Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 BKN] Mironowóz cz.III - 3.0tdiQ - najbogatsza wersja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

decyzja zapadła ( przynajmniej na ten sezon :decayed: )

- felunek zostaje srebrny

- zaciski w grafit

- blaszki ozdobne z S4

.............i tyle w temacie :)

10032010651.jpg

a skad masz takowe ze zapytam ?

Opublikowano
  • Autor

Blaszki :thumbdown: to tak jak na Imprezę z dieslem nakleić WRX :polew:

Vario - nie jestem fanem tego typu oznaczeń - ale te są bardzo delikatne, dodaja autu uroku i hamulce jakoś tak odżywają - szkoda, że nie ma takich blaszek z logo s-line :)[br]Dopisany: 11 Marzec 2010, 18:41_________________________________________________

decyzja zapadła ( przynajmniej na ten sezon :decayed: )

- felunek zostaje srebrny

- zaciski w grafit

- blaszki ozdobne z S4

.............i tyle w temacie :)

10032010651.jpg

a skad masz takowe ze zapytam ?

ASO

koszt 126zł szt.

nr 8E0615269

do 3.0tdi pasują klik klak :)[br]Dopisany: 11 Marzec 2010, 18:42_________________________________________________tutaj też fajnie widać - jak ciemne mogą wyglądać z daleka a jak jasne są tak naprawdę :wink4:

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?lang=de&id=126398004&pageNumber=4&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=1900&makeModelVariant1.modelId=28&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Car&segment=Car&minFirstRegistrationDate=2008-01-01&siteId=GERMANY&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=NO_EXPORT&customerIdsAsString=&tabNumber=2

Ps. to tak na zakończenie tematu felg :wink4:

Opublikowano
ASO

koszt 126zł szt.

nr 8E0615269

do 3.0tdi pasują klik klak

rewelacja myslalem ze to duzo drozsze jest , a jak dlugo nanie czekales , bo watpie ze sa dostepne od reki ?

Opublikowano

No macie racje, felgi w grafit są beee....

http://farm2.static.flickr.com/1381/1364618537_2f2678280c_b.jpg

:shocked: :shocked:

no i moje ulubione zdjęcie w temacie czarny lakier + grafitowe felgi zostało pokazane :kox:

dodam jeszcze swoje :decayed:

1.jpg

dla mnie idealna kombinacja.. ale wiadomo każdy ma swój gust i to Miron będzie jeździł tym samochodem:)

co do hamulców i kupowania znaczka S4 - :polew:

pomaluj sobie lepiej zaciski na jakiś kolor - będzie taniej i bez "znaczkowania"

Opublikowano

Dzisiaj stanąłem na parkingu koło B6 sedan S4 wanna be. Poszedłem coś załatwić, wracam, gośc patrzy mi przez szybę do środka. Podchodzę, gość głowa w dół , wsiadł do siebie , odpalił... kle kle kle (mimo że dwie rury - Q) i odjechał. Miałem uśmiech politowania na twarzy. Chcesz mieć S4 ? Kup takie. Nie stać cie na paliwo ? To nie wstyd jezdzić 3.0 tdi, ale na miłość boska po co udawać S4 ?

Opublikowano

ale na miłość boska po co udawać S4 ?

:gwizdanie: :good: :good: Miron bedzie WT jak zalozysz te S4, jakich tu juz widzialem kilka . Po co robic z diesla cos czym nie jest ?? :confused4: tego to nie kumam .

Opublikowano

dla mnie idealna kombinacja.. ale wiadomo każdy ma swój gust i to Miron będzie jeździł tym samochodem:)

co do hamulców i kupowania znaczka S4 - :polew:

pomaluj sobie lepiej zaciski na jakiś kolor - będzie taniej i bez "znaczkowania"

Ta, dla mnie też poprostu cudo. Już mam w planach malowanie moich rs4 na grafit! :) Ale to za pare miechów...

Opublikowano

Dzisiaj stanąłem na parkingu koło B6 sedan S4 wanna be. Poszedłem coś załatwić, wracam, gośc patrzy mi przez szybę do środka. Podchodzę, gość głowa w dół , wsiadł do siebie , odpalił... kle kle kle (mimo że dwie rury - Q) i odjechał. Miałem uśmiech politowania na twarzy. Chcesz mieć S4 ? Kup takie. Nie stać cie na paliwo ? To nie wstyd jezdzić 3.0 tdi, ale na miłość boska po co udawać S4 ?

Miron bedzie WT jak zalozysz te S4, jakich tu juz widzialem kilka . Po co robic z diesla cos czym nie jest ?? :confused4: tego to nie kumam .

juz nie przesadzajcie tym bardziej ze to auto wiele wolniesze od s4 nie jest a jako auto zwlaszcza po programie mysle ze jest nawet fajniejsze

Opublikowano

juz nie przesadzajcie tym bardziej ze to auto wiele wolniesze od s4 nie jest a jako auto zwlaszcza po programie mysle ze jest nawet fajniejsze

nikt tego nie podważa chyba.. jednak V8 w benzynie to tam nie ma.. czy po wstawieniu gt2871 i byciu szybszym niż RS4 mam obkleić się znaczkami RS4?

Opublikowano

Turdzi jak Bajk napisal w tym sek , tu nie chodzi czy on jest wolniejszy czy szybszy czy srany czy goracy , tylko ze to nie jest ten samochod , to skad pomysl na takie znaczki ? niewazne czy to jest 1.9tdi czy 3.0tdi to jest wiocha .

Opublikowano

nie do końca :) [br]Dopisany: 11 Marzec 2010, 21:03_________________________________________________sam mam takie takie 1,9 :naughty:
Opublikowano

nie do końca :) [br]Dopisany: 11 Marzec 2010, 21:03_________________________________________________sam mam takie takie 1,9 :naughty:

a myślisz skąd miron podłapał pomysł- wizyta w kr :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Opublikowano

Turdzi jak Bajk napisal w tym sek , tu nie chodzi czy on jest wolniejszy czy szybszy czy srany czy goracy , tylko ze to nie jest ten samochod , to skad pomysl na takie znaczki ? niewazne czy to jest 1.9tdi czy 3.0tdi to jest wiocha .

dal mnie porazka jest to ze S4 ma hamulce z diesla a nie na odwrot :rolleyes: a blaszka dla mnie to po prostu wygla estetyczniej.Ja tez mam diesla i nie widze nic przeciwko znaczom S4 na zacisku skoro mam hamulec z takiego auta.To tak jak by sobie kupic zaciski brembo i usuwac z nich napisy bo wsadzamy je do auta ktore ma 180KM a nie 350.

Opublikowano

Blaszki łądnie wygladają ale 120zł sztuka :confused4:

Opublikowano

turdzi działasz mi na nerwy tymi farmazonami. Co było pierwsze , B6 S4 czy B7. 3.0 tdi ? (lub A6 C6 3.0 tdi ?) Moim zdaniem to zaciski z S4 są w 3.0 tdi. Poza tym jak poszperacie to znajdziecie takie blaszki z innym napisem niż S4/S6.

Opublikowano

kupic zaciski brembo i usuwac z nich napisy bo wsadzamy je (...)

nie widze zwiazku :decayed: , brembo to firma tak jak recaro na fotelach . ale znaczek S4 to model samochodu nie ?

Opublikowano

turdzi[/b] działasz mi na nerwy tymi farmazonami.

no to tym bardziej dlaczego ma na nich nie miec napisu skoro sa bezposrednio z S4 :wink4:

Co było pierwsze , B6 S4 czy B7. 3.0 tdi ? (lub A6 C6 3.0 tdi ?)

no właśnie co ? ......... bo z tego co ja sie orientuje to pierwsze miało go A6 C5 2,5 TDI zanim jeszcze im sie śniło S4 , ale to ja wciskam farmazony........ a zeby cie jeszcze troszkę podenerwować to uznaje to za kpinę ze strony audi ze w prawie 340KM sportowym aucie wazacym prawie 1700 kg użyli chamskiego zacisku jednotloczkowego , gdzie w odpowiadających konstrukcjach sa zazwyczaj 2 a nawet 4 , ale to jest właśnie ta przezewaga dzięki technice........ :wink4:[br]Dopisany: 11 Marzec 2010, 21:48_________________________________________________

ale znaczek S4 to model samochodu nie ?

zacisk tez jest z S4 wiec ? zreszta kazdy robi jak chce ja trzymam strone mirona i nie widze w tym nic obciachowego bo robice z tego takie halo jak by sobie chlopak ponaklejal znaczki M dookola na BMW 316i :rolleyes:

Opublikowano

bo robice z tego takie halo

moze rzeczywiscie przesadzamy , ale tylko troche :wink4:

Opublikowano
:ot: