Miszka82 Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 bo dawno go coś niewidziałem, zaraz jade na wymiane klocków i myju myju daj mi swoje gg mam dil do Ciebie wystarczy że wejdziesz w mój profil i będziesz tam miał podane :wallbash: :wallbash: :wallbash: :polew: :polew:
Kędzior Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Co to za interesy beze mnie jeszcze niewiem hehe [br]Dopisany: 02 Marzec 2010, 15:35_________________________________________________ bo dawno go coś niewidziałem, zaraz jade na wymiane klocków i myju myju daj mi swoje gg mam dil do Ciebie wystarczy że wejdziesz w mój profil i będziesz tam miał podane :wallbash: :wallbash: :wallbash: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Miszka82 Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 a ja nie wiem czy dzisiaj wpaść... a ja wiem, ale nie wiem czy zdążę
Bulczas Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 a ja nie wiem czy dzisiaj wpaść... Rozważ za i przeciw
Miszka82 Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 a ja nie wiem czy dzisiaj wpaść... Rozważ za i przeciw Za: 1. Porozmawia z normalnymi ludźmi 2. Odwiedzi duże miasto
Pucek Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 a ja nie wiem czy dzisiaj wpaść... Rozważ za i przeciw nie chce mi się tak daleko jechać szkoda mi paliwa zero lasek - same zjebane ryje same minusy...
Miszka82 Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 a ja nie wiem czy dzisiaj wpaść... Rozważ za i przeciw nie chce mi się tak daleko jechać szkoda mi paliwa zero lasek - same zjebane ryje same minusy... co tu dużo gadać po prostu Giej
Pucek Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 a ja nie wiem czy dzisiaj wpaść... Rozważ za i przeciw nie chce mi się tak daleko jechać szkoda mi paliwa zero lasek - same zjebane ryje same minusy... co tu dużo gadać po prostu Giej jesteś...
Bulczas Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 a ja nie wiem czy dzisiaj wpaść... Rozważ za i przeciw nie chce mi się tak daleko jechać szkoda mi paliwa zero lasek - same zjebane ryje same minusy... To postaw w garażu i nie jeździj wcale :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 a ja nie wiem czy dzisiaj wpaść... Rozważ za i przeciw nie chce mi się tak daleko jechać szkoda mi paliwa zero lasek - same zjebane ryje same minusy... co tu dużo gadać po prostu Giej jesteś... Ty koniec i kropka. :polew: :polew:
Pucek Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 a ja nie wiem czy dzisiaj wpaść... Rozważ za i przeciw nie chce mi się tak daleko jechać szkoda mi paliwa zero lasek - same zjebane ryje same minusy... To postaw w garażu i nie jeździj wcale :gwizdanie: stoi na podwórku
Bulczas Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 a ja nie wiem czy dzisiaj wpaść... Rozważ za i przeciw nie chce mi się tak daleko jechać szkoda mi paliwa zero lasek - same zjebane ryje same minusy... To postaw w garażu i nie jeździj wcale :gwizdanie: stoi na podwórku Mi tam koło h*ja lata gdzie stoi :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 a ja nie wiem czy dzisiaj wpaść... Rozważ za i przeciw nie chce mi się tak daleko jechać szkoda mi paliwa zero lasek - same zjebane ryje same minusy... To postaw w garażu i nie jeździj wcale :gwizdanie: stoi na podwórku Mi tam koło h*ja lata gdzie stoi :gwizdanie: :polew: :polew: :polew: :polew: piękne to było
Pucek Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 a ja nie wiem czy dzisiaj wpaść... Rozważ za i przeciw nie chce mi się tak daleko jechać szkoda mi paliwa zero lasek - same zjebane ryje same minusy... To postaw w garażu i nie jeździj wcale :gwizdanie: stoi na podwórku Mi tam koło h*ja lata gdzie stoi :gwizdanie: :polew: :polew: :polew: :polew: piękne to było już jest nerwowy
Bulczas Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 a ja nie wiem czy dzisiaj wpaść... Rozważ za i przeciw nie chce mi się tak daleko jechać szkoda mi paliwa zero lasek - same zjebane ryje same minusy... To postaw w garażu i nie jeździj wcale :gwizdanie: stoi na podwórku Mi tam koło h*ja lata gdzie stoi :gwizdanie: :polew: :polew: :polew: :polew: piękne to było już jest nerwowy Kto jest nerwowy
Miszka82 Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 a ja nie wiem czy dzisiaj wpaść... Rozważ za i przeciw nie chce mi się tak daleko jechać szkoda mi paliwa zero lasek - same zjebane ryje same minusy... To postaw w garażu i nie jeździj wcale :gwizdanie: stoi na podwórku Mi tam koło h*ja lata gdzie stoi :gwizdanie: :polew: :polew: :polew: :polew: piękne to było już jest nerwowy Kto jest nerwowy jak to kto ? Pucek
Pucek Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 ja zobaczę, jak wpadnę to wpadnę, w tym momencie idę spać
Rekomendowane odpowiedzi