keżor Opublikowano 2 Marca 2010 Autor Opublikowano 2 Marca 2010 keżor zacieków od pędzla nie widać spoko , to był żart , że niby nigdy u niego nie byłem , a wcześniej go polecałem przecież moje jest jeszcze okej jeżeli chodzi o blacharke [br]Dopisany: 02 Marzec 2010, 14:00_________________________________________________ hehe Miszka , to ciesze sie , czyli mówisz że warto do niego fure oddać ? bo sie właśnie zastanawiam nad lakiernikiem :polew: hehe ta ty i lakiernik hehe będzie ci szkoda dać kase na takie coś zaraz coś wymyślisz żeby ulepszyć mechanikę każdy by wolał większe turbo niż nowy zderzak czy jestem dziwny ?
miron78 Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 sory, że zmieniam temat..............ale dopiero teraz widzę, że Rafał zrezygnował z Zimowego
Miszka82 Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 może dojadę na spota dziś to zobaczysz jak to wyszło a na razie http://www.a4-klub.pl/smf/nadwozie/all_b5_wgniecione_drzwi_i_nadkole_szacowany_koszt_naprawy-t117575.0.html;new#new
keżor Opublikowano 2 Marca 2010 Autor Opublikowano 2 Marca 2010 sory, że zmieniam temat..............ale dopiero teraz widzę, że Rafał zrezygnował z Zimowego ej , ale jakto ? przecież miałem być z nimi w pokoju ;([br]Dopisany: 02 Marzec 2010, 14:05_________________________________________________jest Rafał na Liście ma dole , Bulczas plus Monia, zapłacono za całość [br]Dopisany: 02 Marzec 2010, 14:06_________________________________________________Miron , nie siej propagandy
Miszka82 Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 to co on nick zmienił - był jako Rafał87 Miron kasuj te swoje posty ostatnie
keżor Opublikowano 2 Marca 2010 Autor Opublikowano 2 Marca 2010 to co on nick zmienił - był jako Rafał87 prawie wszyscy pozmieniali na katowickich , ale on znacznie
krolu Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 sory, że zmieniam temat..............ale dopiero teraz widzę, że Rafał zrezygnował z Zimowego sory, że zmieniam temat..............ale dopiero teraz widzę, że Rafał zrezygnował z Zimowego ej , ale jakto ? przecież miałem być z nimi w pokoju ;([br]Dopisany: 02 Marzec 2010, 14:05_________________________________________________jest Rafał na Liście ma dole , Bulczas plus Monia, zapłacono za całość [br]Dopisany: 02 Marzec 2010, 14:06_________________________________________________Miron , nie siej propagandy a ja już sobie myślę nie pojechał przezemnie :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: ufffffffffffffffffffffff
Kędzior Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 to co on nick zmienił - był jako Rafał87 hehe a już stracha narobiłeś nom Rafał zmienił nicka
miron78 Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 to co on nick zmienił - był jako Rafał87 Miron kasuj te swoje posty ostatnie
krolu Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 to co on nick zmienił - był jako Rafał87 Miron kasuj te swoje posty ostatnie idziemy na sg bo nas kraków goni :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 to co on nick zmienił - był jako Rafał87 hehe a już stracha narobiłeś nom Rafał zmienił nicka mam stara listę na PW gdzie jest jeszcze jako Rafał
Kędzior Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 to co on nick zmienił - był jako Rafał87 Miron kasuj te swoje posty ostatnie idziemy na sg bo nas kraków goni :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: a to idzcie my tutaj doganiamy Radomskie :naughty:
keżor Opublikowano 2 Marca 2010 Autor Opublikowano 2 Marca 2010 Kędzior , mosz jakieś specjalne życzenia co do CD ? bo zaraz będe wypalać
Kędzior Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Kędzior , mosz jakieś specjalne życzenia co do CD ? bo zaraz będe wypalać czambalimbe podstawa
keżor Opublikowano 2 Marca 2010 Autor Opublikowano 2 Marca 2010 Kędzior , mosz jakieś specjalne życzenia co do CD ? bo zaraz będe wypalać czambalimbe podstawa no raczej
krolu Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 kezor- zapłaciłem już za to coś może w czwartek będzie u mnie :kox:
keżor Opublikowano 2 Marca 2010 Autor Opublikowano 2 Marca 2010 weźcie śledzie do chorusa na spot , Mistrz Wolf prosi [br]Dopisany: 02 Marzec 2010, 14:26_________________________________________________ kezor- zapłaciłem już za to coś może w czwartek będzie u mnie :kox: k**wa , a na czisy skompi
Kędzior Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 ok jeszcze to: 1 2 3 http://www.youtube.com/watch?v=8PLSkwc4na4&feature=quicklist 4 http://www.youtube.com/watch?v=viCpWW5ZIO8&feature=quicklist 5 6 http://www.youtube.com/watch?v=JFwQoqbWgSs&feature=quicklist 7 http://www.youtube.com/watch?v=H94qpdhvrL4&feature=fvst 8 jak sobie coś przypomne to jeszcze wrzuce o RUN DMC - its like that mozesz wrzucic
Rekomendowane odpowiedzi