krolu Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 keżor jak się wykorbisz i przybierzesz na masie to będziesz wolniejszy :gwizdanie: :gwizdanie:
keżor Opublikowano 28 Lutego 2010 Autor Opublikowano 28 Lutego 2010 keżor jak się wykorbisz i przybierzesz na masie to będziesz wolniejszy :gwizdanie: :gwizdanie: no planuje góra 15 kilo przybrać to najwyżej zmienie zapas na ten w spreyu
krolu Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 keżor jak się wykorbisz i przybierzesz na masie to będziesz wolniejszy :gwizdanie: :gwizdanie: no planuje góra 15 kilo przybrać to najwyżej zmienie zapas na ten w spreyu :polew:
krolu Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 spoty katowickie za pół roku widzę, że nie przewidujesz mnie na spotach ;(
keżor Opublikowano 28 Lutego 2010 Autor Opublikowano 28 Lutego 2010 spoty katowickie za pół roku widzę, że nie przewidujesz mnie na spotach ;( Ciebie też dokoksujemy a w ogóle to zmieniłem obrazek w pierwszym poście , ktoś widzi różnice ?
Kędzior Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 spoty katowickie za pół roku widzę, że nie przewidujesz mnie na spotach ;( no jak nie? ty jesteś ten łysy z tyłu [br]Dopisany: 28 Luty 2010, 21:09_________________________________________________nom wydaje mi się że ja widzę :gwizdanie:
keżor Opublikowano 28 Lutego 2010 Autor Opublikowano 28 Lutego 2010 nom wydaje mi się że ja widzę :gwizdanie: "fikasz - znikasz "
Kędzior Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 nom wydaje mi się że ja widzę :gwizdanie: "fikasz - znikasz " no tak teraz już jestem pewny że wiem co jest inaczej
keżor Opublikowano 28 Lutego 2010 Autor Opublikowano 28 Lutego 2010 nom wydaje mi się że ja widzę :gwizdanie: "fikasz - znikasz " no tak teraz już jestem pewny że wiem co jest inaczej a najlepsze jest to że kazali sie wywalić z tej fotki ale kto bogatemu zabroni
Kędzior Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 nom wydaje mi się że ja widzę :gwizdanie: "fikasz - znikasz " no tak teraz już jestem pewny że wiem co jest inaczej a najlepsze jest to że kazali sie wywalić z tej fotki ale kto bogatemu zabroni muhehehehe leże i kwicze :polew:
Kędzior Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 oni są teraz na eu więc luz hehe i krzyż na drogę
stanley Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 siema spamowicze, geje i pijaki. ale mnie bolą oczy, dzisiaj połowę śląska zwiedziłem, ale dobrze, że pozyczyłem CB i było tylko " mobile jak droga na..." i łogień Myślcie powoli nad koszulkami na ogólnopolski i gdzie ciśniemy w sobotę... Jeśli chodzi o Kato, to ja proponuję City Rock, Garage Club, Spiź...
keżor Opublikowano 28 Lutego 2010 Autor Opublikowano 28 Lutego 2010 Myślcie powoli nad koszulkami na ogólnopolski i gdzie ciśniemy w sobotę... Jeśli chodzi o Kato, to ja proponuję City Rock, Garage Club, Spiź... nad koszulkami myślimy City Rock nie bardzo mam uraz Garaż jest od +21 wszyscy mają ? bardzo fajny klub ale w Spiżu też myśle że będzie koks
Kędzior Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 nom ale Stanley i tak przecież do 3000obr/min :gwizdanie:
stanley Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 nom ale Stanley i tak przecież do 3000obr/min :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 hmm nom ja niewiem czy w spiżu niebędzie za ostro :gwizdanie:
keżor Opublikowano 28 Lutego 2010 Autor Opublikowano 28 Lutego 2010 co powiecie , że zmienić nazwe spotów z katowickich na Silesiańskie i logo w obrazku zmienić na to : bo teraz jest logo z katowic a z katowic dwa auta przyjeżdżają reszta to przyjezdni i nie chciałbym żeby byli poszkodowani , czy sr** to ? [br]Dopisany: 28 Luty 2010, 21:40_________________________________________________ hmm nom ja niewiem czy w spiżu niebędzie za ostro :gwizdanie: nie będzie no chyba , że będziesz sie chciał z bramką ciulać :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 Silesiańskie brzmi jakoś tak ala anielsko hehe jakoś dziwnie mnie się zdaję
Rekomendowane odpowiedzi