keżor Opublikowano 10 Marca 2010 Autor Opublikowano 10 Marca 2010 Keżor za tą cene , co krzyknął Baq to bez rewelacji [br]Dopisany: 10 Marzec 2010, 18:19_________________________________________________spadam , będe jutro albo może jeszcze na sekunde dziś
Kędzior Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 spadam , będe jutro albo może jeszcze na sekunde dziś miłej zabawy alkoholiku wyrwij jakieś dwie dupencje :gwizdanie: jedna dla mnie po sobocie mniej więcej wiesz w czym gustuję
keżor Opublikowano 10 Marca 2010 Autor Opublikowano 10 Marca 2010 spadam , będe jutro albo może jeszcze na sekunde dziś miłej zabawy alkoholiku wyrwij jakieś dwie dupencje :gwizdanie: jedna dla mnie po sobocie mniej więcej wiesz w czym gustuję w blond karełkach nie no żarcik , tamta była okej chociaż wolałem barmaneczke
Kędzior Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 w blond karełkach nie no żarcik , tamta była okej chociaż wolałem barmaneczke hehe hehe :polew: pamiętaj o gustach się niedyskutuję "gówno" :polew: nom barmanka też fajna tylko jakaś taka niezbyt miła :gwizdanie:[br]Dopisany: 10 Marzec 2010, 18:36_________________________________________________hehe Max spoko avatarek
Maxito Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 siema ziomale co tam ciekawego znowu coś się zaczynam h*jowo czuć i na dodatek mnie w robocie wurwiają masakra
Kędzior Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 siema ziomale co tam ciekawego znowu coś się zaczynam h*jowo czuć i na dodatek mnie w robocie wurwiają masakra napij się to pomaga wiem po sobie
Maxito Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 siema ziomale co tam ciekawego znowu coś się zaczynam h*jowo czuć i na dodatek mnie w robocie wurwiają masakra napij się to pomaga wiem po sobie jakoś mi ochota odeszła na picie robimy wkońcu te koszulki bo już nie wiem keżor w wałka leci zamiast dziergać to po jakiś czekoladach się włóczy chyba nim będzie trzeba potrząsnąć
krolu Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 siema ziomale co tam ciekawego znowu coś się zaczynam h*jowo czuć i na dodatek mnie w robocie wurwiają masakra napij się to pomaga wiem po sobie jakoś mi ochota odeszła na picie robimy wkońcu te koszulki bo już nie wiem keżor w wałka leci zamiast dziergać to po jakiś czekoladach się włóczy chyba nim będzie trzeba potrząsnąć jest wątek :szukaj: :szukaj:
Maxito Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 siema ziomale co tam ciekawego znowu coś się zaczynam h*jowo czuć i na dodatek mnie w robocie wurwiają masakra napij się to pomaga wiem po sobie jakoś mi ochota odeszła na picie robimy wkońcu te koszulki bo już nie wiem keżor w wałka leci zamiast dziergać to po jakiś czekoladach się włóczy chyba nim będzie trzeba potrząsnąć jest wątek :szukaj: :szukaj: krolu wiem już zjebałem tych co pier**lą od rzeczy o parówkach jak tam mój czujnik znalazłeś ????
krolu Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 siema ziomale co tam ciekawego znowu coś się zaczynam h*jowo czuć i na dodatek mnie w robocie wurwiają masakra napij się to pomaga wiem po sobie jakoś mi ochota odeszła na picie robimy wkońcu te koszulki bo już nie wiem keżor w wałka leci zamiast dziergać to po jakiś czekoladach się włóczy chyba nim będzie trzeba potrząsnąć jest wątek :szukaj: :szukaj: krolu wiem już zjebałem tych co pier**lą od rzeczy o parówkach jak tam mój czujnik znalazłeś ???? nie, jeszcze..
Kędzior Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 Krolu poślij mi wyniki z vaga Max mi się wydaję że z koszulkami będzie kicha bo chyba będzie się ciężko dogadać żeby zadowolić resztę chłopaków
krolu Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 Krolu poślij mi wyniki z vaga Max mi się wydaję że z koszulkami będzie kicha bo chyba będzie się ciężko dogadać żeby zadowolić resztę chłopaków a co ja tu jakiś etat mam :polew: zaraz podeślę na pw
Maxito Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 Krolu poślij mi wyniki z vaga Max mi się wydaję że z koszulkami będzie kicha bo chyba będzie się ciężko dogadać żeby zadowolić resztę chłopaków jak się człowieku sam za to nie weżmieszi nie zorganizujesz to widzisz jak to wychodzi a h*j z tym założe z kubu BMW :polew:
Kędzior Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 Krolu poślij mi wyniki z vaga Max mi się wydaję że z koszulkami będzie kicha bo chyba będzie się ciężko dogadać żeby zadowolić resztę chłopaków jak się człowieku sam za to nie weżmieszi nie zorganizujesz to widzisz jak to wychodzi a h*j z tym założe z kubu BMW :polew: a ja z ełu
Adrenalina Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 Krolu poślij mi wyniki z vaga Max mi się wydaję że z koszulkami będzie kicha bo chyba będzie się ciężko dogadać żeby zadowolić resztę chłopaków jak się człowieku sam za to nie weżmieszi nie zorganizujesz to widzisz jak to wychodzi a h*j z tym założe z kubu BMW :polew: a ja z ełu Ty kędzior wcale nie zakładaj, bo po co, skoro i tak docelowo się jej pozbędziesz
Kędzior Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 Ty kędzior wcale nie zakładaj, bo po co, skoro i tak docelowo się jej pozbędziesz będzie targanie koszuli na tarzana
Kędzior Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 tylko nie to !! hehe mulatce napewno się to spodoba
stanley Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 siema jeszcze 25 minet i spadam do domku
Adrenalina Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 siema jeszcze 25 minet i spadam do domku ja będę w Czeko jakby coś....
Rekomendowane odpowiedzi