e2rdd23 Opublikowano 15 Lipca 2009 Opublikowano 15 Lipca 2009 Witam wszystkich jestem nowy na forum ale zaznaczę że użyłem opcji i niestety nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie. A wiec do rzeczy kupiłem moja pszczółkę nie dawno i myślałem że AUDI nie ma zasłonki szyberdachu ale okazało sie że jednak jest, mój model nie miał takiej zasłonki i kupiłem na allegro sobie taka zasłonkę ale nie wiem jak ja zamontować ? - Czy muszę ściągać podsufitkę że by założyć tą zasłonkę ?? Czy jest jakaś możliwość że by to zrobić bez demontażu? Z góry dzięki za wszystko
fend18 Opublikowano 15 Lipca 2009 Opublikowano 15 Lipca 2009 Witam wszystkich jestem nowy na forum ale zaznaczę że użyłem opcji i niestety nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie. A wiec do rzeczy kupiłem moja pszczółkę nie dawno i myślałem że AUDI nie ma zasłonki szyberdachu ale okazało sie że jednak jest, mój model nie miał takiej zasłonki i kupiłem na allegro sobie taka zasłonkę ale nie wiem jak ja zamontować ? - Czy muszę ściągać podsufitkę że by założyć tą zasłonkę ?? Czy jest jakaś możliwość że by to zrobić bez demontażu? Z góry dzięki za wszystko nie slyszalem zeby wychodzily bez zaslonki, a co do montazu czeka Cie rozbiorka podsufitki i szybra, jest ona wkladana od tylnej czesci szyberdachu
zegarmistrz Opublikowano 15 Lipca 2009 Opublikowano 15 Lipca 2009 A może ma zasłonkę tylko jej nie wyciągnął.. u mnie po otwarciu też nie wraca na miejsce tylko trzeba uchylić i wyciągnąć palcami
kamilo319 Opublikowano 15 Lipca 2009 Opublikowano 15 Lipca 2009 Nie gratuluję Ci kolego bo niedawno zmieniałem cały szyberdach i muszę powiedzieć, że czeka Cię trochę roboty z tą podsufitką. Najgorsze są plastiki. Dziwne że nie masz zasłonki-może masz ją wepchniętą głębiej i jej nie widzisz.
e2rdd23 Opublikowano 15 Lipca 2009 Autor Opublikowano 15 Lipca 2009 niestety nie mam jej wogole juz sprawdzalem i nawet wypiolem tylnia czesc podsufitki by zobaczyc czy faktycznie nie ma jej i nie stety nie bylo ;( no to weekend mam pracowity dzieki za rady pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi