Flyer Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 Sa podziekowania, sa zdjecia, warto tez pomyslec co bylo nie tak, nad czym trzeba popracowac na przyszlosc. + wreszcie lotnisko na zlocie + ogolny klimat + gadzety zlotowe [koszulki, woda] - troche chaosu na lotnisku, brak miejsc siedzacych [ciezko bylo jesc kielbaski na stojaco ], brak jakiejs wiatki gdzie moznaby sie schowac przed deszczem - generalnie brak bylo spikera, ktory relacjonowalby co sie dzieje w danym momencie - brak jedzenia w piatek wieczorem - nie bylo jeszcze zlotu, gdzie na piatkowej imprezie nie bylo co przegryzc na cieplo do wodeczki :gwizdanie: - problemy z ciepla woda pod prysznicem
Wihajster Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 - brak jedzenia w piatek wieczorem w sobote również :gwizdanie:
Cuber Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 - troche chaosu na lotnisku, brak miejsc siedzacych [ciezko bylo jesc kielbaski na stojaco ], brak jakiejs wiatki gdzie moznaby sie schowac przed deszczem - generalnie brak bylo spikera, ktory relacjonowalby co sie dzieje w danym momencie - brak jedzenia w piatek wieczorem - nie bylo jeszcze zlotu, gdzie na piatkowej imprezie nie bylo co przegryzc na cieplo do wodeczki Potwierdzam, dodam : - obiekt Lesny i pokoje
Flyer Opublikowano 13 Lipca 2009 Autor Opublikowano 13 Lipca 2009 - brak jedzenia w piatek wieczorem w sobote również :gwizdanie: Ja jadlem... albo cos zle kojarze
Wihajster Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 - brak jedzenia w piatek wieczorem w sobote również :gwizdanie: Ja jadlem... albo cos zle kojarze jak tak twierdzisz to w piatek tez jadłeś
Flyer Opublikowano 13 Lipca 2009 Autor Opublikowano 13 Lipca 2009 W piatek poprostu byla skromna potrawka z ryzem + kanapki... a potem pizze dowozili W sobote byl obiad [gdzie mozna bylo wciagnac 2 porcje] kolo 17-tej, jakis grill pozniej tez... wiec duzo lepiej niz dzien wczesniej.
jarko Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 Idziemy w dobrym kierunku - lotnisko :good: Ale... Wychodzi na wierzch kolejny problem zlotowy... Niestety wydaje mi się że jak co roku będzie się zmieniać ekipa do organizacji to nigdy nie będzie dobrze... Ktoś powinien wyciągnąć wnioski z własnych błędów i nad nimi popracować... Dlatego osobiście jestem za tym aby następny również był w Pile bo wiem że chłopaki już mają dobry plan i na pewno sporo poprawią
kuredu Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 w woli wyjaśnienia - w sobotę do rana były surówki i kiłebasy na gorąco - wszystko stało koło ogniska, dodam jeszcze że Paweł_Poznan o 3 rano rozdawał ludziom kiełbasy a co lotniska to ludzie nie znam imprezy samochodowej na torach oraz lotniskach żeby ktoś organizował miejsca siedziące, nawet mistrzostwa polski i europy na których byłem to wszyscy siedzieli na trawie... co do piątku to przyznajemy - było nasze niedopatrzenie jeśli chodzi o zakąski do wódki
malik Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 Idziemy w dobrym kierunku - lotnisko :good: Ale... Wychodzi na wierzch kolejny problem zlotowy... Niestety wydaje mi się że jak co roku będzie się zmieniać ekipa do organizacji to nigdy nie będzie dobrze... Ktoś powinien wyciągnąć wnioski z własnych błędów i nad nimi popracować... Dlatego osobiście jestem za tym aby następny również był w Pile bo wiem że chłopaki już mają dobry plan i na pewno sporo poprawią Się bierze kartkę i się spisuje listę doświadczeń jak po każdym projekcie Jednak na pewno najlepszym rozwiązaniem będzie pozwolenie na organizację zlotu tej samej ekipie za rok.
