David Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 dobrze napisal komus nie pasuje przebieg mozna zrobic 120 zeby sie przed rodzina i znajomymi pochwalic Wojtek na co zmieniasz jak sprzedasz?
Wojtek_A4 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2012 Juz kupilem. Peugeot 207 1.4 HDi Van w najmodniejszym kolorze zeszłego sezonu Potrzebowałem auto na firme i takie wyszlo. Trzymanie 3 auta a tym bardziej kombi w dieslu nie ma sensu. Na forum nie chcialem wystawiac bo jak nieraz czytam komentarze w zakupie kontrolowanym to po prostu nie daje rady Albo za tanie albo za drogie albo nie jak z salonu. W piatek przyjezdza pierwszy ogladajacy. Zobaczymy...
David Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 powodzenia co te auto mialo gratow zmienianych to chyba zadne inne jaka baba co chwila inne buty,ciuchy
truckmaniac Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 To mnie rozjebało :polew: Przebieg oczywiście do negocjacji.Mogę zmienić w każdej chwili dla lepszego samopoczucia kupującego i dostosować do kręconych perełek handlarzy.
MAJKI Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 To mnie rozjebało :polew: Przebieg oczywiście do negocjacji.Mogę zmienić w każdej chwili dla lepszego samopoczucia kupującego i dostosować do kręconych perełek handlarzy. Dobrze napisane, ja busa sprzedawałem tydzień czasu a w ogłoszeniu miałem cena i przebieg do negocjacji bo same marudy mi dzwoniły że duży przebieg 250tyś na 5 cio latka
Wojtek_A4 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2012 To mnie rozjebało :polew: Przebieg oczywiście do negocjacji.Mogę zmienić w każdej chwili dla lepszego samopoczucia kupującego i dostosować do kręconych perełek handlarzy. Takie realia Przejezdzam 2 razy w tygodniu na trasie ze slubic do gorzowa. Jest taka mala budka ---> korekty liczników. Tam kryzysu nigdy nie ma [br]Dopisany: 04 Styczeń 2012, 15:30_________________________________________________Szukałem teraz Peugeota 1.4 hdi ale koniecznie van zeby vat odpisywac i musiala byc pelna FV. Kupilem 3 latka z przebiegiem 120 tys ale udokumentowany.
filip1001 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Przejezdzam 2 razy w tygodniu na trasie ze slubic do gorzowa. Jest taka mala budka ---> korekty liczników. widziałem to przejeżdzając w nocy, widać nawet z daleka bo mnóstwo jakiś neonów , jakiś czas temu, gdy był bum na sprowadzanie aut tworzyły się kolejki
Wojtek_A4 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2012 Auto sprzedane. Proszę kogoś o zamknięcie tematu
antonio Opublikowano 6 Stycznia 2012 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Auto sprzedane. Gratki szybkiej sprzedaży zostało Ci coś do opylenia w kolorze LY9B?
Wojtek_A4 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2012 Auto sprzedane. Gratki szybkiej sprzedaży zostało Ci coś do opylenia w kolorze LY9B? Nic
Rekomendowane odpowiedzi