Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty w Kwidzynie - zapraszamy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Maniek, tak kur... zimno że się pisać nie chce :kox:

Opublikowano
  • Autor

Maniek, tak kur... zimno że się pisać nie chce :kox:

ja tam ubralem rekawiczki i jakos pisze :naughty:

Opublikowano

Bukowina Tatrzańska awans z 7 na 2 :> :> ZOBACZYMY :naughty: reszta zalezy od samochodu czy doleci :notworthy: [br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 21:22_________________________________________________JADE :> :> :> :> :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

Bukowina Tatrzańska awans z 7 na 2 :> :> ZOBACZYMY :naughty: reszta zalezy od samochodu czy doleci :notworthy: [br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 21:22_________________________________________________JADE :> :> :> :> :tongue4:

Super, mowilem ze sie wszystko pozmienia :good:

Swoja droga Panowie to wplacac zaliczki bo do dzisiaj termin :gwizdanie: ŁukaszOsa, jeszcze chwila i wskoczysz z listy rezerwowej na właściwą i też wpłacaj zaliczkę:) yaboo, co do kuligu to jutro się zdzwonimy bo niebardzo miałem czas w weekend żeby o tym myśleć :hi:

Opublikowano

Poszukuję kolegę ŁukaszOsa.

Niestety nie da się do niego PW wysłać a mam dla niego ważną wiadomość.

Wpisałem go na listę zlotu w Bukowinie. Ma czas do 15.02.2010 na wpłatę zaliczki.

Jakby ktoś miał z nim kontakt i mógłby mu przekazać, byłbym wdzięczny :)

Pozdrawiam :hi:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Poszukuję kolegę ŁukaszOsa.

Niestety nie da się do niego PW wysłać a mam dla niego ważną wiadomość.

Wpisałem go na listę zlotu w Bukowinie. Ma czas do 15.02.2010 na wpłatę zaliczki.

Jakby ktoś miał z nim kontakt i mógłby mu przekazać, byłbym wdzięczny :)

Pozdrawiam :hi:

Siema jarko, ja się z nim skontaktuje i mu przekaże info od Ciebie, na pewno się ucieszy :> :hi:[br]Dopisany: 02 Luty 2010, 01:16_________________________________________________Siema Panowie, zapadliście w zimowy sen czy urlopujecie? :>

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Dzięki Grzesiek za zaproszenie, ja osobiście niestety nie dam rady bo w tym czasie wyjeżdżam, ale może inni zaszczycą swoją obecnością :):good:

BTW Panowie w związku z tym, że już za 2 tygodnie Ogólnopolski to może byśmy się jakoś zorganizowali i wspólnie śmignęli przez Polskę :wink4: Ja wyjeżdżam z Kwidzyna 23.03 pod wieczór (planuje parę dni poszaleć na nartach), jeśli ktoś z okolic wybiera się wcześniej to możemy się zgrać i jechać razem. A Ci co wyjeżdżają 26.03 niech się umawiają, zawsze to raźniej:) Ja Was przywitam chlebem i solą w Stasindzie :naughty:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

siemano

Kwidzyn dogadany co do wyjazdu do bt?? bo bym sie chetnie podlaczyl pod was.

Opublikowano

no jasne możemy się zebrać, zdzwonimy sie dziś albo jutro i ustalimy co i jak :wink4:

Opublikowano

Ja jade w czwartek wieczorem bo mam sprawe na trasie do załatwienia :disgust:

Opublikowano
  • Autor

Siema, ja juz w Krakowie, dzis wieczorem bede w BT to zdam relacje :naughty: Wczoraj droga nawet spoko, do Krakowa wyszlo 7h (w tym 0,5h przerwy). Do zobaczenia w Stasindzie :wink4: yaboo, zadzwoń jak będziecie dojezdzac :hi:

Opublikowano

Pozdro dla FAZY'ego , andegrand-a, Łepskiego i innych z Waszej grupy. Ja się wcześniej urwałem i nie wybrałem się pod Krokiew. Wy byliście ? :mysli:

Opublikowano

ja, Maniek i Bartlo79 , zerwaliśmy się wcześniej ok 11 :gwizdanie: na powrocie wyszło mi 620 km do Kwidzyna ok godz.21 byłem na miejscu :kox:

Opublikowano
  • Autor

Powitać po wojażach :naughty: My byliśmy po 20 w domu, czas całkiem niezły :gwizdanie: Andegrand doleciałeś już ??? Pozdro dla wszystkich, dzięki za udaną imprezę :notworthy::hi:

Opublikowano

widzieliśmy andergranda pod łodzią na orlenie, nie wiem czy on zajarzył hehe :mysli: z Bukowiny wracaliśmy kawałek z kolegami z bielska ;) również dzięki za udaną imprezkę

Opublikowano

Powitać po wojażach :naughty: My byliśmy po 20 w domu, czas całkiem niezły :gwizdanie: Andegrand doleciałeś już ??? Pozdro dla wszystkich, dzięki za udaną imprezę :notworthy::hi:

Cześć Maniek :hi:..

Dzięki za mile spedzony czas w BT. Było super :good:

Pozdrowienia od mojej baby dla Twojej, no i dla Ciebie :decayed:..

Nie wiem czemu ale pare kobiet pytało się mnie czy Paulina i Edyta to siostry :mysli:...

P.S. Daj jakiś numer do siebie na PW..

Opublikowano

Tak dojechałem :> Miałem pijanego pasażera prawie cała droge spał :polew: trasa przejechana na mapie :naughty: tak sie naj...... ze dopiero za kierownice wsiadłem w Toruniu :sick3: 100km od domu :embarrassed:

Opublikowano

Tak dojechałem :> Miałem pijanego pasażera prawie cała droge spał :polew: trasa przejechana na mapie :naughty: tak sie naj...... ze dopiero za kierownice wsiadłem w Toruniu :sick3: 100km od domu :embarrassed:

sie znaczy że zlot był udany :decayed: