Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 BKN] Mironowóz cz.III - 3.0tdiQ - najbogatsza wersja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
o ile dobrze pamietam był kupiony z małym przebiegiem wink4

tak czy siak, mały żarcik z mojej strony bo raczej nikt przed nim ich nie wymieniał a z drugiej zaś strony nie spotkałem się aby w tym roczniku ktoś miał wtryski AH

Tak tak miał niecałe 10 tyś.

Nikt nic nie wymieniał , na 100% takie ma od nowości.

trzeba było ich na hol podpiąć Z litr więcej by Ci spaliła może decayed decayed

No i by w końcu poczuli jak Yaris za***rdala :D :D

Opublikowano

Podsumowywując Emeryci :decayed::polew:

no tak bym też to podsumował ( prędkości były jakie były bo jechałem za furą znajomych - Toyota Yaris 1.0 :decayed: )

ale tak czy siak trasa KR - RZ jest tak specyficzna, że cieżko tam o większe prędkości - tymbardziej za dnia

tutaj bym sie spierał, jezdze tamtedy do rodziny i na trasie krakow - tarnow to taka kaskaderke juz widywalem ze glowa mala :D - jak mialem 14 lat to takiej fantazji nie mialem :blink:

Miron - Trzeba bedzie sprawdzic reakcje na gaz w najblizszej przyszlosci :evil::D

Opublikowano

potwierdzam.

nawet zakldalem sie ze sprzedawca w salonie BMW bo tez chcial mi wmowic ze byly 3.0 na pompowtryskach... ale o 335D nie chcial sie skubany zalozyc :polew: :polew:

3.0TDI bylo pierwszym silnikiem CR od audi i od pierwszego egzemplarza mialo common rail. nie ma innej opcji.

no to juz wszystko wiem :) nie wiem dlaczego ale wydawalo mi sie ze w a4 byly pompowtryski montowane do jednostek 3.0 tdi ... ale jesli sa CR to super :good:

Opublikowano

fajna,fajna :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Fura oczywiście :good:,ale jak zobaczyłem to ogłoszenie( http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=lrnngstxhrfj ) od razu mi się skojarzyło z Twoją maszyną lub z wizją jak może wyglądać,oglądaj póki jeszcze nie wygasło i może być to dobra inspiracja do dalszych modów :)

Opublikowano

Hehe dużo Mireczkowi :) nie brakuje ;) z bixenonem i tym pomarańczem zrobi lajtowy spokój ;) fele w grafit ;) i wszyscy go mają w Glywycach za bossa ;) Pruszkowa;) Furka z linka konkret ale, jak iść w black to na maxa bez chromów plus fele tylko grafit ;) czarne fele przy upi^^^ych oponach wyglądają do bani ;/ pzdr

Opublikowano

Hehe dużo Mireczkowi :) nie brakuje ;) z bixenonem i tym pomarańczem zrobi lajtowy spokój ;) fele w grafit ;) i wszyscy go mają w Glywycach za bossa ;) Pruszkowa;) Furka z linka konkret ale, jak iść w black to na maxa bez chromów plus fele tylko grafit ;) czarne fele przy upi^^^ych oponach wyglądają do bani ;/ pzdr

prawie wszyscy :naughty:

btw.. Mirek Ci zapłacił za tego posta? :cool1:

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

prawie wszyscy :naughty:

btw.. Mirek Ci zapłacił za tego posta? :cool1:

:polew: :polew: :polew:

Nie - to drugie konto mirona :gwizdanie: :naughty:

Opublikowano

Fura oczywiście :good:,ale jak zobaczyłem to ogłoszenie( http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=lrnngstxhrfj ) od razu mi się skojarzyło z Twoją maszyną lub z wizją jak może wyglądać,oglądaj póki jeszcze nie wygasło i może być to dobra inspiracja do dalszych modów :)

Miron - rzuć okiem na ledy w zderzaku :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

dokładnie, ledy w zderzaku fajnie wyglądają i pasują, maluj swoje felgi w grafit i już masz mega black madafaka :rolleyes:

mi taki setup by się podobał :naughty:

aaa i ledy z zderzaku pasowały by do tych z metra ciętych które są w tylnich lampach :)

Ps. Miron i boss? dobry żart :naughty:

Opublikowano
  • Autor

więc tak........

najbardziej podoba mi się cena tego B7 z 2005r - podnosi na duchu :decayed:

co do samego auta.............

jak miałbym teraz wybierać to wolę moje - szczerze

chrom w tym wypadku to jakieś nieporozumienie :thumbdown:

Felunek na czarno nic a nic mi się nie podoba ( dzięki za linka bo nawet się nie spodziewałem, że może to tak źle wyglądać )

a ledy kwestia gustu - gdybym musiał wybierać między ledami przód a tył - wolę ledy na tył - gdyby zaś mając tylne, przednie mi ktoś ładniutko wyrezał to może bym się zgodził :decayed:

Opublikowano

próbowałeś już pianke z forcha? :naughty:

Opublikowano
  • Autor

:gwizdanie:

Opublikowano

No tak, zapomniałem, od tamtej pory nie jezdziłeś jeszcze autem :naughty:

Opublikowano
  • Autor
:polew:
Opublikowano

furka z linka nawet,ale nie za ta cene, nie z tymi chromami. :sick3:

miron, czemu nie chcesz jakichs ladnych prostych koncowek wydechu zrobic??

co do ledow z s6,jestem wielkim ich fanem,gdybym mial b7 i kase na taki mod, pewnie bym zrobil,bo wygladaja :kox:

Opublikowano
  • Autor

nie mam nic przeciwko - i wydech i ledy są :good:

natomiast kasowo ostatnio mam ważniejsze sprawy no i czas jakiś taki mało zachęcający do rezania jak się nie ma grzanego garażu :)

Opublikowano

nie mam nic przeciwko - i wydech i ledy są :good:

natomiast kasowo ostatnio mam ważniejsze sprawy no i czas jakiś taki mało zachęcający do rezania jak się nie ma grzanego garażu :)

oj tam przesadzasz, grzane stołki masz powinne wystarczyć...

Opublikowano
  • Autor

mody zawsze robiłem z dodatkowej kasy, która ostatnio poszła na wtryski :decayed:

a teraz w pierwszej kolejności to ten nieszczęsny ekran RNS-E którego od 3 miesięcy nigdzie dorwać nie potrafię no i cały czas dylemat ( fele w grafit czy zostawić ) :)[br]Dopisany: 08 Marzec 2010, 09:48_________________________________________________coraz częściej widzę fury z ciemnym felunkiem ( choćby ta w ogłoszeniu ) i coraz mniej mi się to podoba - oczywiście gdybym miał fele już ori w graficie to było by OK - ale jakoś boję się oddać nowe fele do malowania, boję się trwałości tego malunku i tego, że odbiorę i jednak nie bedzie mi się podobać :confused4: ( w tym tygodniu kumpel odbiera felunek z malunku - czekam na efekt na żywo ) :)

Opublikowano

miron kobra ma chyba ekran wal do niego