krolu Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 siemacie Katowiczanie siemasz gliwiczaninie jaki gliwiczanin... 3 razy na spocie tylko był :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
krolu Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 krolu będziesz miał dla mnie coś ???? tak 18 płyt :gwizdanie: - tzn na jednej dvd cała dyskografie tych zespołów co mi podałeś
Bulik Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 jaki gliwiczanin... 3 razy na spocie tylko był :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Maxito Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 krolu będziesz miał dla mnie coś ???? tak 18 płyt :gwizdanie: - tzn na jednej dvd cała dyskografie tych zespołów co mi podałeś :shocked: :notworthy: :good: cóż mogę powiedzieć
Kędzior Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Kędzior o której jedziemy?? no niewiem tak kolo 19? hehe muszę nagrać płytkę jeszcze Keżorowi będzie Diman dzisiaj??
Bulczas Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Kędzior o której jedziemy?? no niewiem tak kolo 19? hehe muszę nagrać płytkę jeszcze Keżorowi będzie Diman dzisiaj?? To 19 będę pod twoim blokiem Może będzie :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Kędzior o której jedziemy?? no niewiem tak kolo 19? hehe muszę nagrać płytkę jeszcze Keżorowi będzie Diman dzisiaj?? To 19 będę pod twoim blokiem Może będzie :gwizdanie: daj sygnała i powoli
Bulczas Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Kędzior o której jedziemy?? no niewiem tak kolo 19? hehe muszę nagrać płytkę jeszcze Keżorowi będzie Diman dzisiaj?? To 19 będę pod twoim blokiem Może będzie :gwizdanie: daj sygnała i powoli Będę miał zimny silnik więc luz
Kędzior Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Będę miał zimny silnik więc luz nom mówisz tak jak bym z tobą niejeździł :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Będę miał zimny silnik więc luz nom mówisz tak jak bym z tobą niejeździł :gwizdanie: A jechałeś
Kędzior Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Będę miał zimny silnik więc luz nom mówisz tak jak bym z tobą niejeździł :gwizdanie: A jechałeś :polew:
Kędzior Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Zbieram się powoli :gwizdanie: ok ubieram się, płytka dla Keżora wypalona ale Diman mnie zabiję :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 nom jeszcze parę ludzisków zostało Diman sorki za tą płytkę :gwizdanie: Keżor baunss??
Rekomendowane odpowiedzi