mcm Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Ja wejściówki juz mam , auto zostawiam tuż przy lotnisku u znajomych. ja też mam darmowe wejściówki na Błękitnej
Gość Michał Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Błękitna...? nie kojarzę, gdzie to jest? :decayed:
mcm Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Błękitna...? nie kojarzę' date=' gdzie to jest? :decayed: [/quote']takie zadupie ... gdzie wiatr zawraca
Gość Michał Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 To samolotów tym bardziej tam nie ujrzysz, co najwyzej usłyszysz :gwizdanie:
mcm Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 To samolotów tym bardziej tam nie ujrzysz, co najwyzej usłyszysz :gwizdanie: chyba jednak bede na lotnisku, bo znajomi przyjeżdżają :>
Gość Michał Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 No widzisz jak szybko się uczysz.... Co pijemy pod te samoloty?
mcm Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 No widzisz jak szybko się uczysz.... Co pijemy pod te samoloty? jakieś pifko
Gość Michał Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Zbieraj squad na sobotę, zwykle w niedzielę pokazy sa okrojone bo goscie się juz zaczynają rozjezdzać
Voucher Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 No to widze ze spora ekipa szykuje sie do Radomia :>. Organizujecie jakis wspólny wyjazd z Wawy?
patopala Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 ja również wybieram sie na air show w sobote :>,powiedzcie gdzie moge znalesc jakis parking zeby zostawic samochod? chyba ze macie jakis zarezerowany dla klubowiczów, jesli jest miejsce to chcialbym zarezewowac.
Flyer Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 I ja bede Znajomy ma knajpe na obrzezach Radomia i zaprosil nas na caly weekend
rafalekx Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 I ja bede Znajomy ma knajpe na obrzezach Radomia i zaprosil nas na caly weekend Fly muszę zobaczyć Twoją furkę na żywo Widzę że sporo ludzi z forum się wybiera Może RFS jakiś spocik zorganizuje?
Flyer Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Niech Bryńka zorganizuje parking, to zobaczysz
akjam Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 I co tam Panowie i Panie? Ja też się wybieram więc może gdzieś do okolic WAWy bym dojechał i tam gdzieś byśmy się większą ekipą zebrali?
rafalekx Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 eeee to będzie nas dużo Piszcie czy wybieracie się na 2 dni czy jeden, jeśli na jeden to sobota czy niedziela I trzeba spota zorganizować Ja wstępnie na 2 dni, ale dokładniej będę wiedział w środę/czwartek
janjazda Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 ja na 100-we na jeden dzień, bardziej prawdopodobne, że w sobotę
Rekomendowane odpowiedzi