Pucek Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 Keżor, Królu, Wolf :notworthy: Dzięki chłopaki za mega imprezę
krolu Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 Grubo to będzie bo zaczyna się sezon To gdzie idziemy 6 marca znowu ... :gwizdanie: Keżor, Królu, Wolf :notworthy: Dzięki chłopaki za mega imprezę spoko za niedługo powtórka :naughty:
Bulczas Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 Keżor, Królu, Wolf :notworthy: Dzięki chłopaki za mega imprezę Słyszeliśmy jak wyrywałeś laski siedząc przy stoliku i pijąc piwo :polew:
Kędzior Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 Słyszeliśmy jak wyrywałeś laski siedząc przy stoliku i pijąc piwo :polew: to miała być tajemnica mieliśmy udawać że tego niewiemy :polew:
Bulczas Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 znowu ... :gwizdanie Jak znowu przecież wczoraj to tylko smaki sobie zrobiłem [br]Dopisany: 28 Luty 2010, 14:06_________________________________________________ Słyszeliśmy jak wyrywałeś laski siedząc przy stoliku i pijąc piwo :polew: to miała być tajemnica mieliśmy udawać że tego niewiemy :polew: Nie mogłem się jakoś powstrzymać :polew:
diman Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 Keżor, Królu, Wolf :notworthy: Dzięki chłopaki za mega imprezę Słyszeliśmy jak wyrywałeś laski siedząc przy stoliku i pijąc piwo :polew: :polew:
Pucek Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 go-go klub? w go-go za drogo...jest lepsza opcja Królu, no ja myślę Bulczas, laski same na mnie leciały, jak byś stał z kluczykami od Dimana i z stówką za uchem to byś też miał fanki
krolu Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 plan na przyszły tydzień: pn- rower wt-spot śr- spiż czw - wolne pt-spot + spiż so - Klub go-go :polew: :polew:
Kędzior Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 znowu ... :gwizdanie Jak znowu przecież wczoraj to tylko smaki sobie zrobiłem [br]Dopisany: 28 Luty 2010, 14:06_________________________________________________ Słyszeliśmy jak wyrywałeś laski siedząc przy stoliku i pijąc piwo :polew: to miała być tajemnica mieliśmy udawać że tego niewiemy :polew: Nie mogłem się jakoś powstrzymać :polew: nom wczoraj szkoda że od razu nieposzlismy do fantasy bo czuję że było by za ostro Rafał widziałem że miałeś wczoraj niezłe smaki
Bulczas Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 go-go klub? w go-go za drogo...jest lepsza opcja Królu, no ja myślę Bulczas, laski same na mnie leciały, jak byś stał z kluczykami od Dimana i z stówką za uchem to byś też miał fanki Czyli same blachary :polew:[br]Dopisany: 28 Luty 2010, 14:09_________________________________________________ plan na przyszły tydzień: pn- rower wt-spot śr- spiż czw - wolne pt-spot + spiż so - Klub go-go :polew: :polew: O której idziesz na rower może też bym pojeździł
Pucek Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 go-go klub? w go-go za drogo...jest lepsza opcja Królu, no ja myślę Bulczas, laski same na mnie leciały, jak byś stał z kluczykami od Dimana i z stówką za uchem to byś też miał fanki Czyli same blachary :polew: oj teraz to nas wszystkich obrażasz... blacha to była tylko jedna :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 go-go klub? w go-go za drogo...jest lepsza opcja Królu, no ja myślę Bulczas, laski same na mnie leciały, jak byś stał z kluczykami od Dimana i z stówką za uchem to byś też miał fanki Czyli same blachary :polew: oj teraz to nas wszystkich obrażasz... blacha to była tylko jedna :gwizdanie: Słyszałem opowieści
diman Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 go-go klub? w go-go za drogo...jest lepsza opcja Królu, no ja myślę Bulczas, laski same na mnie leciały, jak byś stał z kluczykami od Dimana i z stówką za uchem to byś też miał fanki :polew:
krolu Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 O której idziesz na rower może też bym pojeździł zgadamy się na gg
Bulczas Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 O której idziesz na rower może też bym pojeździł zgadamy się na gg Tylko ja będę wolny chyba ok 16 17 bo mam kilka spraw na mieście czyli lipa z jazdy
krolu Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 O której idziesz na rower może też bym pojeździł zgadamy się na gg Tylko ja będę wolny chyba ok 16 17 bo mam kilka spraw na mieście czyli lipa z jazdy ja zazwyczaj wychodzę wieczorem - lampka przód 5x LED daje rade
Bulczas Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 O której idziesz na rower może też bym pojeździł zgadamy się na gg Tylko ja będę wolny chyba ok 16 17 bo mam kilka spraw na mieście czyli lipa z jazdy ja zazwyczaj wychodzę wieczorem - lampka przód 5x LED daje rade Ja nie mam nawet odblasków
Kędzior Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 Ja nie mam nawet odblasków hehe bo jesteś hardkorem
Bulczas Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 Ja nie mam nawet odblasków hehe bo jesteś hardkorem No a jak Dziś mam tydzień spotów zaraz spadam do rudy śląskiej na spot z poprzedniego klubu ibizy
Rekomendowane odpowiedzi