Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kędzior, załatwimy jej bana ??? :cool1: :cool1: :cool1:

jestem :wink4: [br]Dopisany: 18 Marzec 2010, 17:11_________________________________________________komu bana? :kox:[br]Dopisany: 18 Marzec 2010, 17:11_________________________________________________ja załatwię :kox: :kox: :kox:

:no:

;(

no chyba że namówisz Stanleya na 18" no to wycofiemy tego bana :polew:

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jestem :wink4: [br]Dopisany: 18 Marzec 2010, 17:11_________________________________________________komu bana? :kox:[br]Dopisany: 18 Marzec 2010, 17:11_________________________________________________ja załatwię :kox: :kox: :kox:

;(

:polew:

Kędzior, jedziesz ze mna w sobote po felgi ? :cool1:

Opublikowano

a z kim wrócimy?? :polew: :polew: :polew: w sobotę nom myślę że mógłbym z tobą skoczyć :decayed: jak co to się dogadamy jeszcze jutro :naughty:

Opublikowano

a z kim wrócimy?? :polew: :polew: :polew: w sobotę nom myślę że mógłbym z tobą skoczyć :decayed: jak co to się dogadamy jeszcze jutro :naughty:

pojedziemy po nie pociągiem

pociągami fajnie sie jeździ :polew:

Opublikowano

;(

You Good Motherfucker You Good :yeah::banan2:[br]Dopisany: 18 Marzec 2010, 17:39_________________________________________________to Stan next spocisz na 17-tkach :gwizdanie:

Opublikowano

;(

You Good Motherfucker You Good :yeah::banan2:[br]Dopisany: 18 Marzec 2010, 17:39_________________________________________________to Stan next spocisz na 17-tkach :gwizdanie:

jeszcze tylko Basia musi te 600zł z roboty przynieść :kox:

nie wiem czy udało mi się ją przekonać moimi wypowiedziami :polew:[br]Dopisany: 18 Marzec 2010, 17:41_________________________________________________idę patrzeć na Klan :polew:

Opublikowano

skoro i tak mnie tu nikt nie lubi :chytry: to zamierzam wykorzystać prawo do ostatniego posta:

STANLEY, O 18 KOŃCZĘ PRACĘ, CZEKAM POD BIUREM!

PS. MILE WIDZIANE COŚ CIEPŁEGO NA ZĄB... :evil:

jeżeli chodzi o sobotę to zorganizuję Ci jakieś zajęcia :gwizdanie:

dziękuję za uwagę :kox:

Opublikowano

skąd one się biorą :slina: :slina: :slina:

nom następny spot będzie lansiarski Bulczas na nowych felach, Stanley też, Keżor w potworze, i moje audio czyli kaseciak :decayed::kox: :kox: :kox:

Opublikowano

Kędzior zagadaj z Maxem o kasety :polew:

ja może też już letni paput wrzucę do następnego spota, mam dwa łysole ale jeszcze sezon pośmigam :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

i laski w krótkich szortach, a na koniec wyscigi między filarami :decayed::polew:[br]Dopisany: 18 Marzec 2010, 17:49_________________________________________________

Kędzior zagadaj z Maxem o kasety :polew:

ja może też już letni paput wrzucę do następnego spota, mam dwa łysole ale jeszcze sezon pośmigam :polew: :polew: :polew:

no co Ty gadasz, ja myślę, że nawet przyszłe lato objeździsz

Opublikowano

eeeee bezele :polew: spoko mam parę kaset hehe będę skakał po stacjach radiowych może się akurat będą trafiały fajne piosenki muhehehe

Opublikowano

jadę, mam kilka spraw na mieście :decayed:

Opublikowano

eeeee bezele :polew: spoko mam parę kaset hehe będę skakał po stacjach radiowych może się akurat będą trafiały fajne piosenki muhehehe

kaseta +adapter+MP3 i masz :kox:

Opublikowano

Miszka spoko za niedługo wstawię jakieś radyjko oraz skrzynkę :gwizdanie:[br]Dopisany: 18 Marzec 2010, 17:53_________________________________________________Stanley a gdzie po te fele chcesz jechać bo może przy okazji byśmy takie coś zgarneli dla mnie :decayed:

http://moto.allegro.pl/item950861054_super_alu_19_5x112.html

Opublikowano

cisnę na basen :tongue4:[br]Dopisany: 18 Marzec 2010, 18:02_________________________________________________

Miszka spoko za niedługo wstawię jakieś radyjko oraz skrzynkę :gwizdanie:[br]Dopisany: 18 Marzec 2010, 17:53_________________________________________________Stanley a gdzie po te fele chcesz jechać bo może przy okazji byśmy takie coś zgarneli dla mnie :decayed:

to nawet opony nie trzeba zakładać taka wielka :polew:

Opublikowano

to nawet opony nie trzeba zakładać taka wielka :polew:

coś tam założyć trzeba :gwizdanie:

trzym się rekiniee :polew:

Opublikowano

bry :bry:

witam was wszystkich po dluższej przerwie ;)

skąd one się biorą :slina: :slina: :slina:

nom następny spot będzie lansiarski Bulczas na nowych felach, Stanley też, Keżor w potworze, i moje audio czyli kaseciak :decayed::kox: :kox: :kox:

kendzior nie napalaj sie bo 90% lasek w teledyskach jest "udoskonalona" ;)

a co do otworków to nie zmierzyłem bo nie bylem w domu jeszcze... :P[br]Dopisany: 18 Marzec 2010, 18:29_________________________________________________

co do felg to calkiem calkiem ;)

Opublikowano
  • Autor

Panowie , sprzedam turbo z AWX'a , OKAZJA , mało jeźdzone , lekki luz na wirniku , cena pińcet :kox::polew: :polew:

d1fbe7806e1198d1.jpg

[br]Dopisany: 18 Marzec 2010, 18:45_________________________________________________Kędzior , zacne panny w tym teledysku :kox: kiedy my taki nagramy ? :naughty:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.