Skocz do zawartości
IGNOROWANY

PIŁA 2009 - PODSUMOWANIE I FOTO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Byłbym zapomniał i przepraszam że dopiero teraz :

OGROMNE DZIĘKI ZA POMOC W ZROBIENIU KOSZULEK DLA JARKO :notworthy: :notworthy: :notworthy:

miło było dołożyć malę conieco do organizacji tak dobrego zlotu :good:

Opublikowano

Byłbym zapomniał i przepraszam że dopiero teraz :

OGROMNE DZIĘKI ZA POMOC W ZROBIENIU KOSZULEK DLA JARKO :notworthy: :notworthy: :notworthy:

miło było dołożyć malę conieco do organizacji tak dobrego zlotu :good:

to było bardzo ważne conieco i jeszcze raz ogromne dzięki ..... widzimy się w Krakowie :good: :good: :good:

Opublikowano

Jednoglosnie stwierdzilismy dzis, ze zlot powinien trwac przynajmniej 1 dzien dluzej :naughty:

Podłączam się do tego zajebistego pomyslu[br]Dopisany: 12 Lipiec 2009, 23:04_________________________________________________

ja poprosze jeszcze o karaoke jako obowiazkowy punkt kazdego zlotu :decayed:

O nie, tylko nie to :decayed: nie dawajacie mu przypadkiem więcej mikrofonu do ręki :kox:

FLYER dostał weekendowy etat jako wodzirej weselny :polew: :polew:

Opublikowano

d0obra to ja powiem krótko SIŁA I MIAZGA :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: WIELKOPOLSKA GÓRĄ :notworthy: :notworthy: :good:

Opublikowano

No parkiet opanowaliśmy :decayed:

Opublikowano

No parkiet opanowaliśmy :decayed:

:naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano
fnn7k.jpg
Opublikowano

Wielkie gratulejszyn dla całej Grupy Wielkopolskiej.

Podziękowania za to, że czekaliście na nas na Lotosie.

Podziękowania za extra atmosferę i pomysły na sobotę :good:

Nikuś dzięki za paczkę :good:

Malik dzięki za foty z lotniska :good:

Miron, Pepin - 3.0 TDI zamiata :shocked: :shocked:

Pozdrowienia dla pre_pl, taktuś-ia, adadur-a

Pozdrowienia dla Ra(v)ała i Ani, fotki :kox: Miło było kogoś pilotować.

PS. kto chciał rozwalić moje auto o autobus w kolumnie z Poznania do Piły? Przyznać się :evil:

Siła i Miazga dała radę. Grupa Wielkopolska górą!

RFS wiecznie niezawodny.

Pięknie mi się zaczął urlop. :beach:

Aha. Poziek. Dzięki za kropka :polew: :polew: :polew:

Gość Adrian Matracki
Opublikowano

Mój pierwszy zlot więc nie mam porównania ale jak Bryńka mówi że najlepszy to najlepszy... A organizatorom należą sie :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: Za nakład pracy... Dzięki za mega zlot

Opublikowano

widzimy się w Krakowie :good: :good: :good:

:naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

też tak uważam ...tutaj jakieś świńskie pojedyncze :evil:

Czy aby na pewno przemyślałeś tą wypowiedź ? Filmiki też mogą być ? :naughty: :naughty: :naughty::kox::polew:

Poza tym dziękuję za miłą zabawę i towarzystwo - brzuch od śmiechu boli mnie do dzisiaj.

Fajnie było zobaczyć znowu Wasze brzydkie mordki i poznać nowe twarze :naughty::kox::tongue4:

Chłopaki z Poznania - dzięki za organizację zlotu - niech będzie, że się udał :naughty::kox::polew:

Opublikowano

Aha,

Chciałbym jeszcze pozdrowić nowego właściciela mojej zippo :evil: :evil: :evil:

szkoda że akurat na zlocie musiał ktoś ją przytulić :disgust:

Opublikowano

Dawaj filmiki z karaoke :D ...na priw :evil:

Opublikowano

Matko, Flyer myslę ze powinnismy oficjalnie przeprosic wszystkich którzy musieli tego słuchac :polew: :polew: :polew:

Ja sie dziwie, ze butelki z sali nie polecialy :polew:

Opublikowano

Matko, Flyer myslę ze powinnismy oficjalnie przeprosic wszystkich którzy musieli tego słuchac :polew: :polew: :polew:

:gwizdanie:

Ja sie dziwie, ze butelki z sali nie polecialy :polew:

jeszcze pełne były, pewnie dlatego :naughty:

Opublikowano

Właśnie ... mała sugestia dla organizatorów zlotów - jak robicie KARAOKE to bardzo prosimy żeby nie wpuszczać tej dwójki na salę - do tej pory uszy mi się nie zregenerowały :naughty: :naughty: :naughty::kox::polew:

Opublikowano

Właśnie ... mała sugestia dla organizatorów zlotów - jak robicie KARAOKE to bardzo prosimy żeby nie wpuszczać tej dwójki na salę - do tej pory uszy mi się nie zregenerowały :naughty: :naughty: :naughty::kox::polew:

"O kurfa... przepraszam" :polew:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...