DO której siedzicie na parking ,albo inaczej o której przenosicie sie do mc'a ;p na maca przenosimy sie jak zaczyna każdemu być zimno izaczynają sie już pierwsze odmorżenia :gwizdanie: nie zdarzyło się jeszcze chyba żeby do restauracji złote łuki udało sie przenieść się przed 21 Łokej, kur... dopiero byłem na myjce z autem i droga Bytom-Chorzów i nie widać różnicy przed stanem poprzednim... Przyjade ujebanym autem :F :thumbdown: :thumbdown:
OKO Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 DO której siedzicie na parking ,albo inaczej o której przenosicie sie do mc'a ;p na maca przenosimy sie jak zaczyna każdemu być zimno izaczynają sie już pierwsze odmorżenia :gwizdanie: nie zdarzyło się jeszcze chyba żeby do restauracji złote łuki udało sie przenieść się przed 21 Łokej, kur... dopiero byłem na myjce z autem i droga Bytom-Chorzów i nie widać różnicy przed stanem poprzednim... Przyjade ujebanym autem :F :thumbdown: :thumbdown: heheh no to pewnie jak większość :gwizdanie: brudasów :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi