Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B6] Wyposażenie wnętrza.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Własnie zakupiłem A4 avant 1.8T w Szwajcarii, czekam tylko na jej ściagnięcie :kox: . Mam tylko pytanie co do wyposażenia. W środku z tego co widziałem ,ma fotele z wiekszym boczkami i przedłużanym siedziskiem (Q1D), z tyłu też sportowe (tak wynika z opisu), zawieszenie sportowe (1BE) , kierownica 3 ramienna, ALU 7Jx16 i oryginalnie dymione szyby. Czy można było doposażyć normalne A4 o te rzeczy ,czy one były tylko w pakietach S-Line lub czymś podobnym? W samochodzie nigdzie nie mam oznaczenia s-line.

--27.06.2009--

Czy możecie mi wyjasnic co to za oznacznie wyposażenia

5MA =

5SL = Lusterko na wysięgniku (konvex) 1f52

5RU = Lusterko wsteczne zew.z wiekszym.zwierc.(konvex)

2K1 = Zderzak wzmocniony

Opublikowano

doposażyć można wszystko,zawsze i wszędzie :gwizdanie:

Opublikowano

wklej zdjęcie

doposażyć można wszystko,zawsze i wszędzie :gwizdanie:

dać mu wódki dobrze gada :naughty:

Opublikowano

Przyciemniane szybki i alu 16" to nie elementy S-Line - można sobie to wyposażenie dołożyć za dopłatą chociaż 16" w A4 dawali w standardzie. Zawieszenie komfort (-20mm), czy trójramienna kiera i sportowe fotele to też dodatki - w przypadku S-Line kierę miałbys dodatkowo pikowaną, fotele natomiast posiadałyby elektryczną regulację odcinka lędźwiowego - mimo tego wszystko wskazuje na to że masz po prostu masz doposażone auto albo jakiś pakiecik sport.

Opublikowano

Witam dopisze sie tez tu mam a4 b6 sedan i w papierach pisze sport. Obniżona felgi tez 16 przydymione szyby fotele kubelkowe z wyciąganym siedziskiem i elektryczny odcinek lędźwiowy, kierownica trujramienna listwy środkowe srebrne. Tyle zauważyłem a co jeszcze sie kryje to niewiem

Opublikowano

Witam dopisze sie tez tu mam a4 b6 sedan i w papierach pisze sport. Obniżona felgi tez 16 przydymione szyby fotele kubelkowe z wyciąganym siedziskiem i elektryczny odcinek lędźwiowy, kierownica trujramienna listwy środkowe srebrne. Tyle zauważyłem a co jeszcze sie kryje to niewiem

i co w związku z tym :?: :mysli:

Opublikowano

No to wychodzi na to że w B6 było coś takiego jak pakiet sport... kolego motogrzech - mógłbyś sprawdzić swoje kody wyposażenia pod kątem tego pakietu? Tutaj masz "translator": http://www.audiklub.org/wyposazenie.html

Opublikowano

No to wychodzi na to że w B6 było coś takiego jak pakiet sport...

a kto mówil ze nie było pakietu Sport ?

Opublikowano

5MA - Zestaw ozdobny deski rozdz konsoli środk tapicerki i drzwi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...