A-rek Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 czyzby we wtorki spiz rowniez byl otwarty :gwizdanie:
OKO Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Ja też już w domu nawet po kolacji :gwizdanie: dziekuje ślicznie za spocisza
keżor Opublikowano 9 Marca 2010 Autor Opublikowano 9 Marca 2010 witam po spociku Kędzior , płytka de beściak zaraz porezam koszulki
akjam Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Już wszyscy poszli spać? Ja byłem jeszcze chwilę w knajpie i już wróciłem do domu. ale też pójdę już do wyrka bo ciężki dzionek... :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 Dzięki panowie za spota. Ale się do bani pracuje
Bulczas Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 i już się żegnam To tak jak i ja :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 Ty mendo się tu czaisz :gwizdanie: tak mi się spodobały te felgi że gdzie się tylko zatrzymam to od razu robię zdjęcia
Bulczas Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 Ty mendo się tu czaisz :gwizdanie: tak mi się spodobały te felgi że gdzie się tylko zatrzymam to od razu robię zdjęcia Hehe i dobrze o to chodzi że mają się Tobie podobać Ja jstem prawie zdecydowany już :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 Tego nie wiedzą nawet najstarsi górale skopie Ci dupsko... PAMIĘTAJ
Rekomendowane odpowiedzi