Italiano Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 Witam Potrzebowałbym nowsze biblioteki dll do programu vag-com.
lukaszr Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 Nie rozumiem zbytnio o co chodzi - Ty masz taką wersję VAG'a, że nie powinno się podmieniać ani dodawać żadnych plików z nowszych wersji.
Italiano Opublikowano 8 Lipca 2009 Autor Opublikowano 8 Lipca 2009 Sam mówiłeś że mogę przegrać te nowsze biblioteki
lukaszr Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 Sam mówiłeś że mogę przegrać te nowsze biblioteki Takiego czegoś na pewno nie powiedziałem - mówiłem natomiast, że można zgrać katalog z plikami "label", a nie biblioteki
malik Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 Sam mówiłeś że mogę przegrać te nowsze biblioteki Takiego czegoś na pewno nie powiedziałem - mówiłem natomiast, że można zgrać katalog z plikami "label", a nie biblioteki Mi też by się przydały labelki, czasami grzebię w służbowym Passacie i nie mam żadnego helpa.
lukaszr Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 Mi też by się przydały labelki, czasami grzebię w służbowym Passacie i nie mam żadnego helpa. To są najnowsze pliki LABEL - katalog nazywa się Label - plik rar trzeba rozpakować i podmienić katalog Label w katalogu VAG-COM'a (podmieniamy wszystkie pliki, które się da).
Italiano Opublikowano 8 Lipca 2009 Autor Opublikowano 8 Lipca 2009 Sam mówiłeś że mogę przegrać te nowsze biblioteki Takiego czegoś na pewno nie powiedziałem - mówiłem natomiast, że można zgrać katalog z plikami "label", a nie biblioteki Mowa była o bibliotekach, "chyba". W każdym bądź razie dzięki
grzanek85 Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 Proszę wersja 805 http://www.speedyshare.com/326413989.html wersja 904 http://www.speedyshare.com/460862987.html
jkr80 Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 witam czy mógłbym także poprosić o labelki Proszę o wyrozumiałość że odgrzewam kotleta
zbojna Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 Ściągnij sobie najnowszego vag'a z strony producenta, zainstaluj, zgraj katalog label, odinstaluj nowego, a te pliki podmień w starym vag'u
jkr80 Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 dzięki właśnie tak to zrobiłem he he wystarczy trochę pomyśleć
falisty1 Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 w 912 jest sens bym podmieniał LABEL'ki?
zbojna Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 Pewnie sa aktualne, ale zawsze możesz sprawdzić
Rekomendowane odpowiedzi