Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wasze przebiegi w dieslach 1.9 TDI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

u mnie 2002r. AWX i przy zakupie na początku roku miał 225tys. może dołączymy do tematu ankietę z podziałem na roczniki lub modele żeby zobaczyć jak statystycznie wypadają przebiegi ? :evil:

Opublikowano

na liczniku 170tyś ale gość przekrecil przynajmniej 80tyś 2003 avf 131 w srodku perełka śmiga jak cholera toszke bierze olej na 2 tyś 2 setki ubytku ale widze że egr przepuszcz jak cholera podobno ich żywotność to 140tyś mówie o egr

Opublikowano

Jestem za :good:

wedlug mnie to nie ma sensu bo do takich statystyk kazdy musi byc 100% pewny przebiegu a tu tego nie ma i tak nie zaleznie od modelu przebiegi sa nie wieksze niz 250tys :decayed: czasem zdaza sie jakies rodzynki ale to tylko czasem :decayed:

Opublikowano

Poniekąd masz rację ale też można było by sobie porównać przebiegi danych modeli i silników :tongue4:

Opublikowano

U mnie przebieg 250 tys. A jak ją kupiłem 2 lata temu było standardowo 195.

Ale silniczek cyka jak trzeba, więc jest OK.

Opublikowano

u mnie 322 500 1.9 afn 97r przyjechała z książką 168 tysi(ori sprawdzone) mam ją od 2005 teraz rocznie od 2 lat robię około 15-20 bo pracuję za granicą i auto stoi pod domem ale na początku to 30-35 większość autostrada i dobre paliwko.jakieś dwa miesiące temu wymieniałem uszczelkę pod klawiaturą a na wałkach zaro jak nowe olej MOBIL 10 W 40 co 10tysi i wszystkie filtry

Opublikowano

Koledzy, kolezanki, niema aut z niemiec ktore maja nalatane po 200 tys, chodzi mi np o roczniki min 99,00. W polsce ci co handluja to banda kretynow, pedalow itd. Kazdego jednego by trzeba za ja.. powiecic. Wciskaja kit i smrod kupujacym. Co chwile jestem swiadkim czegos takiego, moj kolega juz od 5 miesiecy probuje cos kupic i same zlomy. Pozdrawiam

Opublikowano

jak ktos troche jezdzi to niemiec, to powinien widziec ile ludzie czasem do pracy dojezdzaja,i kupujac tam diesla przebiegi rzedu 30-40 tys rocznie to zadne wyzwanie, niemcy srednio sprzedaja auta po 7-8 latach, i te "najtansze" ogloszenia maja na blacie min 300 tys , pozniej cena idzie adekwatnie do gory jezeli przebieg nizszy, mam znajomego co siedzi w autach w niemczech i jedna z firm skupuje flotowki maja tylko 530D i 3.0 TDI sedany lub avanty, podpisuja umowy leasingowe na 3 lub 5 lat z gwarancja, po 5 latach wystawiaja na handel, auta rocznie gonia po autobahnach po 50 tys, latwo obliczyc ile pozniej maja, a te wpisy z niemieckich aso to sobie mozna w bajki wsadzic, za wieksza oplate korekta auta ktore juz nie jest serwisowane w bazie danych to najmniejszy problem ;)

pzdr.

Opublikowano

moja audica przy zakupie 295 tysiecy miala. oczywiscie przytargana z niemiec. Przez te pare lat przywiozlem pare juz a4 z zachodniej granicy i kazda z nich miala przebieg oscylujacy w graniocach 300 tys. Kazda z nich do dzisiaj jezdzi bez awaryjnie

Opublikowano

A4 B5 rocznik 99 silnik AFN 1.9 110 km przebieg 270 000 czy na pewno tyle a nie więcej nie mam pewności bo po sprowadzeniu do poliski musiał by bardzo mało jeździć.

Opublikowano

Jak wyglada sprawdzanie w aso przebiegu? dzwonie i podaje numer vin? mowia mi wszystko tak to wyglada.Czy nie chetnie udzielaja informacji ?

Opublikowano

nie wiem jak powinno to wyglądać. ale w moim przypadku nie wszystkie serwisy "miały taką możliwość" lub niechętnie to robiły :kwasny:

Opublikowano

Jak wyglada sprawdzanie w aso przebiegu? dzwonie i podaje numer vin? mowia mi wszystko tak to wyglada.Czy nie chetnie udzielaja informacji ?

bierzesz dowód rejestracyjny jedziesz do ASO pytasz siadasz czekasz i zonk, bo brakuje Ci np 100 tys na blacie ;). Nikt nie powinien Ci podać takich informacji przez telefon, tylko osobiście. Byłem dziś i pytałem ...

Opublikowano

bierzesz dowód rejestracyjny jedziesz do ASO pytasz siadasz czekasz i zonk, bo brakuje Ci np 100 tys na blacie ;). Nikt nie powinien Ci podać takich informacji przez telefon, tylko osobiście. Byłem dziś i pytałem ...

Potwierdzam, tez probowałem telefonicznie ale nie chcieli podać. Chyba ze ktoś ma znajomego

Opublikowano

U mnie 357567km ; D lubi olej ; ) ale nie dużo ; ) jedyne co mnie denerwuje to ogromnie hałaśliwa praca ... ;(( :disgust::mysli:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

U mnie 267 tys. km, auto kupione w kwietniu, przebieg sprawdzony. Środek wygląda na mniej kilometrów, jak ktoś wsiada to mówi, że tego przebiegu nie widać.

Opublikowano

210 000 Pełna książka + 3 DEKRY

Opublikowano

Kolego B5 1998r 260 tyś. i śmiga podejrzewam że ze 100 tyś albo i więcej był kręcony- może lepiej czasami nie wiedzieć bo można się zdziwić :shocked:

Opublikowano

U mnie 215 000 km wedlug zegarow a ile naprawde to nie wiem :) Wazne ze smiga :)