Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Katowice i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem :decayed: Kanar kiedy rezamy sprężyny i mój centralny :naughty:

• Odpowiedzi 154.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• stanley

18907

• Kędzior

14855

• Miszka82

14549

• akjam

13789

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

hmmmm pomyśle nad tym jutro :) chyba że słabo mi pójdzie cięcie błotników pod lampy to wymienie je oba na po 2 lifcie :przebiegly:

niema dużo cięcia tylko weź sobie dobrą piłkę :wink4:[br]Dopisany: 21 Marzec 2010, 00:04_________________________________________________

co tam pijoku??

Opublikowano

dobra teraz już cisnę bo mi sie oczy same kleją

nara lachony :hi:

Opublikowano

A byłem w fun city w k-ce na bilardzie itp :naughty: Nuda ogólnie. Czemu nie poszedłeś z nimi do spiża :gwizdanie: Może jedziemy do nich na chwilę :decayed:[br]Dopisany: 21 Marzec 2010, 00:06_________________________________________________Nara geju :decayed::hi:

Opublikowano

spadam panowie milj zabawy :decayed::hi:

Opublikowano

sobota za tydzień pasuje?? :chytry: bo to jeden z nielicznych dni kiedy mam wolne :naughty:

Miszka Piter :hi:

Opublikowano

Za tydzień jestem w bukowinie :confused4:

Opublikowano

Za tydzień jestem w bukowinie :confused4:

jak pojedziemy to wiesz jak to się skończy :gwizdanie: pozatym o tej godzinie to pewno byśmy musieli czekać w kolejce jak jełopy jakieś

Narka Piter, Miszka geju :hi::polew: :polew: :polew:

Opublikowano

:kwasny: zapomniałem o bukowinie..

to powiedzmy od poniedziałku do czwartku kończe robote o 16 więc możemy później coś podziałać

Opublikowano

to powiedzmy od poniedziałku do czwartku kończe robote o 16 więc możemy później coś podziałać

za tydzień o tej godzinie :kox::drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk:

oczywiście ja niepiję :gwizdanie:

Opublikowano

Ja mam kurde nocki i kapa bo nie wiem czy się wyrobimy. A teraz w tygodniu bo mam ranki :gwizdanie:

Kędzior teraz właśnie pustka na wejściu :naughty:

Opublikowano

Kędzior teraz właśnie pustka na wejściu :naughty:

kurde niekuś mnie :gwizdanie:

Opublikowano

Chociaż za nim tam zjedziemy to będzie 1 i na dwie godziny się nie opłaca jechać chyba :gwizdanie:

Opublikowano

Chociaż za nim tam zjedziemy to będzie 1 i na dwie godziny się nie opłaca jechać chyba :gwizdanie:

napisałem do Keżora ciekawe czy odpisze :gwizdanie:[br]Dopisany: 21 Marzec 2010, 00:20_________________________________________________Keżor ma już chyba ładnie :polew:

napisałem do niego "siema jak impreza są lachony"

Keżor - "sama jeaa"

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

napisałem do Keżora ciekawe czy odpisze :gwizdanie:

Pewnie nie będzie słyszał :gwizdanie:[br]Dopisany: 21 Marzec 2010, 00:22_________________________________________________To ładnie porobiony jest :polew: :polew:
Opublikowano

To ładnie porobiony jest :polew: :polew:

jutro będzie na kacu furacza składał :polew:

Opublikowano

To ładnie porobiony jest :polew: :polew:

jutro będzie na kacu furacza składał :polew:

Zapomni jednej śrubki przykręcić i znów będzie jeb jeb dupp dupp :polew:[br]Dopisany: 21 Marzec 2010, 00:25_________________________________________________A potem wyzywa na auto :gwizdanie:
Opublikowano

dupp dupp :polew:

dupp dupp to będzie miał jak jaką dzisiaj wyrwie :decayed:

kurde jak by tak było z 2 godziny wcześniej hehe :decayed: teraz to jakoś tego niewidzę żeby tam jechać

Opublikowano

No oni za chwilę będą się zwijać. Jakbym wiedział to bym się urwał wcześniej do domu :gwizdanie:

Opublikowano

Ja mam kurde nocki i kapa bo nie wiem czy się wyrobimy. A teraz w tygodniu bo mam ranki :gwizdanie:

no ja miałem na myśli ten tydzień właśnie :naughty: tylko powiedz w jaki dzień