Misiek GP Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 a mozna liczyc na wasza pomoc???????????
krolu Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 Panowie, halo pobudka!!! jutro spot piszemy coś [br]Dopisany: 26 Październik 2009, 21:03_________________________________________________ a mozna liczyc na wasza pomoc??????????? jasne, a w czym mniej więcej leży problem to się dokształcimy, żeby porządnie wypaść...
miron78 Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 Krolu TY nie biegaj po forum tylko na PW mi odpisz
krolu Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 Krolu TY nie biegaj po forum tylko na PW mi odpisz jeszcze żadnego nie dostałem
stanley Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 Krolu TY nie biegaj po forum tylko na PW mi odpisz jeszcze żadnego nie dostałem do Krola trzeba zwracać się "Mistrzu" wtedy odpisze
miron78 Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 Krolu TY nie biegaj po forum tylko na PW mi odpisz jeszcze żadnego nie dostałem do Krola trzeba zwracać się "Mistrzu" wtedy odpisze dzięki - pomogło
Misiek GP Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 zamieszałem cos z centralnym zamkiem??? :confused4: a tak wogole to o ktorej sie zbieracie???? i jaki tam jest dokładny adres????????
krolu Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 zamieszałem cos z centralnym zamkiem??? :confused4: a tak wogole to o ktorej sie zbieracie???? i jaki tam jest dokładny adres???????? tzn. bawiłeś się coś Vagiem??? a adres masz w 1 poscie na każdej stronie -> patrz link
Misiek GP Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 zachciało mi sie zeby zamki sie ryglowały a w tym samym czasie piloty centralnego przestały działac
krolu Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 zachciało mi sie zeby zamki sie ryglowały a w tym samym czasie piloty centralnego przestały działac ale pamiętasz co zmieniłeś ??
krolu Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 Misiek GP wpadaj do nas to żeś się postarał świetny post, dużo wnosi do tematu :gwizdanie: :polew: :polew:
stanley Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 Misiek GP wpadaj do nas to żeś się postarał świetny post, dużo wnosi do tematu :gwizdanie: :polew: :polew: :polew: Miszka chyba ukończył szybki kurs: Jak manipulować ludźmi"
Miszka82 Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 Misiek GP wpadaj do nas to żeś się postarał świetny post, dużo wnosi do tematu :gwizdanie: Krolu...wnosi, wnosi przywitanie jest bardzo ważne WITAM MIŚKA GP :polew: :polew:
krolu Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 perswazja ustna :polew: :polew: dobrze, że nie napisał: "Masz byc" :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 perswazja ustna :polew: :polew: dobrze, że nie napisał: "Masz byc" :gwizdanie: Krolu do Ciebie się to tyczy : MASZ BYC ! ! ! :polew:
krolu Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 perswazja ustna :polew: :polew: dobrze, że nie napisał: "Masz byc" :gwizdanie: Krolu do Ciebie się to tyczy : MASZ BYC ! ! ! :polew: Chciałbyś miec taką władzę :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
stanley Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 perswazja ustna :polew: :polew: dobrze, że nie napisał: "Masz byc" :gwizdanie: Krolu do Ciebie się to tyczy : MASZ BYC ! ! ! :polew: :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 perswazja ustna :polew: :polew: dobrze, że nie napisał: "Masz byc" :gwizdanie: Krolu do Ciebie się to tyczy : MASZ BYC ! ! ! :polew: :gwizdanie: ...BĘDZIESZ
krolu Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 perswazja ustna :polew: :polew: dobrze, że nie napisał: "Masz byc" :gwizdanie: Krolu do Ciebie się to tyczy : MASZ BYC ! ! ! :polew: :gwizdanie: ...BĘDZIESZ tak bo musze komus koła przywiezc, pomoc z spalaniem w AVF-ie i przewagowac inne wasze padła... a do tego mam mega program na OBDII do mierzenie przyspieszenia 0-100 i ilości koni (od Piterry - zobaczymy jak to działa)
Rekomendowane odpowiedzi