miron78 Opublikowano 5 Lutego 2010 Autor Opublikowano 5 Lutego 2010 i szkoda, że z wszystkich stron foto nie zrobiłeś
QRi Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 hmmmm - przesadzacie ?? ?? z tym rysowaniem sie karoserii:gwizdanie:
SoMeS Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 hmmmm - przesadzacie ?? ?? z tym rysowaniem sie karoserii:gwizdanie: myślałem że o te wygłupy Ci chodzi
miron78 Opublikowano 5 Lutego 2010 Autor Opublikowano 5 Lutego 2010 Ale bym się wkurwił jakby ktoś tak mi napisał na aucie.... jestem pewien że jak się umyje auto to będzie widać zarysowania :gwizdanie:[br]Dopisany: 05 Luty 2010, 23:14_________________________________________________dobrze że nie trafiło na biednego nawet mnie nie denerwuj
SoMeS Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 Mirek przecież nie masz auta malowanego sprayem z tesco czy masz? [br]Dopisany: 05 Luty 2010, 23:18_________________________________________________ i szkoda, że z wszystkich stron foto nie zrobiłeś zrobiłem wklejać dalej?
Gość Trzeniu Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 i znowu kilkadziesiąt postów o niczym :gwizdanie: zupełnie jak u mnie :polew:
SoMeS Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 i znowu kilkadziesiąt postów o niczym :gwizdanie: zupełnie jak u mnie :polew: to chyba u mnie nie byłeś [br]Dopisany: 05 Luty 2010, 23:28_________________________________________________ nie mam tylko wlewu paliwa a też fajny był
miron78 Opublikowano 5 Lutego 2010 Autor Opublikowano 5 Lutego 2010 Ps. napisać 2 słowa to jedno a opisać auto dookoła to drugie :gwizdanie: pisać palcem po zakurzonym aucie to jedno a pisać po przyschniętym na maxa brudzie z solą o gr. 2mm to drugie :gwizdanie: podatność jasnego auta na rysy to jedno a czarnego to drugie :gwizdanie: ................... mam wymieniać dalej ? nie no spoko - przeżyję - myślę, że za kilka stówek powinno się dać usunąć ślady
SoMeS Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 Miron to teraz i sprawdź czy nie ma rys a poza tym moja wina że ten samochód jak tylko poszedłeś aż się nas prosił o to żeby chociaż gdzieniegdzie go przetrzeć? :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 5 Lutego 2010 Autor Opublikowano 5 Lutego 2010 Somes na tych foto nawet połowy nie ma
SoMeS Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 Somes na tych foto nawet połowy nie ma Guru jeszcze robił mi reszta się rozmazała
krolu Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 proszę usunąć stad tą reklama wytarmoś-mi-suty.eu :gwizdanie: :gwizdanie: a rysowanie po takim brudzie też mi się nie podobało
topor Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 hmm:D:) ja za takie rysowanie po Aucie urwałbym jaja SMS-kowi;p
H4mm3R Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Na metaliku tak nie widać micro rysek jak na akrylu :gwizdanie: don't warry Miroń
arson15 Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 kogoś zazdrość w du.ie ściska i powinien dostać po łapach za to co zrobił przykra sprawa
siemian Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Ale bym się wkurwił jakby ktoś tak mi napisał na aucie.... jestem pewien że jak się umyje auto to będzie widać zarysowania :gwizdanie:[br]Dopisany: 05 Luty 2010, 23:14_________________________________________________dobrze że nie trafiło na biednego przecież Ty jeźdisz po Krakowie z napisem na masce "Miron śsij" :polew: A tak btw miron to strasznie słabe masz te felgi na zdjęciu- czy to te które przeżyły już 3 życia? :>
SoMeS Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 kogoś zazdrość w du.ie ściska i powinien dostać po łapach za to co zrobił przykra sprawa co za koleś
A-rek Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 kogoś zazdrość w du.ie ściska i powinien dostać po łapach za to co zrobił przykra sprawa daj se na luz
Rekomendowane odpowiedzi