keżor Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Spoty w każdy wtorek godzina 19:00 Okres zimowy: Katowice, Zielony Parking C pod Silesia CIty Center ul. Baildona Okres letni: Katowice, Dolina Trzech Stawów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4 siano Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Witosa się melduje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 22 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Witosa się melduje! no ładnie , dzielnica w której niedawno pojawiła sie R8ka :gwizdanie: swoją drogą często tam bywam na imprezach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baltazar Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 no ja bardzo chętnie tylko prosiłbym ewentualnie PM z terminem bo ostanio zabiegany jestem i nie zawszcze czas na forum zajrzeć mam... @ sprawdzam zawsze w pracy wiec powiadomienie dostane i przeczytam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 22 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 no witam , no 3ka to już tłum a skąd Baltazar dokładnie jesteś ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audi2.6V6 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 SIEMKA o ile dobrze kojaze to GO-SPORT jest na 3-stawach,prace koncze o 19:00 wiec jak nie bedzie duzych korkow to sie zamelduje tam do was:)Pozdro!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Keżor czyżby w Gliwicach ci nie pasowało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lodtkap Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 jeżeli wszystko pójdzie po mojej myśli to będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 22 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Keżor czyżby w Gliwicach ci nie pasowało hehe, a czy ja napisałem że do gliwic przestane przyjeżdżać ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Witam Postaram się być na spocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 23 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 no siema siema, i czekamy na reszte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baltazar Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 no witam , no 3ka to już tłum a skąd Baltazar dokładnie jesteś ?? z Tarnowskich Gór będe jechał dla mnie tam GLiwice czy Katowice wsio rawno tylko ostanio w Katosach wiecej remontów może kiedyś bedzie sie dało do Kraka normalnie autostradką skoczyć ;p Na wezwanie oczywiście sie stawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 24 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 no to wpadaj tu i tu do gliwic przyjeżdża z TG czasami Gregory a musze zaznaczyć , że pierwszy w historii klubu spot (2006rok) śląski odbył sie właśnie w TG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baltazar Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 a to wtedy to jeździłem jeszcze 80tką ;p i nie wiedziałem ze coś takiego jak A4 klub istnieje niestety a szkoda bo bym podjechał zerknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viktor098 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 no jo sie melduja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Keżorku z tego co wiem to bardzo fajnie byłoby coś zorganizować w SK ale napewno to nie przejdzie jeżeli będzie to robione w tym samym miejscu, dniu i godzinie co zloty EU - nie uważasz że to parodia na poziomie przedszkolnym ? Zresztą z tego właśnie powodu zloty katowickie ( jak chyba zauważyłeś ) zostały usunięte z tego forum Jeżeli ma to mieć swoje korzenie i sens to zaproponuj inne miejsce lub dzień a widzę w tym przyszłość ( sam wpadnę co jakiś czas ) - co o tym myślisz ?[br]Dopisany: 24 Czerwiec 2009, 21:17_________________________________________________Keżorek - pamiętasz jak silne były zawsze zloty SK - niech i te takie będą - więc lepiej na samym początku błędu nie robić Poco zaczynać coś co lada dzień będzie wątkiem zamkniętym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4 siano Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Złoty EU ??? a co to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Złoty EU ??? a co to? a nic takiego - możesz uważać że tego posta nawet tu nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Złoty EU ??? a co to? Takie małe nieznaczące blokowanie parkingu pod sklepem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Ważne że autor tego wątku wie [br]Dopisany: 24 Czerwiec 2009, 21:38_________________________________________________ Złoty EU ??? a co to? Takie małe nieznaczące blokowanie parkingu pod sklepem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi