SoMeS Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Ile +/- wyszło Cię za boczki Dudi?
dudi75 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Ile +/- wyszło Cię za boczki Dudi? Ja obszywalem wszystko skora + welur 2.5 tys. Ale jestem zadowolony
SoMeS Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2009 ja nie wiem czy podsufitki nie dam w welur... ale najpierw skupie się na czarnych kubłach i potem będę chciał obić te boczki i podłokietnik w czerń (...a może czerwień ) ile czasu Ci to robił
dudi75 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 ja nie wiem czy podsufitki nie dam w welur... ale najpierw skupie się na czarnych kubłach i potem będę chciał obić te boczki i podłokietnik w czerń (...a może czerwień ) ile czasu Ci to robił Trudno uwierzyc ale tylko 3 dni . Mialo byc 2 ale na hurtowni nie mieli takiej skory jaka wybralem i kurierem mu musieli dowozic ,dlatego byl dzien w plecy :gwizdanie:
SoMeS Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2009 to może same boczki i podłokietnik by mi zrobił w jeden dzień
dudi75 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 to może same boczki i podłokietnik by mi zrobił w jeden dzień Moze by dali rade
SoMeS Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2009 daj mi jakiś namiar na niego [br]Dopisany: 03 Sierpień 2009, 21:41_________________________________________________Powie mi ktoś jak to jest ze skórą z avanta do sedana? trza coś przerabiać?
Pucek Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 SomeS, przecież napisał Ci kolega że musisz przerabiać tyły... ale Ty jesteś niecierpliwy... bierz, najwyżej jakoś to przerobisz tam będzie inne mocowanie oparcia, tak obstawiam
SoMeS Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2009 no ale tylnia kanapa będzie równie często używana co przednia więc musi się trzymać dlatego chciałem wiedzieć co dokładnie tam nie pasi
Kowi87 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Somes przecież Ci pisałem, przekładaliśmy oparcie z Avanta 99' do sedana 96' czy tam 97' i wszystko pasowało poza tym oparciem, wneki mocujące w oparciu były w innym miejscu niz w oparciu sedana, fotek niestety nie mam
SoMeS Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2009 najwyżej przyspawam albo złapie to na wkręty dzięki Kowi
Kowi87 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 najwyżej przyspawam albo złapie to na wkręty dzięki Kowi przecież możesz szukać czegos do sedana, nie bedziesz miał problemów
SoMeS Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2009 ciężko jest coś ciekawego znaleźć szczerze mówiąc... ja mam małą okazje i raczej się na nią skuszę... chyba że Kowi wiesz coś o czym nie wiem i chcesz mi wysłać na priv ?
Kowi87 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 ciężko jest coś ciekawego znaleźć szczerze mówiąc... ja mam małą okazje i raczej się na nią skuszę... chyba że Kowi wiesz coś o czym nie wiem i chcesz mi wysłać na priv ? heheh za skórą sie juz rok nie rozglądałem, swoją na forum zakupiłem i jeszcze kiere dostałem od S4
Rekomendowane odpowiedzi