jarko Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 Byłbym zapomniał i przepraszam że dopiero teraz : OGROMNE DZIĘKI ZA POMOC W ZROBIENIU KOSZULEK DLA JARKO :notworthy: miło było dołożyć malę conieco do organizacji tak dobrego zlotu
Madas Opublikowano 12 Lipca 2009 Autor Opublikowano 12 Lipca 2009 Byłbym zapomniał i przepraszam że dopiero teraz : OGROMNE DZIĘKI ZA POMOC W ZROBIENIU KOSZULEK DLA JARKO :notworthy: miło było dołożyć malę conieco do organizacji tak dobrego zlotu to było bardzo ważne conieco i jeszcze raz ogromne dzięki ..... widzimy się w Krakowie :good:
Cuber Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 Mysle ze Fotki i filmiki najlepiej bedzie wrzucac tutaj :gwizdanie: http://www.a4-klub.pl/smf/galerie_zdjec_ze_spotow_i_zlotow-t7418.0.html;msg862827#new
Madas Opublikowano 12 Lipca 2009 Autor Opublikowano 12 Lipca 2009 Mysle ze Fotki i filmiki najlepiej bedzie wrzucac tutaj :gwizdanie: http://www.a4-klub.pl/smf/galerie_zdjec_ze_spotow_i_zlotow-t7418.0.html;msg862827#new też tak uważam ...tutaj jakieś świńskie pojedyncze
Cuber Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 Mysle ze Fotki i filmiki najlepiej bedzie wrzucac tutaj :gwizdanie: http://www.a4-klub.pl/smf/galerie_zdjec_ze_spotow_i_zlotow-t7418.0.html;msg862827#new też tak uważam ...tutaj jakieś świńskie pojedyncze :polew:
Oskaro Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 Jednoglosnie stwierdzilismy dzis, ze zlot powinien trwac przynajmniej 1 dzien dluzej Podłączam się do tego zajebistego pomyslu[br]Dopisany: 12 Lipiec 2009, 23:04_________________________________________________ ja poprosze jeszcze o karaoke jako obowiazkowy punkt kazdego zlotu O nie, tylko nie to nie dawajacie mu przypadkiem więcej mikrofonu do ręki FLYER dostał weekendowy etat jako wodzirej weselny :polew:
KAMA82 Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 d0obra to ja powiem krótko SIŁA I MIAZGA :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: WIELKOPOLSKA GÓRĄ :notworthy:
kuredu Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 No parkiet opanowaliśmy :naughty: :naughty:
Korzeń Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 Wielkie gratulejszyn dla całej Grupy Wielkopolskiej. Podziękowania za to, że czekaliście na nas na Lotosie. Podziękowania za extra atmosferę i pomysły na sobotę Nikuś dzięki za paczkę Malik dzięki za foty z lotniska Miron, Pepin - 3.0 TDI zamiata :shocked: Pozdrowienia dla pre_pl, taktuś-ia, adadur-a Pozdrowienia dla Ra(v)ała i Ani, fotki Miło było kogoś pilotować. PS. kto chciał rozwalić moje auto o autobus w kolumnie z Poznania do Piły? Przyznać się Siła i Miazga dała radę. Grupa Wielkopolska górą! RFS wiecznie niezawodny. Pięknie mi się zaczął urlop. Aha. Poziek. Dzięki za kropka :polew:
Gość Adrian Matracki Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 Mój pierwszy zlot więc nie mam porównania ale jak Bryńka mówi że najlepszy to najlepszy... A organizatorom należą sie :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: Za nakład pracy... Dzięki za mega zlot
jarko Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 widzimy się w Krakowie :good: :naughty: :naughty:
lukaszr Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 też tak uważam ...tutaj jakieś świńskie pojedyncze Czy aby na pewno przemyślałeś tą wypowiedź ? Filmiki też mogą być ? :naughty: Poza tym dziękuję za miłą zabawę i towarzystwo - brzuch od śmiechu boli mnie do dzisiaj. Fajnie było zobaczyć znowu Wasze brzydkie mordki i poznać nowe twarze Chłopaki z Poznania - dzięki za organizację zlotu - niech będzie, że się udał
jarko Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 Aha, Chciałbym jeszcze pozdrowić nowego właściciela mojej zippo :evil: szkoda że akurat na zlocie musiał ktoś ją przytulić
Flyer Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 Matko, Flyer myslę ze powinnismy oficjalnie przeprosic wszystkich którzy musieli tego słuchac :polew: Ja sie dziwie, ze butelki z sali nie polecialy
jarko Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 Matko, Flyer myslę ze powinnismy oficjalnie przeprosic wszystkich którzy musieli tego słuchac :polew: :gwizdanie: Ja sie dziwie, ze butelki z sali nie polecialy jeszcze pełne były, pewnie dlatego
lukaszr Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 Matko, Flyer myslę ze powinnismy oficjalnie przeprosic wszystkich którzy musieli tego słuchac :polew: Właśnie ... mała sugestia dla organizatorów zlotów - jak robicie KARAOKE to bardzo prosimy żeby nie wpuszczać tej dwójki na salę - do tej pory uszy mi się nie zregenerowały :naughty:
Flyer Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 Właśnie ... mała sugestia dla organizatorów zlotów - jak robicie KARAOKE to bardzo prosimy żeby nie wpuszczać tej dwójki na salę - do tej pory uszy mi się nie zregenerowały :naughty: "O kurfa... przepraszam"
Rekomendowane odpowiedzi