stanley Opublikowano 18 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sensei Opublikowano 7 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 8 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OKO Opublikowano 11 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 12 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 13 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 5 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 5 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 5 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 jeb kapeluty polecieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 5 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 7 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivanek Opublikowano 7 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2022 Umawiacie się na spota czy co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 12 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 12 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 (edytowane) W dniu 7.01.2022 o 10:16, Ivanek napisał: Umawiacie się na spota czy co ? ze spotami od jakiegoś czasu lipa, ale co jakiś czas robimy wypady w większym gronie ( rowery, kajaki, chodzenie po górach itp) Edytowane 12 Stycznia 2022 przez stanley Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 2 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 4 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audia4a4 Opublikowano 5 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 Siema chłopaki. Kupę lat mnie tutaj nie było. Mam problem więc zwracam się z prośba o pomoc. W moim Audi A4 B7 Avant 3.0 mam przełożone lampy z Audi A6 te ledowe. Ostatnio coś robiłem przy osłonie klapy i przez przypadek pourywałem kable i coś pomieszałem. W efekcie nie świeci jedna z lamp w klapie. Szukam kogoś ze ślaska kto mi to ogarnie odpłatnie $$$, tam jest taka plątanina kabli że sam tego nie ogarnę. Jak by ktoś chciał pomóc, to pisać jestem z okolic Gliwic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franciszek Opublikowano 6 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 (edytowane) Witam Rozumiem ,ze aktywnosc jest duzo mniejsza na Katowickich ,mam nadzieje,ze wszystko u was ok Pany Pozdrawiam Edytowane 6 Marca 2022 przez franciszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 7 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2022 21 godzin temu, franciszek napisał: Witam Rozumiem ,ze aktywnosc jest duzo mniejsza na Katowickich ,mam nadzieje,ze wszystko u was ok Pany Pozdrawiam ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 17 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi