Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Katowice i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kuźwa :confused4: :confused4: :confused4: :confused4: :confused4: :confused4: :confused4: :confused4: za duzo lasek nie szlo sie zdecydować

• Odpowiedzi 154.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• stanley

18907

• Kędzior

14855

• Miszka82

14549

• akjam

13789

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano

witam pany i paniey :siema:

ale jestem zmęczony masakra[br]Dopisany: 06 Marzec 2010, 12:26_________________________________________________http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C11293067 zmiana biegów w kierownicy chyba ktoś sobie to sam wyrezał co nie?

Opublikowano

siemka :bry:

to kaj dziś idymy ? tylko ja raczej nie pije , bo to moje ćwiczenie pójdzie psu w dupe :wallbash::decayed:

Bad , no mógłbym wsumie nawet dziś wpaść :decayed:

Opublikowano

Keżor poćwiczysz na parkiecie prężąc muły przed czikitkami :decayed: nom niewiem ktoś ma jakiś pomysł? :>

Opublikowano

Keżor poćwiczysz na parkiecie prężąc muły przed czikitkami :decayed: nom niewiem ktoś ma jakiś pomysł? :>

może garaż club ? :naughty:[br]Dopisany: 06 Marzec 2010, 12:44_________________________________________________aha, ja dzisiaj też nie pije :gwizdanie:

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

aha, ja dzisiaj też nie pije :gwizdanie:

:polew: :polew: :polew:

teraz toś zażartował :polew: :polew: :polew: niewiem ja się nieznam na klubach wybierzcie coś fajnego :gwizdanie: a nocujemy u ciebie Stanley tak? :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

ale do garażu trza by mieć rezerwiren :wink4: ale jak dla mnie :good:

Opublikowano

Keżor fajny podpis :good::polew:

nom to jakiś rezerwiren można przedrynić :cool1:

Opublikowano

Keżor fajny podpis :good::polew:

nom to jakiś rezerwiren można przedrynić :cool1:

uznałem , że nie będe miał ludzi co nie przyjeżdżają na spoty w podpisie :decayed:

no to ktoś odpowiedzialny niech zadzwoni do garażu , a ja ide na śniadanie :cwaniak1:

Opublikowano

ostatnio rezerwował Stanley to może tym razem też by to zrobił :gwizdanie: tylko na która godz?

Opublikowano

ostatnio rezerwował Stanley to może tym razem też by to zrobił :gwizdanie: tylko na która godz?

czyli rozumiem, że siadamy w garażu w strefie klubowej?

nie tam gdzie bilard, nie tam gdzie kręgle... ?

Opublikowano

yy ja nieznam wogóle tego lokalu hehe nom mi się wydaję że tam gdzie można z nóżki na nóżkę poprzeskakiwać troszkę

Gość elvis80
Opublikowano

koledzy do MAM8 z B5 jak je wrzucę na B6 potrzebował będę dystansiki??? opona 225/40/18

Opublikowano

koledzy do MAM8 z B5 jak je wrzucę na B6 potrzebował będę dystansiki??? opona 225/40/18

ja sie nie znam :gwizdanie:

Opublikowano

niejestem pewny ale dystanse powinny być[br]Dopisany: 06 Marzec 2010, 13:09_________________________________________________idę się kimnąć :wink4:

Opublikowano

:hi: Dopiero wstałem :decayed:[br]Dopisany: 06 Marzec 2010, 13:38_________________________________________________

Wszystko zależy jakie et :gwizdanie:
Opublikowano

Rafał, Ty dzisiaj piszesz się na jakiś melanż :naughty: