Cristoforo Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 mi sie podoba keskin kt5 i takie miałem na oku 18cali za 1500zł ale kasa poszła na cos innego bardzo ładna felga głównie do czarnego auta jeszcze szerokość 9-10cali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moicz Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 rial daytona ewentualnie keskin kt5 P.S a gdzie ta fotka grilla ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 11 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 rial daytona ewentualnie keskin kt5 P.S a gdzie ta fotka grilla ?? dorzucilem fotke w 1 poscie w ktorym widac grill z wersji 3.2 v6 z tymi felgami to najchetniej bym wzial riale... ale sa ciezko dostepne w tym rozstawie i rozmiarze a w dodatku cholernie drogie keskiny nie bylyby problemem jesli chodzi o nowe - 4200zl komplet (2x 8.5j, 2x 9.5j ) wiec cena do zaakceptowania jak za nowe 19" ( bo uzywek w 19" 5x100 nie ma ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 13 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 Wygląda za***iście z tym dachem Trzaśnij se lusterka w węglu i będzie całkiem miodnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 13 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 Czarny dach - cudo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 13 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 Czarny dach - cudo U Ciebie by fpipę wyglądał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 13 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 O tym samym pomyslalem... ale to musialbym relingi sciagac... nie chce mi sie juz ladowac kolejnego worka pieniedzy ( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 13 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 O tym samym pomyslalem... ale to musialbym relingi sciagac... nie chce mi sie juz ladowac kolejnego worka pieniedzy ( Ściągnąc relingi 1 h. Pomalowanie dachu u lakiernika - 400 - 1000 pln Efekt..wszystkie sztuki Twe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakuś Opublikowano 13 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 po co sciagac relingi? Z relingami i malowanym dachem avanty wygladaja super! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 13 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 Ściągnąc relingi 1 h. Tak... a listwy zaslepiajace te "rynny" w dachu - 400PLN/sztuka w ASO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 13 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 Ściągnąc relingi 1 h. Tak... a listwy zaslepiajace te "rynny" w dachu - 400PLN/sztuka w ASO. po co sciagac relingi? Z relingami i malowanym dachem avanty wygladaja super! Dokładnie..Avant bez relingów to jak burdel bez prostytutek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 16 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 doszlo dzis nowe sprzeglo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowek Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Miałem przyjemność oglądać ową ttke z bliska i powiem szczerze że naprawde robi wrażenie! czekam na przejażdzke! Przejażdżka sie odbyła! naprawde fajnie idzie! Jak jeszcze w planach masz czip to już w ogóle bajerka będzie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba84 Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Paweł idealne dla Ciebie http://cgi.ebay.de/BBS-LE-MANS-DESIGN-8-5-19-et35-VW-GOLF-4-R32-GTI-TDI_W0QQitemZ150375222525QQcmdZViewItemQQptZAuto_Felgen?hash=item23030fccfd&_trksid=p3911.c0.m14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 29 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Paweł idealne dla Ciebie http://cgi.ebay.de/BBS-LE-MANS-DESIGN-8-5-19-et35-VW-GOLF-4-R32-GTI-TDI_W0QQitemZ150375222525QQcmdZViewItemQQptZAuto_Felgen?hash=item23030fccfd&_trksid=p3911.c0.m14 to chyba cena za sztuke ... [br]Dopisany: 29 Wrzesień 2009, 10:40_________________________________________________a nie ... to cena za 4 sztuki ale to repliki "BBS LE MANS LOOK !" mialem takie do kupienia z oponami 235/35R19 ( prawie nowymi nowymi ) za 2500zl felgi mialy przejechane ok 3000-5000km opony tyle samo felgi zostawilem .... i kupilem wtedy same opony byla to czeska replika... na zywo praktycznie nie do odroznienia poza jednym faktem.... nie byla skrecana byla tylko imitacja skrecenia felgi tzn byly srubki ale sie nie krecily hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 ale się ta sztuka prezentuje... dach robi wrazenie ale felnek sie przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 29 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 cerB bedzie na nastepny sezon... teraz juz mi sie nie oplaca kupowac 17" zostaja na zime szukam jeszcze jakigos fajne KIT`u lub GWINT`u bo na air-ride narazie sobie nie moge pozwolic tak zeby siedziala konkretnie na dniach dojdzie xenon... i moze niedlugo zaczne przekladac audio z a4 do tt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 a my pragniemy sie pozbyc ksenonow hehe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 czytając ten wątek dochodzę do wniosku że niedługo Nowak będzie pisał posty że dolał płynu do spryskiwaczy i dostanie na ten post 10odp - rewelka, super, wspaniałe mody..... ludzie bez przesady, nie podniecajcie się autami jak by to była 6 w totka.zwykłe auto za pare złoty... P.S. Nowak nie mam nic do Ciebie, ale jak jest nasrane kilkanaście stron z czego większość bez sensu to mnie coś bierze. zaraz ktoś napisze że nie muszę czytać. owszem nie muszę ale lubię wiedzieć co i jak a jak czytam same bzdety to w końcu muszę coś napisać,bez urazy....piszesz że zmieniłeś sprzegło czy rozrząd -a co to ma wspólnego z modyfikacjami auta????to jak ja bym napisał że zmieniłem pióra wycieraczek.... ludzie bez przesady... w poprzednim aucie miałeś nasrane kilkadziesiąt stron bez sensu i tu zaczyna się to samo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 29 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 a pisalem gdzies o jakiejs pier***e typu dolanie plynu ? moze dlatego tyle jest pisane .... bo w przeciwienstwie do niektorych sporo zmieniam co widac na przykladzie poprzedniej a4 ... a ze np pytam sie o zdanie co sadza niektorzy o felgach to chyba dobrze bo jest dyskusja na dany temat a chyba o to w tym watku chodzi. moze najlepiej zamknac watki i niech nikt nic nie pisze ... tylko wlasciciel napisze co zmienil i koniec kropka kazdy sobie przeczyta i zamknie sie temat. no auto za pare zlotych.... a co aut za pare zlotych nie mozna komentowac ? jest to auto za pare zlotych bo narazie mnie nie stac na to zeby wypierdzielic na auto bog wie ile.... czy tylko mega wypasione b8 moga byc komentowane ? zwykle auto ?... no narazie prawie seria... chociaz i tak juz wiecej zrobione w niej jest niz w twoim b8 na dniach dojdzie audio xenon etc... ogolnie caly czas cos jest robione ... i moze przez to jest tyle postow co ? ale widze ze ci to przeszkadza.... a moze cos cie boli w tym ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi