Artur24 Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 Witam serdecznie oto moja nowa furka --Poprzednie też dobrze służyło-- Na razie to seria czyli bida z nędzą choć ma ukryte zalety np: silniczek:1.9 TDi 110 KM autko choć wiekowe -1996 year- ma kilka udogodnień: Climatronic dwie poduchy prowadzi sie całkiem nieźle na ori 16-kach lampy tył z lifta też nieźle pasują radio gra - :gwizdanie: tra la la la la zawiecha - raczej nie zmienię chyba że drogi wyprostują kierka nowsza też z lifta Plany na razie zaciemnianie szybek lampy przód na zespolone lepszy felunek no i lekka gleba bez przesady bo to nie traktor orać nie mam zamiaru to jak mi się wydaje na razie wystarczy macie pomysły piszcie więcej fotek niedługo
soolek Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 no i lekka gleba bez przesady bo to nie traktor orać nie mam zamiaru No jak to nie traktor, przy takim zawieszeniu to wszędzie wjedzie Sorry, nie mogłem się powstrzymać , ale spoko - sam tak miałem Zrób trochę więcej zdjęć, bo nie bardzo jest co oglądać, a poza tym samochód chyba krzywo stoi i dlatego wygląda jak Allroad na najwyższym ustawieniu. Na dzień dobry zmień boczne kierunki - mała tania rzecz, a cieszy.
A4 siano Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 jak patrze na tył to coś ma z tego traktora , no lekka gleba to by mu sie przydała
lucabianco Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 Racja z tą glebą. Ja obniżyłem u siebie tzn zmieniłem na 1BE i w związku z tym że moje miasto chyba Boom drogowy przeżywa to ciężko momentami przejechać... ;d A Fura fajna oby się dobrze sprawowała!
vdm Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 Fajna furka, mam podobny kolorek i ściemnione szybki fajnie to wygląda Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi