ittt Opublikowano 28 Lipca 2009 Opublikowano 28 Lipca 2009 Witam wszystkich. Czy ktos moze mi powiedziec o co chodzi ze zbiorniczkiem od spryskiwaczy szyb.Nalalem rano plyn do pełna a wieczorem z nowu do pełna i znowu jest pusty,a nigdzie nie cieknie pod samochodem.Czy jest jakis drugi zbiorniczek.Prosze o wyjasnienie tej sprawy.Czy od tylniej wycieraczki jest inny zbiorniczek czy ten sam co sprzodu?Prosze o wyjasnienie mi tej sprawy? ittt
darkopolo Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 Zbiorniczek na płyn jest jeden,jeżeli znika ci gdzieś płyn to zostaje on raczej w środku ponieważ węże od spryskiwaczy idą wewnątrz auta.Prawdopodobie gdzieś pod tapicerką podłogi rozłączyły ci się węże.Poczytaj ten post: http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t54740.0.html;highlight=płyn+do+spryskiwaczy
fayera Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 Musi Ci gdzieś uciekać,dobrze poszukaj po wężykach.
wuju Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 a ile zalałeś tego płynu? bo w b6 widoczna jest tylko górna cześć zbiorniczka i jak sie zaleje to po chwili spływa do dolnej części i górna znów będzie pusta
Oskaro Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 A masz może spryskiwacze reflektorów ? Mi ucieka płyn przez dysze spryskow jak jest nalane powyzej 3/4 zbiornika.
Kocky Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Do zbiornika wchodzi 5L płynu. Wiec może do pełna nie wlałeś Tak jak jest napisane powyżej - widać jedynie górną część zbiornika
kadaf Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 spróbuj wyciągnąć ten siatkowaty filtr przy wlewaniu, miałem podobną sytuacje po wyjęciu tego ustrojstwa spokojnie wlałem całą 5. nowy filtr do kupienia w ASO
ittt Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2009 a ile zalałeś tego płynu? bo w b6 widoczna jest tylko górna cześć zbiorniczka i jak sie zaleje to po chwili spływa do dolnej części i górna znów będzie pusta Wlałem trzy zbiorniczmi i mam stan ,czyli tak jak napisałes widac tylko górna czesc zbiorniczka-wielkie dzieki. ittt
Rekomendowane odpowiedzi