Pepin Opublikowano 16 Lipca 2009 Opublikowano 16 Lipca 2009 cześć Pana Marka poznałem na 1/4 w Poznaniu i 3 tygodnie później był też u nas: MOTUL Myślę, że taka czerwona brama na starcie była efektowną częścią na lotnisku www.sigma-wp.com.pl Miazga i Siła, Spite i Pragnienie potocznie zwani organizatorami dopiszcie tych co jeszcze wsparli naszą zabawę. PS Do adminów .. trzeba pomyśleć o przyszłości .. np sponsorzy mają robiony animowany bannerek. Np. mamy 5ciu sponsorów to robimy animację zmieniających się 5ciu obrazków i takie coś wisi na forum między zlotami, jak będą sponsorować następny zlot to zostają jak nie to maja reklamę na pół roku na forum. Trudno wyciągać ręce nie oferując nic w zamian, a to - bannerek - nas nic nie kosztuje.
kuredu Opublikowano 17 Lipca 2009 Opublikowano 17 Lipca 2009 Hermes - producent wód i napojów, na kasę w przyszłym roku raczej nie mamy co liczyć, ale mogą nas sponsorować na lotnisku w napoje i wody przez całą sobotę.
Madas Opublikowano 17 Lipca 2009 Opublikowano 17 Lipca 2009 Dziękuję Karolku za tel do p. Marka Sigma - Motul - Castrol, konkretny i otwarty człowiek, zgodził się bez mrugnięcia okiem na moje warunki .... oby takich ludzi więcej ... Chcieliśmy z Bartkiem i Zarząderm Klubu podziękować firmom : Hermes Włoszakowice - za sponsorowanie wody którą mogliście pić Alcina Warszawa - za ufundowanie nagród (kosmetyki medyczne do skóry głowy) Motul - Sgma Kostrzyn WLKP - za ufundowanie nagród (oleje Motul) oraz za bramę Meguiars - za ufundowanie nagród (profesjonalne kosmetyki do aut) Madas - za ufundowanie nagród (kubki i figurki z cyckiem) Salon Fryzjerski Tetis - za ufundowanie nagród (płyny do spryskiwaczy BP) Mleczarnia Opole Lubelskie - za ufundowanie krówek okolicznościowych DZIĘKUJEMY
Suli Opublikowano 17 Lipca 2009 Opublikowano 17 Lipca 2009 (...) Chcieliśmy z Bartkiem i Zarząderm Klubu podziękować firmom : (...) Madas - za ufundowanie nagród (kubki i figurki z cyckiem) (...) DZIĘKUJEMY Madas - ale sobie wlewasz :polew: :polew: :polew:
Gość Trzeniu Opublikowano 17 Lipca 2009 Opublikowano 17 Lipca 2009 ja chciałbym podziękować tym którym podziękowano oraz dodatkowo tym którym nie podziękowano. DZIĘKI
blind1 Opublikowano 18 Lipca 2009 Opublikowano 18 Lipca 2009 mysle ze pomysl Pepina jest . dziekujac sponsorom nie mozemy zapomniec o podziekowaniu samym organizatorom bo staneli na wysokosci zadania a przy tym niezle sie naszarpali. byl to moj pierwszy zlot ogolnopolski , tylko jednodniowy ale bylo zajefajnie. dzieki wszystkim ktorzy natyrali sie by bylo jak bylo :notworthy:
Rekomendowane odpowiedzi