miron78 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2009 Poziek żal Ci dupsko ściska Miron jak nie SJZ to do SG się podjedzie jasne że tak Twoje ledy pod względem wykonania wyglądają na wzorowe
poziek Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 fakt, w wypasu to ja mógłbym sobie takie ledy na wentylki pozakładać :kox:
miron78 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2010 chciałem takie foto jakie Poziu miał swojej B6 ale wyszło tylko takie Ps. dzięki Czester
Tukan Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Fajne foto Ale takiego jak poziek nie bedziesz mial bo robil w photoshopie chyba ze przerobisz
miron78 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2010 Fajne foto Ale takiego jak poziek nie bedziesz mial bo robil w photoshopie chyba ze przerobisz Tukan to była przenośnia nie chcę niczego co miał/ma Poziek[br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 13:00_________________________________________________
Tukan Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Fajne foto Ale takiego jak poziek nie bedziesz mial bo robil w photoshopie chyba ze przerobisz Tukan to była przenośnia nie chcę niczego co miał/ma Poziek[br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 13:00_________________________________________________ Masz racje
poziek Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 i nie wiecie co tracicie...frędzle malowane :tongue4:[br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 13:09_________________________________________________a co do foty to jak na dziadka w gnojowozie przystało...szara, niby się coś rusza...bez polotu grunt, że logo klubowe jest
miron78 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2010 [br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 13:11_________________________________________________PS. odpowiadając na Twoje PW Poziu - TAK możesz sobię tą fote na NK wkleić z podpisem "też chciałbym być tak ustawiony w jego wieku i tak śmigać"
poziek Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 wiesz jak nazywam tych co cytują czyjeś PW publicznie ? :naughty:
Tukan Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 [br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 13:11_________________________________________________PS. odpowiadając na Twoje PW Poziu - TAK możesz sobię tą fote na NK wkleić z podpisem "też chciałbym być tak ustawiony w jego wieku i tak śmigać" Ale ze co po 30 nie mozna przekraczaj 50km/h,a ty to zrobiles :gwizdanie:
poziek Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 z podpisem "też chciałbym być tak ustawiony w jego wieku i tak śmigać" hahahahaha :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: no może poza agentem providenta na tylnym siedzeniu
SoMeS Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 to nie mirrona - za brudne zawsze tak jeździ tylko do zdjęć ma czyste
miron78 Opublikowano 5 Lutego 2010 Autor Opublikowano 5 Lutego 2010 wiedziałem, że to wkleisz ( szkoda, że nie przyszło Wam do głowy, że fura się przy tym rysuje :gwizdanie: ) tyle czasu Was wspieram i tak mi się odwdzięczacie ;( Ps. Przeprowadzam się do Opola i tam rozkręcam zloty - w SG chuligaństwo się szerzy
SoMeS Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 wiedziałem, że to wkleisz ( szkoda, że nie przyszło Wam do głowy, że fura się przy tym rysuje :gwizdanie: ) tyle czasu Was wspieram i tak mi się odwdzięczacie ;( Ps. Przeprowadzam się do Opola i tam rozkręcam zloty - w SG chuligaństwo się szerzy spytaj się tych dziewczyn na które dałem Ci namiary jakie mam delikatne opuszki palców
miron78 Opublikowano 5 Lutego 2010 Autor Opublikowano 5 Lutego 2010 Somes - mogłeś się przynajmniej po koleżeńsku zachować i moje ledy włączyć do zdjęć
Gość Trzeniu Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 Ale bym się wkurwił jakby ktoś tak mi napisał na aucie.... jestem pewien że jak się umyje auto to będzie widać zarysowania :gwizdanie:[br]Dopisany: 05 Luty 2010, 23:14_________________________________________________dobrze że nie trafiło na biednego
SoMeS Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 Somes - mogłeś się przynajmniej po koleżeńsku zachować i moje ledy włączyć do zdjęć ale to bym musiał cykać foto od lewej strony bo z prawą to zawsze loteria jest czy się włączy
Rekomendowane odpowiedzi