Madas Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 - obiekt Lesny i pokoje zgadza się dlatego w 75 % pokoje były okupowane przez Poznań, ma być tam w tym roku remont chłopaki nie róbcie sobie jaj z tym lotniskiem bo jak to Poziek przeczyta to z forum się wypisze .... miejsca siedzące na imprezach tego typu :shocked:
malik Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 .... miejsca siedzące na imprezach tego typu Jakby w autach foteli nie mieli
Tomeks Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 minusy zlotu: -brak jedzenia w piątek wieczorem,posiłek o 18 i potem nic -brak stołu do pingponga,piłkarzyków i tego typu atrakcji -przydałby się jakiś rolbar,żeby można kupić zimne,kufelkowe piwko -pseudo parking leśny,koledze ukradziono antenę CB -obecność Trzeńka
Flyer Opublikowano 13 Lipca 2009 Autor Opublikowano 13 Lipca 2009 chłopaki nie róbcie sobie jaj z tym lotniskiem bo jak to Poziek przeczyta to z forum się wypisze .... miejsca siedzące na imprezach tego typu :shocked: chodzilo bardziej o to zeby usiasc na chwile, napic sie piwka, zjesc kielbaske... na stojaco lub na maskach aut - nie bylo zbyt wygodnie :gwizdanie: w woli wyjaśnienia - w sobotę do rana były surówki i kiłebasy na gorąco - wszystko stało koło ogniska, dodam jeszcze że Paweł_Poznan o 3 rano rozdawał ludziom kiełbasy No wlasnie, dobrze pamietalem
Madas Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 -brak jedzenia w piątek wieczorem,posiłek o 18 i potem nic - zgadza się -brak stołu do pingponga,piłkarzyków i tego typu atrakcji - bez jaj wszystko było tylko trzeba pytać -przydałby się jakiś rolbar,żeby można kupić zimne,kufelkowe piwko - było :gwizdanie: -pseudo parking leśny,koledze ukradziono antenę CB - przykra sprawa , ochrona pilnowała i chodziła na tyle ile mogła .... najdziwniejsze że na kilkanaście anten ukradziono tylko jedną .... Lodówa zrobimy zrzutę na forum ... dorzucam 1 zł -obecność Trzeńka - :gwizdanie:
Flyer Opublikowano 13 Lipca 2009 Autor Opublikowano 13 Lipca 2009 minusy zlotu: -obecność Trzeńka o tak to najbardziej przeszkadzało Ja jakos go nie widzialem
Tomeks Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 -brak jedzenia w piątek wieczorem,posiłek o 18 i potem nic - zgadza się -brak stołu do pingponga,piłkarzyków i tego typu atrakcji - bez jaj wszystko było tylko trzeba pytać -to ładnie -przydałby się jakiś rolbar,żeby można kupić zimne,kufelkowe piwko - było :gwizdanie: -jeszcze lepiej -pseudo parking leśny,koledze ukradziono antenę CB - przykra sprawa , ochrona pilnowała i chodziła na tyle ile mogła .... najdziwniejsze że na kilkanaście anten ukradziono tylko jedną .... Lodówa zrobimy zrzutę na forum ... dorzucam 1 zł -obecność Trzeńka - :gwizdanie:
Madas Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 Tomek czas był tak wyliczony że nie było czasu w ping ponga pograć ....poza tym i tak bym wygrał
Cuber Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 Jeszcze dodam że: - w Sobotę wieczorem zamiast kielbachy która była na lotnisku mogło być wiecej mięsa :gwizdanie: - miało byc ognisko a go nie było :gwizdanie: [br]Dopisany: 13 Lipiec 2009, 15:06_________________________________________________Madas Notuj wszystko skrupulatnie bo teraz to jestesmy łaskawi ale za rok nie bedzie tak łatwo :gwizdanie:
Kaśka Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 Jeszcze dodam że: - w Sobotę wieczorem zamiast kielbachy która była na lotnisku mogło być wiecej mięsa :gwizdanie: - miało byc ognisko a go nie było :gwizdanie: a w ogóle było jakieś mięso, ja dostałam tylko kiełbasę
Madas Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 Jeszcze dodam że: - w Sobotę wieczorem zamiast kielbachy która była na lotnisku mogło być wiecej mięsa :gwizdanie: -mogło - miało byc ognisko a go nie było :gwizdanie: - a na czym Paweł smażył kiełbasy
Rekomendowane odpowiedzi