Kanar Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 zmieniłem błotnik.. i dopiero jak założyłem nowy to zauważyłem że jest po 1 lifcie KU.WA jutro jade gdzieś na podziemny parking zmienić lampy bo dziś w momencie jak zrzuciłem nadkole to zaczęło padać
Miszka82 Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 co to za skandal Miszka? TURBO skandal najebka i tyle
Kędzior Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 co to za skandal Miszka? TURBO skandal najebka i tyle hehe czyli norma zmieniłem błotnik.. i dopiero jak założyłem nowy to zauważyłem że jest po 1 lifcie KU.WA jutro jade gdzieś na podziemny parking zmienić lampy bo dziś w momencie jak zrzuciłem nadkole to zaczęło padać hehe czyli jeden blotnik do rezania mniej:P
PiterA4 Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 dzis to jakis sezon na blotniki ja tez dzis wymienialem
Miszka82 Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 dzis to jakis sezon na blotniki ja tez dzis wymienialem wiosna - sezon lansu się zaczął
Kędzior Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 lecę się przespać z moją a przestań będziesz się wygłupiał lepiej na forum posiedź :gwizdanie: dostałeś sms odemnie? no to działaj coś ziomm dzis to jakis sezon na blotniki ja tez dzis wymienialem hehe też polifta wstawiłeś dzis to jakis sezon na blotniki ja tez dzis wymienialem wiosna - sezon lansu się zaczął nom tylko ja się niebędę lansował ;(
Miszka82 Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 dostałem eSa raz jeszcze powtórzę nie jadę na ogólnopolski
Kędzior Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 zebys wiedzial po lifcie :gwizdanie: :> dostałem eSa raz jeszcze powtórzę nie jadę na ogólnopolski to wal się na cyce :polew: będziesz jeszcze chciał żebym się z tobą wódki napił to wtedy powiem NIE
Miszka82 Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 Kędzior Ty chamie Piter to odmłodziłeś furkę
Kędzior Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 Kędzior Ty chamie a ty se zmień miejsce pobytu w profilu ty tychowiczaninie no o rok kurde muszę się przyjrzeć bliżej twojej furmanie bo kurde nawet jej nieobglądałem dokładniej co i jak
PiterA4 Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 poco?? :tongue4: jeszcze cos znajdziesz :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 Kędzior Ty chamie a ty se zmień miejsce pobytu w profilu ty tychowiczaninie no o rok kurde muszę się przyjrzeć bliżej twojej furmanie bo kurde nawet jej nieobglądałem dokładniej co i jak a skąd wiesz gdzie ja przebywam [br]Dopisany: 20 Marzec 2010, 23:57_________________________________________________ poco?? :tongue4: jeszcze cos znajdziesz :gwizdanie: mało tego jeszcze ukradnie
Kanar Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 problem w tym że mam teraz 2 gustowne dziury na dole pod znaczkiem audi na listwe której nie posiadam.. czyli że bede sie musiał ze szpachlą zaprzyjaźnić..
Kędzior Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 poco?? :tongue4: jeszcze cos znajdziesz :gwizdanie: hehe jak znajdę to zachowam dla siebie
PiterA4 Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 niekoniecznie ja przylepilem tasme matowa czarna i niezuca sie w oczy [br]Dopisany: 20 Marzec 2010, 23:59_________________________________________________to spoko
Kędzior Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 mało tego jeszcze ukradnie to że tobie ukradłem portfel to nieznaczy że wszystkim muszę :gwizdanie: :polew: problem w tym że mam teraz 2 gustowne dziury na dole pod znaczkiem audi na listwe której nie posiadam.. czyli że bede sie musiał ze szpachlą zaprzyjaźnić.. dobra dziura niejest zła :gwizdanie: nom to będziesz musiał trochę rzeźbić
Kanar Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 hmmmm pomyśle nad tym jutro chyba że słabo mi pójdzie cięcie błotników pod lampy to wymienie je oba na po 2 lifcie
Rekomendowane odpowiedzi