GRazny Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 taka mała uwaga do autora: fajnie by było widzieć co już się kupiło w warsztacie, bo czasem można kupić coś 2 razy to samo ja miałem komunikat że taką cześć już mam... bo przez przypadek klikłem...
Allcon Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2009 taka mała uwaga do autora: fajnie by było widzieć co już się kupiło w warsztacie, bo czasem można kupić coś 2 razy to samo Nie można Jak będziesz chciał kupić cześć, którą już masz w aucie to system wygeneruje komunikat, że masz już taką i nie pozwoli kupić jej drugi raz
Reggi Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Chyba spompuje z komóry bo żeby zarobic na cieniasa muszę jebac w Spa jak dziki osioł Do autora gry..proponuje lepiej płatne zawody..np. alfons..i wypożyczac kobiety pracujące na te wszystkie ściganki po polach
Bedi Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 a czy nie dałoby się przy rankingu dodac jakiegoś znaczka z jakim userem można się ścigać ( w pojedynku) chyba że coś takiego jest to prosze o instrukcję gdzie. bo klikanie po koleii juz mi sie nudzi
danii1987- Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 a czy nie dałoby się przy rankingu dodac jakiegoś znaczka z jakim userem można się ścigać ( w pojedynku) chyba że coś takiego jest to prosze o instrukcję gdzie. bo klikanie po koleii juz mi sie nudzi co racja to racja, czasami parę ładnych minut trzeba klikać...
Gość Trzeniu Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Kliknie kto w mój podpis? Grazny , oszuście kliknąłem Ci
GRazny Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Kliknie kto w mój podpis? Grazny , oszuście kliknąłem Ci oddałbym ale można raz dziennie...
danii1987- Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Kliknie kto w mój podpis? Grazny , oszuście kliknąłem Ci podrzuć linka... to coś :gwizdanie: tam klikniemy
Reggi Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Kliknie kto w mój podpis? Niech strace
Kaśka Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Kliknie kto w mój podpis? Grazny , oszuście kliknąłem Ci podrzuć linka... to coś :gwizdanie: tam klikniemy to poprosze w mój link, mam w podpisie
Gość Trzeniu Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 [br /] *POMOCY* :polew: j**any :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Reggi Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 [br /] *POMOCY* :polew: Jak to tak zrobic , żeby tak się zrobiło ?
Madas Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 [br /] *GORĄCE LASKI * :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Gość Trzeniu Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 http://xracer.pl/index.php?ref=183
danii1987- Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 to poprosze w mój link, mam w podpisie chyba się udało?[br]Dopisany: 06 Sierpień 2009, 00:12_________________________________________________ http://xracer.pl/index.php?ref=183 jesteś następny w kolejce, jakoś nie mogłem Kasi odmówić :gwizdanie:
Madas Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 http://xracer.pl/index.php?ref=183 ja już dzisiaj nie mogę ... kurcze to chyba tylko raz dziennie można
Rekomendowane odpowiedzi