Dev Opublikowano 14 Stycznia 2011 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Marek, caly czas czekam na przesylkę, wyslales?
A4_Dominik_WAW Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Nom teraz jak dodałeś zdjęcia kierownicy i pakietu oświetlenia to można oceniać. widziałem sam na żywo i wygląda super na fotkach też niczego sobie oby tak dalej !! To kiedy widzimy się u mnie na kolejne mody bo te chyba wyszły zacnie ?
marek_xtr Opublikowano 17 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2011 Teraz to żal mi czasami z auta wysiadać jak sobie na manetkach pojeżdżę :gwizdanie: prawie darmowe PS3 jak wspomniałeś wcześniej Hmm mam nadzieję, że jakoś niebawem bo trzeba concerta III ogarnąć
Marcin1996 Opublikowano 20 Stycznia 2011 Opublikowano 20 Stycznia 2011 Fajna kierownica od b7 ogólnie ładna a4
marek_xtr Opublikowano 20 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2011 Co powiecie na takie zawieszenie: http://allegro.pl/zawieszenie-gwintowane-hr-audi-a4-b6-b7-i1411472254.html :gwizdanie: ??
variocustoms Opublikowano 20 Stycznia 2011 Opublikowano 20 Stycznia 2011 Odpuść sobie ten zawias, springi skorodowane, bez regulacji twardości H&R to taczka na naszych drogach, lepiej wydać więcej kasy i kupić nowe, np. AP albo KW, wydasz 1000 zł na ten zawias + demontaż starego i montaż tego więc pewnie z 400 zł, i amorki mogą się wylać na 2gi dzień, nie piszę jako laik, kiedyś monotowałem nowe zawiasy H&R i wylewały nie później niż po 4-6 miesiącach ale były na gwarancji, tutaj raczej nikt Tobie gwarancji nie da, regeneracja wiąże się znowu z dodatkowymi kosztami, policz koszta i wybierz opcję, nowe albo używane
GILI Opublikowano 20 Stycznia 2011 Opublikowano 20 Stycznia 2011 Widzę, że masz ten sam silnik w swojej b7 co nie? Też w multi? on ma ręczną skrzynię,ale są też b7 bdg z multitronikiem.
marek_xtr Opublikowano 21 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2011 dzięki za podpowiedź odnośnie zawiasu nie wiem czy nie lepiej założyć same sprężyny od 1BE/1BV? on ma ręczną skrzynię,ale są też b7 bdg z multitronikiem. no moja b6 jest z multi i silnikiem BDG. Z tego co ostatnio zaobserwowałem to większość aut na forum jest z tipem a z multi chyba mało co nie? :gwizdanie: Dlaczego właśnie tak? Czyżby multi było bardziej awaryjne?
marek_xtr Opublikowano 23 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2011 ok, dzieks Zastanawiam się, czy podróbki spoilerów na klapę bagażnika z allegro są coś warte, czy nie? :gwizdanie: [br]Dopisany: 22 Styczeń 2011, 21:54_________________________________________________Co powiecie na to: http://allegro.pl/uklad-wydechowy-milltek-audi-a4-2-4-3-0-v6-b6-2wd-i1411748016.html :gwizdanie:
variocustoms Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 marek ale Ty masz chyba TDI więc nie wiem czy podejdzie i dźwięk też chyba nie będzie zbyt ciekawy, ja bym zagadał z Patroxem, on robił wydech w swojej B7 3.0 TDI i gadało zacnie
marek_xtr Opublikowano 23 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2011 rozmawiałem z Thom4sem i mówił, że bez problemu podejdzie i będzie zacnie ale zaraz zapytam Patroxa :>
variocustoms Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 jeśli rurki podpasują to ok, jak założysz nakręć filmik jaki to daje dźwięk, słyszałem Millteka w 3.0 PB i było całkiem
Thom4s Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Milltek daje radę. Do 3.0TDi montują i brzmi jak nie diesel.
HiRide Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 mocno rzuca sie w oczy kolor kierownicy ktorego chyba nigdzie w aucie nie ma
A4_Dominik_WAW Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 To najbliższy kolor z A6 C6 lub A4 B7 pasujący do tego wnętrza w A4 B6. Na żywo wygląda znacznie lepiej a kolor mi najbardziej zlewał się z kolorem dekorów. Mi się tam podba
Flyer Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 rozmawiałem z Thom4sem i mówił, że bez problemu podejdzie i będzie zacnie ale zaraz zapytam Patroxa :> no tak, ale w aukcji masz wydech pod AWD (Quattro), tez sie troche rozni od FWD. nie wiem - moze podejdzie, ale wolalbym kupic cos dedykowanego pod moje auto. no i pytanie - czy chce Ci sie wydawac 4k na wydech, ktory tylko delikatnie poprawi brzmienie ?
Jakub555 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Ja osoboście bym odradził ten wydech za 4k,juz lepiej wstawić sobie jakieś inne koncówki jak Bart-S lub kristof2009 ,wygląd przepiękny, Takie jest moje zdanie,TY masz swoje a za 4k to można kilka ładnych modów porobić POzdrawiam
marek_xtr Opublikowano 25 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2011 Ja osoboście bym odradził ten wydech za 4k,juz lepiej wstawić sobie jakieś inne koncówki jak Bart-S lub kristof2009 ,wygląd przepiękny, Takie jest moje zdanie,TY masz swoje a za 4k to można kilka ładnych modów porobić POzdrawiam No na razie właśnie zakupiłem końcówki kadexa 90mm takie same jak ma Bart :> A co do wydechu to właśnie, to jest najgorsze, że za 4k można zrobić sporo modów. A jak założę wydech to też nie wiadomo, czy będzie coś lepiej, czy mega różnica :gwizdanie: Pasować będzie na pewno, bo gadałem z gościem co sprzedaje i by nawet założyli za free... mocno rzuca sie w oczy kolor kierownicy ktorego chyba nigdzie w aucie nie ma Co do kiery to ma takie sam kolor jak miała poprzednia 4 ramienna, z tego co z Dominem obadaliśmy. No i oczywiście na żywo wygląda znacznie lepiej Kurde co powiecie na te spoilery z allegro na tylną klapę? Warto takiego kupić, czy lepiej ori szukać gdzieś? :gwizdanie: Bo czeka mnie niebawem malowanie całego auta więc przy okazji bym go zmienił. Może macie jeszcze jakieś ciekawe propozycje ?? W lutym i marcu mam małą przerwę w sezonie, więc mam nadzieje iż w końcu uda mi się pojawić na jakimś spocie w poznaniu W końcu
variocustoms Opublikowano 25 Stycznia 2011 Opublikowano 25 Stycznia 2011 zapraszamy do Poznania oczywiście z doświadczenia szukałbym ORI bo podróbki często gęsto są słabej jakości i nawet mogą być problemy z malowaniem
Rekomendowane odpowiedzi