piotr20997 Opublikowano 21 Lipca 2009 Opublikowano 21 Lipca 2009 Witam Mam problem z cieknącą chłodnicą wody. Chce wymienić ją na nową, ale nie wiem jak do tego się zabrać... Przed nią znajduje się chłodnica od klimatyzacji, czy należy ja też zdemontować? Czy ktoś z was już to robił? Proszę o pomoc.
sardo Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Przerabiałem temat, chłodnicę od klimy odkręcasz od góry i odsuwasz na bok jak to zrobisz to wyciągasz drugą i po sprawie
nyggga Opublikowano 23 Stycznia 2012 Opublikowano 23 Stycznia 2012 MAM TEN SAM PROBLEM ! CZYLI NIE TRZEBA SPUSZCZAĆ PŁYNY Z KLIMATYZACJI TYLKO TAK JAK MNAPISALES ODSUWASZ NA BOK I PO SPRAWIE!?
kamilglm Opublikowano 23 Stycznia 2012 Opublikowano 23 Stycznia 2012 Nyggga Nie, z klimatyzacji nie trzeba nic spuszczać.
lapsik Opublikowano 23 Stycznia 2012 Opublikowano 23 Stycznia 2012 Chlodnice klimy trzeba tylko odkrecic i odgiac jak pisza koledzy, jednak wydaje mi sie by dostac sie do mocowan trzeba zdemontowac zderzak
Rekomendowane odpowiedzi