keżor Opublikowano 27 Lutego 2010 Autor Opublikowano 27 Lutego 2010 Krolu gadałeś z Wolfem ? kiedy on chce jechać ? bo ja np nie moge prowadzić
krolu Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 Krolu gadałeś z Wolfem ? kiedy on chce jechać ? bo ja np nie moge prowadzić ja mogę prowadzić, wysłem mu sms-a ale nie odpisał (tego samego co tobie)
keżor Opublikowano 27 Lutego 2010 Autor Opublikowano 27 Lutego 2010 Krolu gadałeś z Wolfem ? kiedy on chce jechać ? bo ja np nie moge prowadzić ja mogę prowadzić, wysłem mu sms-a ale nie odpisał (tego samego co tobie) ciekawe czy w ogóle dotarł do domu
Bulczas Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 Dopiero wstałem i też się nie czuje najlepiej :gwizdanie: Szkoda że mnie koledzy zwerbowali ale tak to bym nie popił bo autem[br]Dopisany: 27 Luty 2010, 13:35_________________________________________________Wyrwaliście jakieś lachony ??
keżor Opublikowano 27 Lutego 2010 Autor Opublikowano 27 Lutego 2010 Wyrwaliście jakieś lachony ?? trzeba było być Krolu dobry samarytanin napewno by po Ciebie wpadł tylko niechciał kasy za podwózke to trzeba mu było zapłacić podstępem
Bulczas Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 Wyrwaliście jakieś lachony ?? trzeba było być Krolu dobry samarytanin napewno by po Ciebie wpadł tylko niechciał kasy za podwózke to trzeba mu było zapłacić podstępem Jeszcze będzie nie jedna okazja
krolu Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 Wyrwaliście jakieś lachony ?? trzeba było być Krolu dobry samarytanin napewno by po Ciebie wpadł tylko niechciał kasy za podwózke to trzeba mu było zapłacić podstępem gdzie, żeś tą kasę wrzucił :rant:
keżor Opublikowano 27 Lutego 2010 Autor Opublikowano 27 Lutego 2010 Wyrwaliście jakieś lachony ?? trzeba było być Krolu dobry samarytanin napewno by po Ciebie wpadł tylko niechciał kasy za podwózke to trzeba mu było zapłacić podstępem gdzie, żeś tą kasę wrzucił :rant: Wyrwaliście jakieś lachony ?? trzeba było być Krolu dobry samarytanin napewno by po Ciebie wpadł tylko niechciał kasy za podwózke to trzeba mu było zapłacić podstępem Jeszcze będzie nie jedna okazja napewno
krolu Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 Chłopaki z Sg liznęli trochę świata wczoraj... i już chcą tam co tydzień chodzić
Bulik Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 Chłopaki z Sg liznęli trochę świata wczoraj... i już chcą tam co tydzień chodzić dodaj coś więcej
krolu Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 Chłopaki z Sg liznęli trochę świata wczoraj... i już chcą tam co tydzień chodzić dodaj coś więcej nie ma co
Kędzior Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 siemka, pojechałem do tej szkoły zaliczyłem chemie ćwiczenia :> ale baba z chemi z laboratoriów mnie wprost ro***bała, ostatnio pisałem zaliczenie noi było 5 tematów i dostałem 1,1 -3,+3,4 czyli średnia 3, no ale mi c*paa niezaliczyła bo miałem 3- a to dla niej to niejest zaliczone noi h*j mnie bierze
krolu Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 siemka, pojechałem do tej szkoły zaliczyłem chemie ćwiczenia :> ale baba z chemi z laboratoriów mnie wprost ro***bała, ostatnio pisałem zaliczenie noi było 5 tematów i dostałem 1,1 -3,+3,4 czyli średnia 3, no ale mi pipka niezaliczyła bo miałem 3- a to dla niej to niejest zaliczone noi h*j mnie bierze norma :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: i tak masz dobrze, że nie musisz poprawiać tych pał
Kędzior Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 norma :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: i tak masz dobrze, że nie musisz poprawiać tych pał no jak niemuszę?? kurw* musze pisać wszystko jeszcze raz, paranoja jak hu* kazdy mysli że jego przedmiot najwazniejszy, pierdo*nieci [br]Dopisany: 27 Luty 2010, 14:51_________________________________________________Keżor jak impreza opowiedz no coś
keżor Opublikowano 27 Lutego 2010 Autor Opublikowano 27 Lutego 2010 no Kędzior , żałuj że nie polazłeś , było sporo leczniczych okładów , ja tam chory nie jestem , ale zapobiegawczo zastosować nie zaszkodzi
Kędzior Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 no Kędzior , żałuj że nie polazłeś , było sporo leczniczych okładów , ja tam chory nie jestem , ale zapobiegawczo zastosować nie zaszkodzi no to mogłeś mi coś załatwić a nie tylko dla siebie :naughty:
akjam Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 Hej wszystkim! Kędzior gratki zaliczenia i tego, że pojechałeś! A z tą babką co nie umie liczyć to szkoda gadać! CO tam się działo w SG? Właśnie widziałem jak diman wpadł po 3ej na Gliwice i się pozegnał po spocie...
keżor Opublikowano 27 Lutego 2010 Autor Opublikowano 27 Lutego 2010 Hej wszystkim! Kędzior gratki zaliczenia i tego, że pojechałeś! A z tą babką co nie umie liczyć to szkoda gadać! CO tam się działo w SG? Właśnie widziałem jak diman wpadł po 3ej na Gliwice i się pozegnał po spocie... no spot sie przeniósł do spiża ale jak dobrze pamiętam to w doma byłem o 4tej
stanley Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 Kędzior, a z takich okład by Ci pasował?
krolu Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 ja idę się zdrzemnąć, bo coś zmęczony jestem :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi