Kędzior Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 Dziś mam tydzień spotów zaraz spadam do rudy śląskiej na spot z poprzedniego klubu ibizy tylko się tam nie opij :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 Dziś mam tydzień spotów zaraz spadam do rudy śląskiej na spot z poprzedniego klubu ibizy tylko się tam nie opij :gwizdanie: Tam są inni ludzie spokojni :gwizdanie: Tam jest forum motoryzacyjne a nie anonimowych gejów i alkoholików :polew:[br]Dopisany: 28 Luty 2010, 14:49_________________________________________________Dobra spadam panowie trzymajcie się
Kędzior Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 Tam są inni ludzie spokojni :gwizdanie: Tam jest forum motoryzacyjne a nie anonimowych gejów i alkoholików :polew: hehe jak to ktoś powiedział a mi się spodobało i mogę powiedzieć że: wolę być znanym pijakiem niż anonimowym alkoholikiem :polew: :polew: Keżor ale żeś pojechał z tym obrazkiem
keżor Opublikowano 28 Lutego 2010 Autor Opublikowano 28 Lutego 2010 Keżor ale żeś pojechał z tym obrazkiem co nie
Kędzior Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 chyba mnie to nawet trochę zniechęciło
keżor Opublikowano 28 Lutego 2010 Autor Opublikowano 28 Lutego 2010 chyba mnie to nawet trochę zniechęciło Na dyskotece chłopak całuje się z dziewczyną, tylko ona co jakiś czas spluwa. Chłopak w końcu nie wytrzymał i pyta: -Co ty tak plujesz co chwilę?! Dziewczyna, lekko zawstydzona: -Aaaaa, bo przed chwilą robiłam laskę Grześkowi....., a on walił wcześniej w d*pę Bożenę....., a ona jadła makowca.....
Kędzior Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 chyba mnie to nawet trochę zniechęciło Na dyskotece chłopak całuje się z dziewczyną, tylko ona co jakiś czas spluwa. Chłopak w końcu nie wytrzymał i pyta: -Co ty tak plujesz co chwilę?! Dziewczyna, lekko zawstydzona: -Aaaaa, bo przed chwilą robiłam laskę Grześkowi....., a on walił wcześniej w d*pę Bożenę....., a ona jadła makowca..... noi w ten sposób odechciało mi się iść na disko
keżor Opublikowano 28 Lutego 2010 Autor Opublikowano 28 Lutego 2010 chyba mnie to nawet trochę zniechęciło Na dyskotece chłopak całuje się z dziewczyną, tylko ona co jakiś czas spluwa. Chłopak w końcu nie wytrzymał i pyta: -Co ty tak plujesz co chwilę?! Dziewczyna, lekko zawstydzona: -Aaaaa, bo przed chwilą robiłam laskę Grześkowi....., a on walił wcześniej w d*pę Bożenę....., a ona jadła makowca..... noi w ten sposób odechciało mi się iść na disko bądź dobrej myśli , poprostu trzeba być pierwszym :polew:
Miszka82 Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 chyba mnie to nawet trochę zniechęciło Na dyskotece chłopak całuje się z dziewczyną, tylko ona co jakiś czas spluwa. Chłopak w końcu nie wytrzymał i pyta: -Co ty tak plujesz co chwilę?! Dziewczyna, lekko zawstydzona: -Aaaaa, bo przed chwilą robiłam laskę Grześkowi....., a on walił wcześniej w d*pę Bożenę....., a ona jadła makowca..... noi w ten sposób odechciało mi się iść na disko bądź dobrej myśli , poprostu trzeba być pierwszym :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: KEŻOR PIĘKNE :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Kędzior Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 chyba mnie to nawet trochę zniechęciło Na dyskotece chłopak całuje się z dziewczyną, tylko ona co jakiś czas spluwa. Chłopak w końcu nie wytrzymał i pyta: -Co ty tak plujesz co chwilę?! Dziewczyna, lekko zawstydzona: -Aaaaa, bo przed chwilą robiłam laskę Grześkowi....., a on walił wcześniej w d*pę Bożenę....., a ona jadła makowca..... noi w ten sposób odechciało mi się iść na disko bądź dobrej myśli , poprostu trzeba być pierwszym :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: KEŻOR PIĘKNE :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: czyli musimy już o 16 być pod klubem :polew:
Miszka82 Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 chyba mnie to nawet trochę zniechęciło Na dyskotece chłopak całuje się z dziewczyną, tylko ona co jakiś czas spluwa. Chłopak w końcu nie wytrzymał i pyta: -Co ty tak plujesz co chwilę?! Dziewczyna, lekko zawstydzona: -Aaaaa, bo przed chwilą robiłam laskę Grześkowi....., a on walił wcześniej w d*pę Bożenę....., a ona jadła makowca..... noi w ten sposób odechciało mi się iść na disko bądź dobrej myśli , poprostu trzeba być pierwszym :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: KEŻOR PIĘKNE :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: czyli musimy już o 16 być pod klubem :polew: dzień wcześniej :polew: :polew: :polew:
Kędzior Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 dzień wcześniej :polew: :polew: :polew: hehe śpiwór mam jak coś
Miszka82 Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 http://www.a4-klub.pl/smf/all_rozpoczecie_sezonu_letniego_krakow-t119323.0.html można by się przejechać
Kędzior Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 ty na spoty przyjeżdżaj a nie będziesz jeździł niewiadomo gdzie
Miszka82 Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 ty na spoty przyjeżdżaj a nie będziesz jeździł niewiadomo gdzie jeżdża ostatnio to Ciebie nie było :gwizdanie:[br]Dopisany: 28 Luty 2010, 18:05_________________________________________________a 2 tygodnie temu bez fury
Maxito Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 ello szipochy wygrałm naklejke klubową w klik klik :polew: sprzedam tanio ...
Miszka82 Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 ello szipochy wygrałm naklejke klubową w klik klik :polew: sprzedam tanio ... przywieź na spota i rozdaj potrzebującym
keżor Opublikowano 28 Lutego 2010 Autor Opublikowano 28 Lutego 2010 ale jestem śpiący , normalnie zaraz zasne
Rekomendowane odpowiedzi