Rafaell Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 Przedstawiam wam moją kolejną A4. Audi A4 Avant 1.9TDI 110KM, 1997r -kolor granatowy -przebieg- 260tyś, udokumentowany -wyposażenie standard -oryginalny odpinany hak -felgi 16cali oryginał Audi :> Plany: ściągnięcie znaczków z tylnej klapy-zrobione! końcówki wydechu po polerki-zrobione! założenie klubowych ramek-zrobione! lifting grilla-zrobione! grill z powrotem oryginał pryśnięcie maski, ponieważ ma dużo odprysków od kamieni i mnie bardzo to razi -zrobione! lekka gleba, springi 1BE-zrobione! światełka przód i tył poliftowe większe felgi program (ale to raczej dalsza przyszłość)
spin444 Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 ładniutka jest fajny kolorek też chciałem w takim ale kupiłem ostatecznie srebrną szkoda że taki przebieg ;/ przygotuj się na naprawy finansowo bo też mam podobną z takim właśnie przebiegiem i jak narazie co robie to naprawy i naprawy ;/ a fajne mogły by być mody za tą kasę
Rafaell Opublikowano 7 Lipca 2009 Autor Opublikowano 7 Lipca 2009 kolego miałem przedtem a4 z przebiegiem 275tys i nie miałem żadnych wydatków, więc i tu nie przewiduje, zawieszenie nowe, hamulce też, rozrząd wymieniony więc mam nadzieję że na razie będzie spokój
spin444 Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 u mnie poza szybko zużywającym się i awaryjnym zawieszeniu wymieniałem sprzęgło kompletne , całą skrzynie biegów i wczoraj przeguby poszły
Rafaell Opublikowano 13 Lipca 2009 Autor Opublikowano 13 Lipca 2009 Fajne fele a co takie śmieszne???
Rafaell Opublikowano 13 Lipca 2009 Autor Opublikowano 13 Lipca 2009 No No Ładna nie ma co:) ty to lepiej pokaż swoja furkę :gwizdanie:
domelq Opublikowano 17 Lipca 2009 Opublikowano 17 Lipca 2009 ładnie się prezentuje i nawet lampy dzielone jej pasują
bluesmen Opublikowano 17 Lipca 2009 Opublikowano 17 Lipca 2009 Ładna, ale lampki to całe by lepiej pasowały. Fele ładniutkie.
stanley Opublikowano 27 Lipca 2009 Opublikowano 27 Lipca 2009 Ładne fele Tylko mi zła emotikonka wskoczyła wcześniej. pzdr
jasam Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 Fajny Avancik, kolorek i fele śliczne
PiterA4 Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 ladna taka jak moja a co do tej awaryjnosci to kwestia tego jaki szjs zamienny kupujecie i jak jezdzicie autko malinka oby tak dalej pozdrawiam :>
Nizin5 Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 jesli auto było serwisowane przez poprzednich włascieli lub wymieniali oni czesci na oryginały a nie tandete i jezdzili nim z głową to przebieg 260tys na TDI to pikuś :> i jak bedziesz robił tak samo to zrobisz nią 2 tyle a nawet i wiecej foto środeczka jeszcze wrzuc.. kolorek ładny, mam taki sam
Hajlabajla Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Własnie....dałoby radę wrzucić jakieś foty ze środka?
Rafaell Opublikowano 5 Listopada 2009 Autor Opublikowano 5 Listopada 2009 jto przebieg 260tys na TDI to pikuś przy takim przebiegu to dopiero silniczek się dotarł porządnie
Gość Mr. Axe Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 Autko naprawdę ładne i widać że zadbane Gratulejszyns
Rekomendowane odpowiedzi