Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 BDG] Moja pierwsza Audi A4 2003 Avant 2,5 163KM S-line.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Marek, caly czas czekam na przesylkę, wyslales?

Opublikowano

Nom teraz jak dodałeś zdjęcia kierownicy i pakietu oświetlenia to można oceniać. :kox: widziałem sam na żywo i wygląda super :good: na fotkach też niczego sobie :cool1: oby tak dalej !! To kiedy widzimy się u mnie na kolejne mody :) bo te chyba wyszły zacnie ?

Opublikowano

Teraz to żal mi czasami z auta wysiadać jak sobie na manetkach pojeżdżę :gwizdanie: prawie darmowe PS3 jak wspomniałeś wcześniej :polew: Hmm mam nadzieję, że jakoś niebawem bo trzeba concerta III ogarnąć :tongue4:

Opublikowano

Odpuść sobie ten zawias, springi skorodowane, bez regulacji twardości H&R to taczka na naszych drogach, lepiej wydać więcej kasy i kupić nowe, np. AP albo KW, wydasz 1000 zł na ten zawias + demontaż starego i montaż tego więc pewnie z 400 zł, i amorki mogą się wylać na 2gi dzień, nie piszę jako laik, kiedyś monotowałem nowe zawiasy H&R i wylewały nie później niż po 4-6 miesiącach ale były na gwarancji, tutaj raczej nikt Tobie gwarancji nie da, regeneracja wiąże się znowu z dodatkowymi kosztami, policz koszta i wybierz opcję, nowe albo używane

Opublikowano

Widzę, że masz ten sam silnik w swojej b7 co nie? Też w multi?

on ma ręczną skrzynię,ale są też b7 bdg z multitronikiem.

Opublikowano

dzięki za podpowiedź odnośnie zawiasu :wink4: nie wiem czy nie lepiej założyć same sprężyny od 1BE/1BV? :mysli:

on ma ręczną skrzynię,ale są też b7 bdg z multitronikiem.

no moja b6 jest z multi i silnikiem BDG. Z tego co ostatnio zaobserwowałem to większość aut na forum jest z tipem a z multi chyba mało co nie? :gwizdanie: Dlaczego właśnie tak? Czyżby multi było bardziej awaryjne?

Opublikowano

marek ale Ty masz chyba TDI więc nie wiem czy podejdzie i dźwięk też chyba nie będzie zbyt ciekawy, ja bym zagadał z Patroxem, on robił wydech w swojej B7 3.0 TDI i gadało zacnie

Opublikowano

jeśli rurki podpasują to ok, jak założysz nakręć filmik jaki to daje dźwięk, słyszałem Millteka w 3.0 PB i było całkiem :good:

Opublikowano

Milltek daje radę. Do 3.0TDi montują i brzmi jak nie diesel.

Opublikowano

mocno rzuca sie w oczy kolor kierownicy ktorego chyba nigdzie w aucie nie ma

Opublikowano

To najbliższy kolor z A6 C6 lub A4 B7 pasujący do tego wnętrza w A4 B6. Na żywo wygląda znacznie lepiej a kolor mi najbardziej zlewał się z kolorem dekorów. Mi się tam podba :kox:

Opublikowano

rozmawiałem z Thom4sem i mówił, że bez problemu podejdzie i będzie zacnie :kox: ale zaraz zapytam Patroxa :>

no tak, ale w aukcji masz wydech pod AWD (Quattro), tez sie troche rozni od FWD.

nie wiem - moze podejdzie, ale wolalbym kupic cos dedykowanego pod moje auto.

no i pytanie - czy chce Ci sie wydawac 4k na wydech, ktory tylko delikatnie poprawi brzmienie ? :wink4:

Opublikowano

Ja osoboście bym odradził ten wydech za 4k,juz lepiej wstawić sobie jakieś inne koncówki jak Bart-S lub kristof2009 ,wygląd przepiękny,

Takie jest moje zdanie,TY masz swoje :hi:

a za 4k to można kilka ładnych modów porobić :good:

POzdrawiam :)

Opublikowano

Ja osoboście bym odradził ten wydech za 4k,juz lepiej wstawić sobie jakieś inne koncówki jak Bart-S lub kristof2009 ,wygląd przepiękny,

Takie jest moje zdanie,TY masz swoje :hi:

a za 4k to można kilka ładnych modów porobić :good:

POzdrawiam :)

No na razie właśnie zakupiłem końcówki kadexa 90mm takie same jak ma Bart :> A co do wydechu to właśnie, to jest najgorsze, że za 4k można zrobić sporo modów. A jak założę wydech to też nie wiadomo, czy będzie coś lepiej, czy mega różnica :gwizdanie: Pasować będzie na pewno, bo gadałem z gościem co sprzedaje i by nawet założyli za free...

mocno rzuca sie w oczy kolor kierownicy ktorego chyba nigdzie w aucie nie ma

Co do kiery to ma takie sam kolor jak miała poprzednia 4 ramienna, z tego co z Dominem obadaliśmy. No i oczywiście na żywo wygląda znacznie lepiej :naughty:

Kurde co powiecie na te spoilery z allegro na tylną klapę? Warto takiego kupić, czy lepiej ori szukać gdzieś? :gwizdanie: :confused4:

Bo czeka mnie niebawem malowanie całego auta więc przy okazji bym go zmienił. Może macie jeszcze jakieś ciekawe propozycje :naughty:??

W lutym i marcu mam małą przerwę w sezonie, więc mam nadzieje iż w końcu uda mi się pojawić na jakimś spocie w poznaniu :decayed: W końcu :wallbash:

Opublikowano

zapraszamy do Poznania oczywiście

z doświadczenia szukałbym ORI bo podróbki często gęsto są słabej jakości i nawet mogą być problemy z malowaniem

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...